עבור לתוכן

דרוש ספק - שקט, קר וירוק, בהספק נמוך, תקציב -400, מקס' 500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש, בשביל צפייה בHD, פוטושופ ועריכת וידאו. אני מתכנן על הQ9300, עם GF 8600 ו 2x2GB RAM 800Mhz

כל זה ב P182 (שששש....)

עכשיו מה שאני מחפש הוא ספק כמה שיותר שקט וכמה שיותר יעיל בצריכת חשמל שלו, מטעמי סביבה וחיסכון. מאחר ובמערכת לא מתוכנן שום OC (זה רועש) אין צורך בוולטאז' גבוה בכלל. התקציב, בהתאמה, לא גבוה (הכל הלך על המארז) ואני לא יכול לעבור את ה 500.

יש הצעות?

תודה

אסף

פורסם

למה בשם אלוהים שתרצה GF8600? לא שווה ביחס למה שהוא נותן.

אני רואה שאתה מתמקד בצפיה ועריכת וידאו, אז הייתי ממליץ על אחד מכרטיסי 3XXX של ATI. אולי 3650 אם אתה לא מתכנן על משחקים כבדים במיוחד.

אבל זה כבר לפורום מפרטים, שאל אותם לגבי המלצות.

לגבי ספק עד 400 שקל-

שאתה אומר שקט, אתה אומר סיסוניק.

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1682

עומד בתקן 80+ ליעילות גבוהה וחיסכון באנרגיה, ומאוד מאוד שקט.

פורסם
  • מחבר

ה8600 - אני מחוייב לnVidia כי אני עובד על AVID. קראתי שATI טובים יותר אבל אין מה לעשות. המעבד יאלץ לעבוד... אם יש לך המלצה למשהו אחר של nVidia במחיר סביר אוזני פתוחות.

הספק - מצויין, תודה. במקום אחר המליצו לי על הCorsair 450VXEU. הסיסוניק עדיף?

פורסם

מדובר באותו ספק למעשה, גם ה VX450 של קורסאייר זה סיסוניק.... רק שבו יש מסילת 12V אחת אימתנית במקום 2 חלוקות.

ובכל זאת, הסיסוניק. עולה קצת פחות, נותן אותו דבר, ודווקא בגלל עניין 2 המסילות הטמפרטורה בו לא עולה מהר כמו בקורסאייר- והמאוורר לא מעלה את מהירות הסיבוב מהר כמו בקורסאייר. קצת יותר שקט בכלליות.

בנוגע למשהו אחר של NV..... אם כבר, אז 9600 אם התקציב מאפשר, אם לא, תישאר עם ה 8600.

פורסם
  • מחבר

נשמע הגיוני, למרות שאני מקווה שברור לך שאין לי מושג מה זה מסילות 12V.

בנוגע ל9600, לא הזכרתי את זה עד עכשיו משום מה, אבל לא מתוכננים משחקים על המחשב ממילא, זה יהיה די בזבוז, והתקציב הלך לP182 האימתני, למרות שאני עדיין שוקל לוותר על החלום ולהתפשר על ה Sonata designer, שעולה 100 שקל פחות וכולל ספק טוב (לפי מה שקראתי)= חיסכון של 500 שקל (שיופנו לאוכל ואוטובוסים)

פורסם

אתה מדבר כאילו שיש לו מחשב שאשכרה ידרוש 350-400W שהמאורר של ה VX יספיק לעלות לטונים שבכלל ישמעו אותו.

קח את מה שזמין לך בחנות ליד הבית במחיר טוב

פורסם
  • מחבר

ברור שלא צריך ספק חזק, אבל גם ספק שעובד על 200W יכול לעשות רעש נוראי, כמו זה שליד האוזן שלי כרגע... וכמו כל מחשב שפועל 24/7 (ביטורנט) כדאי שהוא יהיה יעיל, בעיקר במתחים נמוכים.

אם אתה אומר שאין הבדל בין הקרוסייר לסיסוניק אז סבבה, כי קל יותר למצוא אותם (בחנויות שאני מכיר). הטענה שכל מחשב צריך ספק טוב, גם אם הצריכה שלו היא נמוכה, היא לא רעיון שלי אלא כתובה בכל סטיקי בפורום.

אז למה אתה שולח אותי לקנות ג'אנק?

פורסם

הוא התכוון מבין הקורסאייר והסיסוני. אלכס הוא האחרון שישלח אותך לקנות זבל ג'נרי.

בכלליות הקורסאייר קצת יותר יקר מהסיסוניק ברוב המקומות למרות שבתכל'ס הם נותנים אותו דבר, אז תמצא מה יש בחנות הקרובה לבית שלך במחיר יותר נמוך וקח את זה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אוקיי, מצטער הבנתי לא נכון. אז אני מניח שאני מסודר מבחינת ספק. עכשיו אני רק צריך לבחור לוח אם והמחשב גמור :)

פורסם

הוא התכוון מבין הקורסאייר והסיסוני. אלכס הוא האחרון שישלח אותך לקנות זבל ג'נרי.

בכלליות הקורסאייר קצת יותר יקר מהסיסוניק ברוב המקומות למרות שבתכל'ס הם נותנים אותו דבר, אז תמצא מה יש בחנות הקרובה לבית שלך במחיר יותר נמוך וקח את זה.

אני לחלוטין באותו ראש עם סחבק, כולל הציטוט לגביי :xyxthumbs:

לגבי הלוח אם, מחיר, צ'יפסט ואיזה מעבד יהיה עליו ?

פורסם
  • מחבר

סוף סוף מישהו מוכן לדבר איתי על לוחות אם, וזה בפורום ספקים :)

המעבד הוא Q9300, כ.מסך GF8600 (לא יכול ATI בגלל תוכנת העריכה שלי). צ'יפסט P35, אלא אם יש לך המלצה אחרת (מה שיגמור אותי כי רק עליהם הסתכלתי בינתיים)

בכל מקרה אני מתלבט בין ה P5K-E WIFI לביו ה EP35C-DS3R. נראה כאילו הלוח של אסוס יותר רציני - יותר יציאות, כולל מערכות קירור, 4 למאווררים של ה P182 ו2 ESATA, אבל הוא עולה עוד 200 שקל, ואני תוהה אם הוא שווה את זה. מצד שני הג'יגהביט חסכוני בחשמל ובמחיר, תומך בDDR2+3.

מצד שני אני פתוח למתחרה שלישי שתכבוש את ליבי ותשלים את המפרט שלי... כמו שאומרים.

פורסם

עזוב את כל הלוחות DDR III למיניהם. אם אתה לא לוקח DDR III עכשיו, אל תיגע בזה מהסיבה הפשוטה שסוף שנה מגיע NEHALEM המעבד העתידי של INTEL והוא ידרוש SOCKET חדש , משמע - החלפת לוח אם חדש ששום לוח כיום מן הסתם לא יתאים לזה.

אני ממליץ או P35 DS3

או

P35 DS3R עם RAID ועוד ירקות

בשניהם יש קירור ואת כל האלקטרוניקה של הסדרה המהוללת הזאת, עם כל מה שאמרת.

ASUS סתם יקרים ונותנים פחות במחירים האלה, בעיקר אלקטרוניקה. חיסכון,פאזות וכדומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים