פורסם 2002 בפברואר 323 שנים אח שלי הערנב זה עוד מתקופת פי סי פרו למי שהיה ומכיר אז תבלבל את המוחמי ישכח את הפריצה של הערנב והשיר המהולל שלו
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים סתם שאלה, היות ואני לא מהוותיקים כאן - מי פרץ לפיסיפרו?הערנב פרץ.חוץ מזה יש ימים יותר ותיקים מימי פורום פיסיפרו... עוד התקופה של פורום פיסיפרו בדיבורים... אורי no...
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים סתם שאלה, היות ואני לא מהוותיקים כאן - מי פרץ לפיסיפרו? הערנב פרץ. חוץ מזה יש ימים יותר ותיקים מימי פורום פיסיפרו... עוד התקופה של פורום פיסיפרו בדיבורים... אורי no... חחחחחחחחחח איך סיפרת לי שהוא היה מציק :lol:
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים מחבר מה צונזר?אם יש לאתר הזה היסטוריה אני דורש לדעת אותה(ואת הסיפור המלא), אני מניח שזה קשור לדוב האסור שהופך כל הזמן ל"פנדה".(הסיפור נשמע די מעניין).ומה זה הערנב הזה שאני כל הזמן רואה?אני רוצה להרגיש פה בבית!... וכדי להרגיש בבית צריך לדעת ולהבין את ההיסטוריה של המשפחה!...בואו נסגור את זה כמו גברים(סליחה בנות :saint:), פעם אחת בלי צנזורה פשיסטית.תודה מראש.נ.באני מריח פה סגידה ל-encoder
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים מחבר אני מדגיש לא לענקונדר לערנב!!! ענקונדר עצמו סוגד לערנב ;D אל תהיה קמצן!
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים נ.באני מריח פה סגידה ל-encoderהדבר האחרון שאתה יכול להגיד עלי שאני סוגד לאנקודר.אתם רוצים תסגדו, אני לא.די מספיק ערנב, ערנב. די.ה"ערנב" הוא דמות מתה ומשעממת, מתה כבר לפי כמה שנים. (הערנב מת!)אין לכם חיים? טוב, ערנב. יופי.אתם מועררי רחמים במיוחד ה"ערנב".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.