עבור לתוכן

ערנב????????

Featured Replies

פורסם

אני כבר שבועיים מנסה להבין מה הקטע עם הערנב הזה שכולם מוסיפים.

אולי מישהו יסביר לי מה קורה פה?

:bunny:

• תגובות 41
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ששששש.... תן לו כבוד...

פורסם
  • מחבר

ששששש.... תן לו כבוד...

ששששש.... תן לו כבוד...זו לא תשובה! >:(

פורסם

הערנב זאת חיה נאצית , אשר יש צורך להכחיד אותה , אבל היא לא ניתנת לתפיסה על ידי האדם הממוצע . ענקודר הוא ברייה על אנושית , אשר הצליחה להכניע את הערנב הנאצי , ועכשיו בכל פעם שענקודר מעוניין במשהו , הוא משפשף את החיה הרעה , הערנב הרשע בוהה בו , ואז כל מה שענקודר רצה מופיע . הערנב שענקודר מחזיק בו הוא האחרון מהזן שלו . צבעו הוא לבן , אך עיניו הן שחורות עם נקודות סגולות בקצוות . פירוט נוסף ניתן למצא בבריטניקה , תחת ערך " ערנב נאצי רשע מהפנט מגשים כל מיני דברים שאף אחד לא צריך וכנראה שמישהו יכחיד אותו עוד מעט " , כרך מספר 59 .

פורסם

:silly:

ערנב זה רק לותיקים!

שתו קראק!

עוד בימי פיסיפר העזליזים, שאנקודר היה בחיתוליו, -צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר-

וכך הוא הפך למה שהוא היום.

נכון מרתק?

פורסם

ד"א ענקודר, אתה יכול להביא את התמונה הענתיקה מפיסיפרו?! (האבטר עם האוזנים הארוכות!)

:bunny:

פורסם

ערנב

:yelclap::yelclap:

פורסם

קלב !!!

עם ב' סופית !!!!! :elkgrin:

פורסם

רוב האנשים לא יודעים מי היה הערנב, אז ששש...

פורסם

:silly:

ערנב זה רק לותיקים!

שתו קראק!

עוד בימי פיסיפר העזליזים, שאנקודר היה בחיתוליו, -צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר-

וכך הוא הפך למה שהוא היום.

נכון מרתק?

למה אתה מימי הותיקים?

פורסם

תמיד הייתי מתחת לפני השטח.

;D (באמת)

(ואני נרשמתי לאתר כאן לפני שהוא אפילו הוכרז,אממ...)

פורסם

קלב !!!

פורסם

יש כאן יותר מדי אנשים עם יותר מדי זמן פנוי :o

פורסם

אני נראה לי מקים תנועה ששמה יהיה : קלב עם ב' סופית .

כל מי שמעוניין , שיצור איתי קשר מוט .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים