פורסם 2002 בפברואר 323 שנים אני כבר שבועיים מנסה להבין מה הקטע עם הערנב הזה שכולם מוסיפים.אולי מישהו יסביר לי מה קורה פה? :bunny:
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים הערנב זאת חיה נאצית , אשר יש צורך להכחיד אותה , אבל היא לא ניתנת לתפיסה על ידי האדם הממוצע . ענקודר הוא ברייה על אנושית , אשר הצליחה להכניע את הערנב הנאצי , ועכשיו בכל פעם שענקודר מעוניין במשהו , הוא משפשף את החיה הרעה , הערנב הרשע בוהה בו , ואז כל מה שענקודר רצה מופיע . הערנב שענקודר מחזיק בו הוא האחרון מהזן שלו . צבעו הוא לבן , אך עיניו הן שחורות עם נקודות סגולות בקצוות . פירוט נוסף ניתן למצא בבריטניקה , תחת ערך " ערנב נאצי רשע מהפנט מגשים כל מיני דברים שאף אחד לא צריך וכנראה שמישהו יכחיד אותו עוד מעט " , כרך מספר 59 .
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים ערנב זה רק לותיקים! שתו קראק! עוד בימי פיסיפר העזליזים, שאנקודר היה בחיתוליו, -צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר- וכך הוא הפך למה שהוא היום. נכון מרתק?
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים ד"א ענקודר, אתה יכול להביא את התמונה הענתיקה מפיסיפרו?! (האבטר עם האוזנים הארוכות!) :bunny:
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים ערנב זה רק לותיקים! שתו קראק! עוד בימי פיסיפר העזליזים, שאנקודר היה בחיתוליו, -צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר- וכך הוא הפך למה שהוא היום. נכון מרתק? למה אתה מימי הותיקים?
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים תמיד הייתי מתחת לפני השטח. ;D (באמת)(ואני נרשמתי לאתר כאן לפני שהוא אפילו הוכרז,אממ...)
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים אני נראה לי מקים תנועה ששמה יהיה : קלב עם ב' סופית .כל מי שמעוניין , שיצור איתי קשר מוט .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.