עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ערנב????????

Featured Replies

פורסם

אני כבר שבועיים מנסה להבין מה הקטע עם הערנב הזה שכולם מוסיפים.

אולי מישהו יסביר לי מה קורה פה?

:bunny:

• תגובות 41
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ששששש.... תן לו כבוד...

פורסם
  • מחבר

ששששש.... תן לו כבוד...

ששששש.... תן לו כבוד...זו לא תשובה! >:(

פורסם

הערנב זאת חיה נאצית , אשר יש צורך להכחיד אותה , אבל היא לא ניתנת לתפיסה על ידי האדם הממוצע . ענקודר הוא ברייה על אנושית , אשר הצליחה להכניע את הערנב הנאצי , ועכשיו בכל פעם שענקודר מעוניין במשהו , הוא משפשף את החיה הרעה , הערנב הרשע בוהה בו , ואז כל מה שענקודר רצה מופיע . הערנב שענקודר מחזיק בו הוא האחרון מהזן שלו . צבעו הוא לבן , אך עיניו הן שחורות עם נקודות סגולות בקצוות . פירוט נוסף ניתן למצא בבריטניקה , תחת ערך " ערנב נאצי רשע מהפנט מגשים כל מיני דברים שאף אחד לא צריך וכנראה שמישהו יכחיד אותו עוד מעט " , כרך מספר 59 .

פורסם

:silly:

ערנב זה רק לותיקים!

שתו קראק!

עוד בימי פיסיפר העזליזים, שאנקודר היה בחיתוליו, -צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר-

וכך הוא הפך למה שהוא היום.

נכון מרתק?

פורסם

ד"א ענקודר, אתה יכול להביא את התמונה הענתיקה מפיסיפרו?! (האבטר עם האוזנים הארוכות!)

:bunny:

פורסם

ערנב

:yelclap::yelclap:

פורסם

קלב !!!

עם ב' סופית !!!!! :elkgrin:

פורסם

רוב האנשים לא יודעים מי היה הערנב, אז ששש...

פורסם

:silly:

ערנב זה רק לותיקים!

שתו קראק!

עוד בימי פיסיפר העזליזים, שאנקודר היה בחיתוליו, -צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר--צונזר-

וכך הוא הפך למה שהוא היום.

נכון מרתק?

למה אתה מימי הותיקים?

פורסם

תמיד הייתי מתחת לפני השטח.

;D (באמת)

(ואני נרשמתי לאתר כאן לפני שהוא אפילו הוכרז,אממ...)

פורסם

קלב !!!

פורסם

יש כאן יותר מדי אנשים עם יותר מדי זמן פנוי :o

פורסם

אני נראה לי מקים תנועה ששמה יהיה : קלב עם ב' סופית .

כל מי שמעוניין , שיצור איתי קשר מוט .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.