עבור לתוכן

המלצות לקניית מחשב נייד עד 14000

Featured Replies

פורסם

:hi:

עם תוספת של T9300 שעולה 324$ בNEWEGG

הוא יותר חזק מרוב הXPSיסים שמסתובבים פה,המחשב הזה בנוי על שאסי הרבה יותר טוב מהXPS

1249$+324$=1573$=5460 ש"ח,יותר זול מרוב המחשבים המעפנים שמוכרים בארץ.

לגבי משלוח ומכס,משלוח נא בין=60ל120$ =300 ש"ח

ומכס זה =15.5% =833 ש"ח

בקיצור סה"כ:6600 שח בערך...שווה....שווה... :o

• תגובות 60
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם תוספת של T9300 שעולה 324$ בNEWEGG

הוא יותר חזק מרוב הXPSיסים שמסתובבים פה,המחשב הזה בנוי על שאסי הרבה יותר טוב מהXPS

1249$+324$=1573$=5460 ש"ח,יותר זול מרוב המחשבים המעפנים שמוכרים בארץ.

לגבי משלוח ומכס,משלוח נא בין=60ל120$ =300 ש"ח

ומכס זה =15.5% =833 ש"ח

בקיצור סה"כ:6600 שח בערך...שווה....שווה... :o

דבר ראשון 15.5% זה מע"מ זה לא מכס, בנוסף למע"מ יש מכס

דבר שני לקנות לפטופ בחו"ל מצריך לפעמים אישורים מיוחדים ממשרד התקשורת לפני שאפשר להכניס אותו לארץ, ובינתיים הוא סתם נתקע במכס, ומשלמים על כל יום שהוא נמצא שם.

דבר שלישי, מה הטעם לקנות בחו"ל לפטופ בלי אחריות??? כלומר אם הוא יקנה את הלפטופ שאתה מציע דרך האתר, אז לא תהיה לו שום אחריות בארץ, וכשמשקיעים סכומים לא קטנים, מעדיפים שתהיה אחריות.

פורסם

אוקיי, T9300 עולה XXX דולרים בניואג.

איך עכשיו מביאים אותו לפה, ומי עכשיו ירכיב אותו?

ומה זה לעזאזל "שאסי"?

דנדן- שר התקשורת פתח את שערי המדינה לייבוא חופשי של ניידים, לא צריך להתעסק עם משרד התקשורת, ועל ניידים אין מכס.

לגבי משלוח- 60 דולר? אצל "Webrakeit" משלוחים אולי. UPS ופדקס לוקחים על חבילה של 6-7 קילו בערך 120-140 דולר למשלוח (טרחתי לברר את זה מראש, זו לא הערכה)

ואישית, שאני קונה נייד, אני מעדיף לדעת שיש לי גב. גייטווי זה אותו סיפור כמו iBuypower. לוקחים barebone של חברה סטייל Clevo ומתחילים לדחוף בתוכו דברים.

התוצאה היא מחשב בומבסטי במחיר זול, אבל זה לא תמיד טוב, ואיכות הבניה כמה דרגות מתחת למחשבי מותג שבאו ממקום מסודר.

בנוגע לניידים, אני לא כ"כ סומך על חברה שלא מייצרת את מה שהיא מוכרת...

שים לב שלמרות שהם זולים בטירוף, הניידים של גייטווי לא פופולריים במיוחד בארה"ב. אני מבטיח לך שיש לזה סיבה.

פורסם

בדומה למקס אני חי על קו הנסיעות, ובמצב המחירים הנוכחי בארץ זה פשוט טירוף לא לקנות בארה"ב. ועוד כשהדולר חלש!

בשנה האחרונה כבר הבאתי לחברים בארץ שלושה ניידים שעלו 40% פחות ממה שהם רצו לקנות בארץ והציעו ביצועים מיותר טובים.

לפני שלוש שנים הייתי במצב דומה מאחר ולא היה לי שולחני ו XBOX והחלטתי לקנות ALIENWARE:

1. אל תקנה ALIENWARE- אמינות נוראית- נדפקו לחברה שלנו שלושה כאלו

2. לפני קניית מחשב 17" ובייחוד XPS תהיה בטוח שאתה מוכן לסחוב לבנה כזו לכל מקום

3. ניידי משחקים נוטים להחזיק מעט מאוד זמן על בטריה, עם מערך SLI הם לא יחזיקו שעה, ויטגנו לך את הביצים אם החלטת לעבוד עם המחשב על הברכיים

4. כמה חברות מחשבים מומלצות למכונות משחקים ניידות ברמה:

http://www.sagernotebook.com/default.php

http://www.biohazard-computers.com

http://www.falcon-nw.com

הנה מערכת שהרכבתי ב SAGER:

- Display: 17" Wide Viewing Angles WUXGA LCD with Super Glossy Surface (1920 x 1200)

- Processor: Intel® Core™ 2 Quad Processor Q6600 / 8MB L2 Cache, 2.40GHz, 1066MHz FSB

- Video & Graphics Card: Dual Nvidia GeForce 8800M GTX Graphics with 512MB DDR3 in SLI mode

- Operating System: Genuine MS Windows® VISTA ULTIMATE 64-Bit Edition

- Memory: 4GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 800MHz - 2 X 2048MB

- RAID Storage Options: RAID-0 Storage

- Primary Hard Disk Drive: 200GB 7200rpm SATA 300 Hard Drive X 2

- Optical Drive: 8X DVD±R/RW/4X +DL Super-Multi Drive & Software

- Wireless Network Card: Intel PRO/Wireless 4965AGN - 802.11A/B/G/N Wireless LAN Module

- Bluetooth: Internal Bluetooth Module

- Primary Battery: Smart Li-ION Battery Pack

- TV-Tuner: TV-Tuner with Standard Remote Control

זו מערכת ב $3750 שזה 13125 ש"ח

בתור מישהו שעבר נסיעות עם מחשב גדול הייתי ממליץ לך על משהו כזה (גם מ SAGER)

Chassis Color: Orange Trim

- Display: 17" Wide Viewing Angles WUXGA LCD with Super Glossy Surface (1920 x 1200)

- Processor: 45nm Intel® Core™ 2 Extreme Processor X9000 / 6MB L2 Cache, 2.80GHz, 800MHz FSB

- Video & Graphics Card: Nvidia GeForce 8800M GTX Graphics with 512MB DDR3 Video Memory

- Operating System: Genuine MS Windows® VISTA ULTIMATE 32/64-Bit Edition

- Memory: 4GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 X 2048MB)

- Primary Hard Disk Drive: 200GB 7200rpm SATA 300 Hard Drive

- Optical Drive: 8X DVD±R/RW/4X +DL Super-Multi Drive & Software

- Wireless Network Card: Intel PRO/Wireless 4965AGN - 802.11A/B/G/N Wireless LAN Module

- Bluetooth: Internal Bluetooth Module

- Primary Battery: Smart Li-ION Battery Pack

- TV-Tuner: TV-Tuner with MCE Remote Control

- Integrated Security Device: Fingerprint Reader

זו מערכת ב $3300 או 11500 ש"ח והיא מורכבת על פלטפורמה ניידת כך שהמשקל נמוך יותר וחיי הסוללה ארוכים יותר (ביצועים פחותים מן הסתם)

מחושב על בסיס 3.5 שקל לדולר

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

יש להם אופציה לאחריות בינלאומית או שרק בארה"ב?

נושא האחריות הוא עניין מאוד חשוב אני לא רוצה להשקיע כ-14 אלף למחשב שבגלל שאיזשהו רכיב התקלקל ואין לי אחריות אז אני נדפק לגמרי

פורסם

ארה"ב בלבד.

פורסם

1.אחריות תופסת גם בארץ..פשוט שולחים ורושמים תיקון.

2.השאסי(מארז,מרכב של המחשב)של הGATEWAY האלה בנוי מCLEVO,אותו שאסי שיש בכול הHIGH END LAPTOPS

3.הוא שוקל פחות ועולה פחות מחצי.

4.איכות הבנייה היא לא של GATEWAY אלא של SAGER

5.המארז בנוי מCARBON FIBER

6.לכו לפה ותראו על מה אני מדבר

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=216065

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=206261

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=209623

7.להחליף מעבד זה קלי קלות.

[br]פורסם בתאריך: 24.04.2008 בשעה 12:00:59

דבר ראשון 15.5% זה מע"מ זה לא מכס :kopfpatsch: :kopfpatsch:, בנוסף למע"מ יש מכס

דבר שני לקנות לפטופ בחו"ל מצריך לפעמים אישורים מיוחדים ממשרד התקשורת לפני שאפשר להכניס אותו לארץ :screwy: :screwy:, ובינתיים הוא סתם נתקע במכס, ומשלמים על כל יום שהוא נמצא שם.

דבר שלישי, מה הטעם לקנות בחו"ל לפטופ בלי אחריות??? כלומר אם הוא יקנה את הלפטופ שאתה מציע דרך האתר, אז לא תהיה לו שום אחריות בארץ, וכשמשקיעים סכומים לא קטנים, מעדיפים שתהיה אחריות.

קשקוש מוחלט :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

לפני שאתה זורק מושגים לפחות תלמד אנגלית :kopfpatsch:

שאסי- ההוא מהפרסומת של הביטוח, זה שביחד עם קלאץ'.

מרכב/שלדה של מחשב= Chassis, צ'אסיס. אתה מוזמן להשתמש במילה העברית "שלדה".

CLEVO זה ל High end? אתה עושה מאיתנו צחוק תגיד לי?

CLEVO זה מוצר OEM פשוט. כל החברות הגדולות מיצרות את המחשבים של עצמן, ולא קונים מ OEM.

בנוסף, אני מבקש שתקרא שוב ותחדד את עצמך-

המארז ממש לא עשוי מקארבון פייבר- הכותב מתייחס ל Bezel (המסגרת שמקיפה את המסך) שנראה כאילו הוא עשוי מפלסטיק מחוזק או מצופה בפלטה של קארבון פייבר. מפה ועד מארז שלם מקארבון פייבר הבדל שמים וארץ.

לגבי להחליף מעבד-

אתה שוכח משהו מאוד חשוב. החלפת מעבד עצמאית כרוכה באיבוד האחריות, בניגוד להחלפת זכרונות או הארדיסק.

לגבי אחריות- לשלוח כל פעם שיש משהו?

אתה יודע שמשלוח לשני הצדדים עולה לך מעל 200 דולר כל פעם שיש בעיה, כן? נראה לך שמישהו רוצה להתעסק עם עלויות משלוח אסטרונומיות שכאלו, הבלאגן והזמן שכרוך בזה?

יותר מדי בעיות מונעות מהעסק הזה להיות משתלם.

ושוב-

יש סיבה לזה שמחשבי גייטווי לא פופולריים כ"כ בארה"ב, במקרה גם יצא לי לנסות אחד בעצמי בצהריים לפני ליל הסדר, קרוב שבא מחו"ל.

פורסם

1.כול הלפ-טופים מיוצרים בכמות חברות מאד מצומצמת.

2.שאסי(סלנג..)או בקיצור קח אויר ותרגע קצת

3.החלפת מעבד :nono: מבטלת אחריות(פשוט מחזירים את המעבד המקורי)

4.לגביי הקרבון-פייבר,יכול להיות שאתה צודק-אבדוק את זה

5.גם עם קילקול יעלה לך 200$ אזי הוא עדיין יותר זול מהמתחרים(לא יודע מה איתך,לא התקלקלו לי מחשבים ניידים ב5 שנים האחרונות..כנראה שאתה קונה לך

מותגים..אז תהנה).

6.בסה"כ סיפקתי חלופה מעניינת לטירוף שאתה מציע..בעל הפוסט הוא אדם בוגר ויכול לעשות החלטות בעצמו..מה שאני לא בטוח יכול להגיד עליך.

7.אל תתקוף אנשים רק כי הם חושבים דברים אחרים ממך-גם אם הם טועים,למד להעיר בצורה בונה(מה שמוכיח את הטענה לגביי בגרותך)

8.מחשבי GATEWAY אכן לא היו פופולריים בעבר אך לפי דעתי הצעד הנוכחי יעזור להם להתרומם-או שלא.

9.מבולבלים-גם אנחנו :nixweiss:

פורסם

אהלן מקס,

כמה דברים:

1. למרות של- GATEWAY ו ACER יש ניידים שמציעים תמורה מטורפת למחיר (ממש מטורפת), הייתי ממליץ להמנע, הנייד הנוכחי שלי הוא ACER והאמינות ורמת ההרכבה לא מוצלחות, יצא לי לראות כמה מחשבים של GATEWAY, ומדובר בסיפור דומה. יכול להיות שלחלק מחברי הפורום יש GATEWAY שמחזיק טוב, אם כן, אני שמח בשבילכם, מקווה שהוא ימשיך להחזיק, אבל אל תתחילו לצעוק, הוא לא אמין כמו לנובו לדוגמא.

2. חברות ה"בוטיק" מוכרות מחשבים עם שנה אחריות בארה"ב בלבד (ניתן להאריך עד 3 שנים, בתשלום), מדובר על סיפור של כ $150 לשלוח את המחשב הלוך חזור, מכס הוא לא בעיה, מאחר ואתה מכניס את המחשב לארץ עליך וכשאתה שולח אותו אתה מוציא PERFORMA INVOICE מעין תעודת משלוח שמוכיחה שהמחשב נשלח מהארץ לתיקון ולכן בהחזרה לא יגבה ממך מע"מ (אין מכס על מוצרי מחשב)

3. זמן תיקון פלוס זמן משלוח יהיה בערך 3 שבועות, קח בחשבון.

4. איפה אתה שוהה בארה"ב? דירה או מלון? יכול להיות שעדיף לך לקנות XBOX ו LCD 42" סיפור של $1500 ואז להשקיע עוד $2000 בנייד.

5. מחשבים ניידים עם מערכי SLI ומעבדים שולחניים מתקלקלים יותר, הרבה יותר, והם באמת לא נוחים, אם אתה מרגיש שאתה חייב נייד על, לך על משהו בסגנון האופציה השניה של סאגר. (לדעתי)

6. למרות המחיר הגבוה, תשקול ברצינות את המקבוק פרו, הוא יקר, אבל נוח מאוד לעבודה בדרכים, יש לו חיי בטריה ארוכים והוא מאוד אמין, וחזק. אני אישית מחכה ליוני, אם הם מוציאים דגם חדש אני קונה מייד.

אופציה מ HP

Operating system Upgrade to Genuine Windows Vista Ultimate with Service Pack 1 (64-bit)

Processor Intel® Core 2 Duo Processor T9300 (2.50 GHz, 6 MB L2 Cache, 800MHz FSB)

Display 17.0" diagonal WSXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1680 x 1050)

Memory 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm)

Graphics Card 50% OFF 512MB NVIDIA GeForce 8600M GS!!

Personalization FREE Upgrade to HP Imprint (Radiance) + Fingerprint Reader + Webcam + Microphone

Networking Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection and Bluetooth

Hard Drive 240GB 7200RPM SATA Dual Hard Drive (120GB x 2)

Primary CD/DVD Drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW Double Layer

TV & Entertainment Experience HP ExpressCard Digital/Analog TV Tuner

Primary Battery Extra High Capacity 8 Cell Lithium Ion Batteries

$2500 כולל שנתיים אחריות (כולל נזק פיזי, מסך שבור וכו) כולל בלו ריי וכולל בטריה ספייר.

קח את הכסף שתחסוך טוס לוגאס ושים $1000 על ירוק, אם טעית, עדין יש לך מחשב סבבה, אם צדקת עשית בשניה $32,000

פורסם

לפני שאתה זורק מושגים לפחות תלמד אנגלית :kopfpatsch:

שאסי- ההוא מהפרסומת של הביטוח, זה שביחד עם קלאץ'.

מרכב/שלדה של מחשב= Chassis, צ'אסיס. אתה מוזמן להשתמש במילה העברית "שלדה".

Chassis (בלי קשר אם של מכונית או מחשב) אפשר לבטא גם "שאסי", וגם "צ'אסי" וגם "צ'אסיס". "שאסי" היא הדרך המקורית (מצרפתית), "צ'אסי" נהייתה יותר מקובלת מבעבר, ו"צ'אסיס" נשמע כמו ילדים מפגרים, וחלק מהמילונים בכלל לא מביאים את האפשרות הזו. אז לפני שאתה מלמד אחרים אנגלית, תוודא שאתה יודע אותה בעצמך. :)

פורסם

1- כן, כי 90% מהיצרניות שלא מייצרות בעצמן קונות מ CLEVO.

2- שגיאות כתיב זה לא סלנג, למד את ההבדל.

3- מבטל גם מבטל אחריות. ברגע שאתה מרים את מערכת הקירור אתה צריך להחליף משחה ולבצע עוד כמה צעדים בדרך, יש סימנים ברורים שהתעסקת עם זה.

אני לא יודע אם כבר החלפת מעבד במחשב נייד, אבל אני כן, פעמים רבות, בהרבה מחשבים.

4- מופיע בלינק שאתה עצמך הבאת, אתה מוזמן לקרוא.

5- אם יש אחריות, קלקול לא יעלה לך גרוש. לדל ורוב המותגים יש אחריות בינ"ל, ככה שאתה לא צריך להתעסק עם משלוחים ונעליים, ובטח שלא תשלום על תיקון.

בנוסף, הפעם היחידה שהייתה לי בעיה במחשב נייד היא עם המחשב הקודם, יודע של מי הוא היה? אוי, הפתעה- Clevo (נרכש בזמנו ב KSP)

6- אני הצעתי שירכוש בחו"ל, שם גם ה XPS עם מחיר שפוי בהרבה, זול בכשליש-40% מפה. הטירוף שאני מציע הוא בארץ בלבד, אבל הבנאדם מבקש לקנות בארץ- בחירה שלו.

7- נאה דורש נאה מקיים. תעיף מבט על הפוסט הקודם שלך ותבין למה אני מתכוון.

8- נחכה ונראה. אני לא אומר שהגייטווי רעים, אני אומר שה XPS יותר טוב.

QTTP- אנגלית אני יודע, צרפתית לא (ועל הדרך, אני גם לא סובל את השפה המתועבת הזו). את המילה Chassis אני רואה בכל חור, בכל אתר של יצרניות מחשבים/מכוניות/כל דבר אחר שיש לו שלדה, וזו פעם ראשונה שאני נתקל בביטוי "שאסי".

פורסם

לא שמעת אף פעם את המלה שאסי? תכניס רכב למוסך, זה כבר יקרה.

לא בדיוק מתאים לניידים, מא רע ב- "מארז"?

לגבי האחריות, ל DELL יש אחריות בינלאומית? בוודאות? אותי ניופאן, יבואני ACER ,קרעו כשנדפק לי משהו במחשב.

חשוב לבדוק גם מה האחריות מכסה ומה מצב החלקים למחשב כמו ה 1730, אני בספק אם יש בארץ חלקים עבורו, שוב, מניסיון אישי שהיה לי עם מחשב שנקנה בחו"ל והיה מדגם שלא נמכר בארץ, החליו לי מסך 1050:1680 במסך 800:1280 למרות שציינתי מראש, ואח"כ הייתי צריך לחכות 3 שבועות שיגיע המסך הנכון.

יש לי הרגשה שיבואן DELL לא מחזיק חלקים למערכי SLI ניידים במלאי.

אגב, מארזי CARBON FIBER, חוסך גרמים בודדים במשקל, רק המסך מכוסה בקרבון, נראה נחמד, אבל אם יש סדק, עולה המון להחליף.

פורסם

אתה "צודק" :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: PIKA007

בהכול.

ולעינייננו,MAXRUB כמו שאתה רואה-האפשרויות מרובות.. :s07: כן..כן קשה לבחור :silly:,אתה מתמודד עם הדילמה של כולנו "משוגעי המחשבים".

אולי דבר אחרון,כי אני לא חושב שאני יכול להועיל יותר:

מה דעתך לקנות מחשב נייד בEBAY ביחסית גרושים,ולהשקיע במחשב נייח(רגיל)את מרב הכסף,לפי דעתי בסכום שהקצבת

אתה יכול לקנות PC חזק עם מסך טוב ועוד להישאר עם הרבה עודף לנייד חמוד(חמוד אבל עם כח)

מאחל לך בהצלחה ותעדכן אותנו מה יצא בסוף..

אה..אל תתיחס למריבות הקטנות בין כותבי הפורום-זה מראה על האהבה שהם רוכשים לתחום המחשבים.

מקווה שהצלחתי לעזור אם לא אז לפחות לא להזיק.

:smile1:

נ.ב

הDELL שציינת בעמוד הראשון יש אפשרות רק ל8700 בSLI.

ה8800M חזק יותר ממערך הSLI הנ"ל.

אל תשכח שהמחשבים האלה כבדים 4 קילו ומעלה לא כולל ספק הכח ואביזרים(עכבר,אוזניות וכדומה)

פורסם

איתי-

לדל יש חלפים מלאים בארץ לכל הדגמים (כן כן, גם גרסאות MXM TYPE 2 של 8700M GT במקרה שלמישהו מתקלקל)

יש אחריות בינ"ל שמכובדת בארץ ע"י קבוצת יעל מחשוב.

להכניס רכב למוסך.... לא בקרוב, אני בכלל לפני צבא, ומכוניות זה לא בדיוק העסק שלי.

לגבי ניופאן ואייסר, אין לי מושג באיזה מעבדה הם משתמשים בשביל אייסר, אבל אני חייב להגיד שאני לא מחבב במיוחד את הניידים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים