עבור לתוכן

מה לפי דעתכם כדאי לי לעשות ?

Featured Replies

פורסם

[poll]

[opt] לחכות לרדאון שיגיע, להשוות מחירים ואז לחשוב (אם מחירו לא יהיה יותר מדי גבוה משל ה"חיקויים" אז+מעבד 1800)

[/opt]

[opt] לקחת מעבד 1700 וGF3 T5 של MSI [/opt]

[opt] לקחת מעבד 1700 GF3 רגיל של הרקולס או חברה ברמה דומה ומחיר דומה [/opt]

[/poll]

ובבקשה גם קצת נימוקים (כגון תחזיות לעליה שלישית של מחירי זכרונות)

לידטק הוצאה מהסקר כי התברר לי שהמחיר לא כולל מע"מ ואז זה יוצא יקר

פורסם

אמנם אני מעריץ גדול של הרדאון ::) אבל אין מה לעשות, רדאון מקורי אין בארץ, וג'י פורס 3 הוא גם יותר טוב מהרבה בחינות. עכשיו על MSI אני לא יודע הרבה, אבל אם אתה יכול להשיג ג'י פורס 3 טי 500 של LEADTEK אתה מסודר.. בכל מקרה מכל הבחינות שנעשו הג'י פורס 3 טי 500 עוקף את הרדאון כמעט בהכל.. היתרון של הרדאון הוא המחיר ועוד כמה דברים כמו ה TRUFORM (למרות שבכתבה שקראתי הטכנולוגיה הזאת לפעמים "מנחשת" כיצד צריך להיראות המודל התלת-מימדי הנתון)

אז בקיצור לא שווה לך לחכות משום שייקח הרבה זמן עד שיגיע, אם בכלל, רדאון מקורי לארץ, וגם אז הוא יהיה יותר יקר כי הוא מקורי ואז הוא לא יהיה כדאיי.. אז אם אתה יכול, קח מעבד 1700 וכרטיס מסך ג'י פורס 3 טי 500 של LEADTEK... או אפילו MSI (למרות שכדאי לך לשמוע חוות דעת נוספות כי אני לא מכיר את MSI).

או שאתה יכול לעשות כמוני ובפעם באה שמישהו מהחברים/משפחה טס לחו"ל בקש ממנו שייקנה לך את הרדאון בחו"ל (יותר זול ומקורי של ATI).

פורסם
  • מחבר

יש לי קרובים בקנדה אבל אני לא יודע מה תהיה מידת ההצלחה

בקשר לMSI בהשוואות שראיתי היא די קרובה לאסוס אם לא עוברת לפעמים

פורסם

הצבעתי ל-Athlon XP1700 + ג'יפורס 3 Ti500 של MSI, עם שתי הסתייגויות:

א. כדאי לדעתי לחכות שבוע-שבועיים... הראדון AIW אמור לצאת, ואיתו הורדת מחירים של כל הדגמים של ATI ו-nVidia...

ב. אני הייתי לוקח Ti500 של LeadTek...

פורסם

מישהו אולי זוכר את המכתב מזיגזג שבו נאמר שהרדאון של ATI יעלה כמעט כפליים מהרדאון של PALIT?

אני גם הייתי הולך על 1700+MSI

פורסם
  • מחבר

הצבעתי ל-Athlon XP1700 + ג'יפורס 3 Ti500 של MSI, עם שתי הסתייגויות:

א. כדאי לדעתי לחכות שבוע-שבועיים... הראדון AIW אמור לצאת, ואיתו הורדת מחירים של כל הדגמים של ATI ו-nVidia...

ב. אני הייתי לוקח Ti500 של LeadTek...

א.מה הוא הרדאון AIW ?

ב. אולי לידטק יותר טובים אבל זה באמת שווה הפרש של 300 שקל למחשב שגם ככה מגרד הרבה מעל התקציב ?

פורסם

1. AIW = All in Wonder

הראדון 8500 עם טיונר לטלוויזיה, כל הכניסות\יציאות שאתה יכול לחלום עליהן, וכו'... יעלה הרבה, אבל יוריד (סביר להניח) את המחיר של הדגמים ה"פשוטים" יותר.. כולל הג'יפורס 3-ים למינייהם..

2. כנראה שלא..

פורסם
  • מחבר

אז אתם מתכוונים שחברה טובה משפיעה יותר ממוצר חזק יותר ?

המחיר הוא שווה

פורסם
  • מחבר

אין תגובות ?

זה משהו שאוהבים לדבר עליו

פורסם

לא נראה לי שהבנתי ממש את השאלה אבל לדעתי מוצר חזק משפיע יותר מהחברה כי אם חברה (נגיד לא ממש ידועה) מוציאה מוצר חזק וטוב שמשתווה ועוקף חברות מובילות אחרות במוצריהם, והמוצר מקבל ביקורות מצויינות והכל ויש פרסום נכון אז היא המוצר יכול בהחלט לשהפיע הרבה יותר מהחבירה הגדולה בעלת מוצר דומה ו - "ידוע" יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים