עבור לתוכן

התלבטות בין 206BW / 226BW סמסונג... בגלל מקום בשולחן.. צריך עזרה ויעוץ.

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי שולחן בעומק 55 במקסימום אני יכול להרחיק אותו ב 5 סמטימטר נוספים מהקיר ואז יש לי 60 מהקיר.

השאלה היא לגבי מיקום המסך ואם ה 22 יהיה יותר מדי גדול על השולחן ולכן עליי ללכת על ה 20.

תודה והמשך יום נעים.

אם למישהו יש את המסך והוא יכול לצלם לי את זה איך זה נראה על השולחן שלו. אני נורא אשמח.

תודה.

פורסם

לא נראה לי שתהיה בעיה. אצלי השולחן בערך באותו גודל וה-2007FP נמצא משהו כמו 45-40 ס"מ מקצה השולחן (כי יש משהו כמו 15 ס"מ מאחוריו - מקום למשענת ולכבלים). המסך הזה גבוה מה-226BW, ועדיין אין שום בעיה בשדה הראיה. הרי הראש שלך לרוב לא מקביל לקצה הקדמי של השולחן, אלא משהו כמו 20 ס"מ לפניו.

פורסם
  • מחבר

אבל המקלדת והעכבר... אין לי מדף נשלף.

זה פשוט יושב על השולחן.

ואז אני צריך להתקרב.

מה הגובה של המסך? +/-?

ו

פורסם

גם לי אין מדף נשלף. 40 ס"מ לא מספיק למקלדת ועכבר ועוד להניח את הידיים? בטח שכן.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לצלם לי בבקשה..

פורסם

בבקשה.

מקדימה, בישיבה על הספה ממול.

מקדימה, בעמידה.

מהצד, בעמידה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

יש כאן מישהו שיש לו 206BW שיכול ליעץ לי גם?

פורסם
  • מחבר

זה השולחן שלי. להזכירכם סך הכל 55 עומק.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

האם יכנס פה - 22 אינץ' (226BW)?

פורסם

אל תקפיץ.

כבר אמרתי לך שהשולחן שלי כמעט בדיוק כמו שלך. הוא משהו כמו 4 ס"מ יותר עמוק, אבל אצלי הוא צמוד לקיר. גם הבאתי לך תמונות, כדי שתשתכנע. הגודל של המסך הרי לא משפיע על העומק שלו. המשענת של ה-206BW וה-226BW היא בדיוק אותה משענת.

פורסם

תכנס לאתר של היצרן ותחפש את המידות של המסכים

לא יותר הגיוני?

פורסם
  • מחבר

אני לא מקפיץ!!!

אני רוצה חוות דעת..

ראיתי את ה22 אינצ' והוא ממש ממש ממש גדול.

אני רוצה לראות אם זה יסתדר לי ולא יחשב כקניה לא טובה.

פורסם

לא נראה לי שתהיה בעיה. אצלי השולחן בערך באותו גודל וה-2007FP נמצא משהו כמו 45-40 ס"מ מקצה השולחן (כי יש משהו כמו 15 ס"מ מאחוריו - מקום למשענת ולכבלים). המסך הזה גבוה מה-226BW, ועדיין אין שום בעיה בשדה הראיה. הרי הראש שלך לרוב לא מקביל לקצה הקדמי של השולחן, אלא משהו כמו 20 ס"מ לפניו.

מה קשור גובה? מה רוחב המסך לא נחשב?

לי יש את ב 226BW ושולחן של מטר עומק ולקח לי שבועיים להתרגל. עכשיו זה נראה נורמלי אבל עשיין גדול.

אם יש לך 55 ס"מ אני ממליץ על 206BW. נראה לי עדיף.

אלא אם כן אתה משוגע על גודל ולא אכפת לך להרוס את העיניים.

פורסם

למה אתה חושב שמסך LCD לא יכנס שם? כמו שאמרו לך הסטנד של שני הדגמים הוא אותו אחד! ואתה יכול גם לבדוק את המידות באתר היצרן כדי ליהיות בטוח.. (גם את זה אמרו לך!) אז מה העניין?

פורסם
  • מחבר

בבקשה אל תתעצבנו עליי....

אוף.

העיניין הוא כזה בגלל שהשולחן שלי לא גדול / עמוק. אז אני לא יכול להרחיק את המסך (226BW) מלא אחורה

ואז בגלל שאני ישב קרוב למסך זה לא טוב יהיה טוב ונוח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים