עבור לתוכן

כמה שאלות בתכנות באינטרנט(PHP וMySQL)

Featured Replies

פורסם

אני עושה אתר אינטרנט - מערכת מידע אישית של סטודנטים(מערכת שעות, לוח מבחנים וכ"ו) כפרוייקט גמר וישנן מספר שאלות שלא מצאתי תשובות עליהן

1) ברצוני לעשות דף חיפוש של כל הסטודנטים שנמצאים ONLINE , עכשיו עשיתי טבלה חדשה שיש בה 3 שדות כינוי, שעת הרשמה, שעת סיום

עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע מתי הסטודנט מסיים לגלוש באתר כשהוא סוגר את הדפדפן(ע"י X של החלון)

2) איך אני יודע מתי נעשה רענון לדף? האם יש איזשהו ארוע או תנאי ואם כן אז מהו?(יעזור לי גם בJAVASCRIPT)

3) איך אני יכול לבטל את הכפתורים של BACK וFORWARD של הדפדפן?

תודה רבה

פורסם

1) תחקור קצת על sessions בphp. עוד הצעה היא אם יש משהו כמו application של asp, זה גם יעזור לך (אני לא בא מעולם של php, אז אני לא יודע אם יש מקבילה שם לapplication של asp, אבל שווה לבדוק אם קיים).

2) אפשר לעשות כל מיני בדיקות בעזרת סשן, זה יהיה לא יעיל במיוחד אומנם. אני לא מכיר אם יש אירוע כזה בphp, אני יודע שיש אותו בשפות כמו j2ee או asp.net.

3) אתה לא יכול. הכפתורים האלה עושים אחורה-קדימה לפי מה שיש בזכרון קאש של הדפדפן. אין שום קשר בין זה לבין מה שקורה באתר שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

לצערי לא מצאתי application בPHP, איך אני בודק אם הדפדפן נסגר אם ASP

אגב אי אפשר לעשות משהו אם cookies שיוגבלו בזמן?

פורסם

אי אפשר לבדוק שהדפדפן נסגר, כי הדפדפן לא מודיע לשרת שהוא הולך להיסגר.

כמו שנאמר מעליך, תלמד על sessions ב-php, כי בדיוק לדברים כאלה הם נועדו.

אתה יכול לדאוג שהדפדפן של המשתמש ישלח בקשה לשרת כל כמה דקות - נניח, באמצעות auto-refresh על הדף.

אם אתה לא רוצה שכל הדף יתעדכן כל פעם, אתה יכול לשים בתוכו iframe נסתר שיתעדכן במקום כל הדף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים