עבור לתוכן

מחפש מסך 20-22 לעבודה משרדית עד 2500 ש"ח. מתלבט לגבי סוג פאנל.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 בעיקר לצורך קריאת מסמכים ותכנות.

קראתי את המדריך שכתבתם, ולא ברור לי האם כדאי להשקיע בפאנל IPS או שניתן להסתפק בפאנל TN.

ציינתם במדריך שלעבודה ממושכת עדיף פאנל מסוג IPS או VA והבנתי שחסרונותיו העיקריים של פאנל מסוג TN הם זווית הצפיה ומספר הצבעים.

אני עובד לבד מול המחשב, כך שזווית הצפיה לא כל כך משמעותית מבחינתי, וכיוון שאני לא רואה סרטים, אני מניח ש- 262 אלף צבעים יספיקו לי.

מה הם היתרונות של פאנל מסוג IPS לשימושים שלי? ומדוע הוא עדיף באופן כללי לעבודה משרדית?

פורסם

2007FP ללא כל ספק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהוא המשתלם ביותר עם פאנל IPS בתקציב שלי, אבל השאלה היא מה היתרון של פאנל IPS לשימושים שלי.

אם אני לא ארגיש בהבדל, אין טעם להשקיע עוד 700 ש"ח במסך.

פורסם

פאנל IPS פשוט נראה יותר טוב.

אם שווה לך או לא - אף אחד לא יוכל לענות על שאלה זו מלבדך.

פורסם

אני יכול להגיד לך שאתה יכול לענות לעצמך על השאלה הזו, איך? הנה -

אם אתה פדנט שאי שלמויות קטנות מפריעות לו - אתה צריך IPS, אם אתה אחד שאין לו בעיה "להתפשר" על אי שלמויות כאלו אז TN יספק אותך כמו את 95% מהאנשים שיש להם LCD.

הנה , עניתי לך על השאלה.

אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שלי יש TN של SAMSUNG ואני ממש סובל ממנו - אבל זה רק אני, אולי אתה בכלל לא תשים לב לחוסר בצבעים וללבן הבוהק.

פורסם

אני יכול להגיד לך שאתה יכול לענות לעצמך על השאלה הזו, איך? הנה -

אם אתה פדנט שאי שלמויות קטנות מפריעות לו - אתה צריך IPS, אם אתה אחד שאין לו בעיה "להתפשר" על אי שלמויות כאלו אז TN יספק אותך כמו את 95% מהאנשים שיש להם LCD.

הנה , עניתי לך על השאלה.

אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שלי יש TN של SAMSUNG ואני ממש סובל ממנו - אבל זה רק אני, אולי אתה בכלל לא תשים לב לחוסר בצבעים וללבן הבוהק.

ואולי גם לא תשים לב לעובדה שכל תזוזה קטנה של הראש משנה את הצבעים,ולעובדה שהחלק העליון כהה יותר מהחלק התחתון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים