עבור לתוכן

מה קורה עם בזק בינלאומי האלה ? מרמים אותנו ?

Featured Replies

פורסם

העפתי את כל הפייוולים מהמחשב ועשיתי DMZ HOST לאייפי שיפתח את כל הפורטים בראוטר... ועדיין LOWID באימיול, במספר קליינטים שונים..

אני משתמש בנתב סימנס..

כבר ניסיתי לפתוח פורט פורט... זה לא עבד גם.

האם בזק התעלקו עלי ?

עוד בעייה:

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עושה ריפרשים לעמודים שלא רוצים להפתח וזה מסדר את הבעייה.. כאילו קליק אחד לא מספיק, צריך לסגור, לפתוח, לעשות ריפרש שעה ואז זה יפתח... זה כאילו זה משחק איתך משחקים .. וזה קורה המון

גם בעייה של בזק ?

פורסם

אצלי כל הפורטים עובדים מעולה (בזק 014).

1) תגדיר ip סטטי למחשב עם ה emule.

2) תגדיר ב emule פורטים קבועים.

3) תכנס לראוטר ותסיף את המחשב שלך ל LAN CLIENTS בתור static, תכניס את האייפי שהגדרת ואת ה MAC ADDRESS של הכרטיס רשת,

תדאג לתת אותו שם של ה copmuter name במחשב.

4) תפתח את הפורט בראוטר ותגדיר בפורט את ה IP של המחשב.

לבסוף, תבדוק באתר שלי אם הפורט פתוח:

V

V

V

V

פורסם
  • מחבר

הגדרתי אייפי סטטי ופורטים באימיול, אבל אכפת לך להסביר יותר לעומק את שלב 3 עם נתב סימנס SL2 ? איך אני מגיע לכל האפשרויות האלה ? אני לא מוצא אותם

פורסם

אצלי כל הפורטים עובדים מעולה (בזק 014).

1) תגדיר ip סטטי למחשב עם ה emule.

2) תגדיר ב emule פורטים קבועים.

3) תכנס לראוטר ותסיף את המחשב שלך ל LAN CLIENTS בתור static, תכניס את האייפי שהגדרת ואת ה MAC ADDRESS של הכרטיס רשת,

תדאג לתת אותו שם של ה copmuter name במחשב.

4) תפתח את הפורט בראוטר ותגדיר בפורט את ה IP של המחשב.

לבסוף, תבדוק באתר שלי אם הפורט פתוח:

V

V

V

V

אחי גם לי זה עושה LOW ID גם בUTORRENT הוא אומר שהפורט לא פתוח אבל לא הבנתי מה אמרת פה

להיכנס לראוטר ולהוסיף את המחשב שלי לLAN CLIENTS בתור STATIC? ולאן להכניס את האייפי ואת הMAC ADDRES להגדיר אייפי סטטי זה תאומרת להיכנס לכרטיס רשת ושם לכתוב את האייפי ?...

תודה

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה מתחיל מממש לייאש אותי... עכשיו הפורטים פתוחים לגמרי אבל לוקח לו 10-20 שניות להתחבר לשרת, ואז אמנם יש HIGH ID אבל זה לא זז וברוב המקרים זה בכלל לא מוצא מקורות גם לקבצים הכי פופולרים ...

באינטרנט הקודם זה היה מתחבר בשנייה וישר מוצא מקורות אם זה קובץ פופולרי כמו פרק חדש בנמלטים ומוריד אותו על 200-300 ...

חיבת להיות בעייה... ניסיתי גם להתקין מחדש

גם האינטרנט לא זז כבר שבוע......................................... שעה עד שגוגל עולה

יצאתי טמבל שהתחברתי לבזק... חבל על הכסף..

פורסם

אני חושב שזה בעיה במחשב שלך, ווירוסים ושטויות, זה קורה המון (גם לי) וזה דופק את התעבורה.

גם לי יש בזק ואני כל פעם שמפרמט אני מגדיר פורטים שנחוצים לי לתעבורה מקסימלית של שיתוף, וזה לא עושה לי בעיות.

אני עכשיו מוריד מביטורנט על 530K ומבסוט.

פורסם
  • מחבר

האמת שהווינדוס שלי באמת מאוד ישן........ אני אנסה להתקין ואחזור לפה עם עדכון !

תודה 8)

פורסם

אולי כדאי לך באמת לעשות סרקית וירוסים, SPYWARE ועוד. אבל אני זוכר שהייתה לי פעם בעיה דומה בעיקר עם העניין האתרים שלא נפתחים וצריך לעשות REFRESH פעם או כמה פעמים כדי שיעלו. בסוף נמאס לי ועברתי מבזק בינלאומי לנטוויז'ן ואני איתם מאז. הבעיה נפתרה כמובן, אבל אני מדבר על לפני כמה שנים.

פורסם

אצלי הכל בסדר עם בזק בינלאומי.

פורסם

Mj, באיזה אזור גאוגרפי אתה? מת"ב? תבל? ערוצי זהב? אתה מחובר עם חייגן או בלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים