עבור לתוכן

עזרה בפתיחת פורטים ובהגדרות בראוטר TP-LINK .

Featured Replies

פורסם

פתחתי תפורטים לפי המדריך של הראוטר הזה, ומשום מה אני עדיין מקבל LOW ID באימיול, שאני מחבר רק תמודם החיבור עובד מצוין בלי בעיות באימיול .

קצת פרטים : (אם צריך עוד פרטים או תמונות, תגידו בבקשה ואני אוסיף, אני לא כ"כ מבין בזה...)

דגם ראוטר WR641G

חיבור ADSL , ספק 012 , 5MB .

מודם B-FOCUS 312 .

012 מספקים גם איזה מתאם שיחות דיבילי כזה , שהוא מחובר ביציאת WAN ליציאת ה LAN במודם, ומציאת ה LAN במתאם מחובר ישירות ל WAN בראוטר שמחובר למחשב כמובן .

בלי קשר, לפי מה שאני מבין הראוטר הזה הוא לא משו, אבל הוא כבר נמצא אצלי, ואין לי ממש אפשרות להחליף .

רציתי לדעת אם בשביל חיבור דיי בסיסי בין שתי מחשבים עם כבל, הראוטר הזה יספיק ?

הנה ההגדרות בראוטר צריך לשנות משהו ? אולי לשנות הגדרות במחשב בחיבורי רשת ?

תודה מראש =)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיוק ככה זה לא עבד .

אני כבר השתגעתי מכל הכתובות והמספרים ו IP האלה בחיי חח

מה אני צריך לכתוב ב IP Address בפתיחת פורטים ?

פורסם

אם אתה לא יודע את זה, אז אני לא מבין איך "עשית בדיוק ככה".

ה IP שאתה צריך לכתוב שם, הוא ה IP (של הרשת הפנימית) של המחשב שלך.

זה על מנת שהנתב יידע: מידע שמגיע מהעולם בפורט XYZ, הולך למחשב בכתובת ה IP הפנימית 192.168.0.13 (למשל).

בנוסף לזה, ה IP הפנימי של המחשב חייב להיות סטטי

(על מנת שלא ישתנה מדי פעם, ואז הפניית הפורטים בנתב תפנה ל IP שאין בו מחשב / יש בו מחשב שונה)

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא יודע את זה, אז אני לא מבין איך "עשית בדיוק ככה".

ה IP שאתה צריך לכתוב שם, הוא ה IP (של הרשת הפנימית) של המחשב שלך.

זה על מנת שהנתב יידע: מידע שמגיע מהעולם בפורט XYZ, הולך למחשב בכתובת ה IP הפנימית 192.168.0.13 (למשל).

בנוסף לזה, ה IP הפנימי של המחשב חייב להיות סטטי

(על מנת שלא ישתנה מדי פעם, ואז הפניית הפורטים בנתב תפנה ל IP שאין בו מחשב / יש בו מחשב שונה)

חח אתה צודק, התכוונתי שניסיתי לכתוב שם את כל הכתובות שאני חושב שהיה צריך לרשום שם .

בכל מקרה, איך אני יודע מה הוא ה IP של הרשת הפנימית ?

איך אני מגדיר IP סטטי במחשב גם ?

פורסם
  • מחבר

תראה, עשיתי מה שכתוב במדריך והוא כותב לי...אזהרה: ששער ברירת המחדל אינו נמצא באותו מקטע רשת..משהו כזה .

(ונתתי לו Default Gateway כמו שנתתי בראוטר כמו שכתוב במדריך בדיוק . )

לא משנה, בכל מקרה נתתי לו אישור למרות האזהרה, ואז הוא כאילו לא זיהה לי תרשת וכמובן ניתק אותי מהאינטרנט .

פורסם

ה default gateway אמור להיות הכתובת של הנתב שאתה ניגש אליה כדי להיכנס לממשק שלו בדפדפן.

מכיוון שהכתובת היא 192.168.1.1 היא נמצאת ב class c של כתובת הip שזה אומר ה subnet mask שלך צריך להיות 255.255.255.0 וכתובת הרשת הפנימית שאתה קובע צריכה להיות בתווך הכתובות של הנתב ( כמו 192.168.1.8 למשל).

פורסם
  • מחבר

עשיתי, ואני עדיין מקבל LOWID, אין לי אנטי וירוס כיביתי אותו אין פיירוול אין כלום :kopfpatsch:

פורסם

הגדרת הפניית פורטים לכתובת הזאת כמו שכתוב במדריך?

פורסם
  • מחבר

הסתדר =) תודה רבה לך :-*

שאלה אחרונה, עם ה IP הקבוע הזה, למשל שאני אוריד קבצים מ Rapidshare ואני אכבה תראוטר לאחר מכן, אני אוכל להוריד ?

פורסם

זה כתובת IP פנימית בין המחשב לנתב ולא אצל הספק שלך :s07:

למה אתה חושב שכתובת IP קבועה עולה כסף בתשלום חודשי?

פורסם
  • מחבר

חחחחח טוב טוב לא צריך להתעצבן, כתבתי כבר בהתחלה שאני לא מבין כמעט כלום בכל הרשתות האלה וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים