עבור לתוכן

אשכול בקשות לזיהוי שירים .V2

Featured Replies

פורסם

לא לגמרי קשור אבל מספיק קשור.

איך קוראים לזה כשמשלבים מוזיקה קלאסית ביצירות רוק או כשמנגנים מוזיקה קלאסית בגרסאת רוק? יש לזה שם אבל שכחתי אותו.

• תגובות 934
  • צפיות 148.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא ידוע לי על שילוב של מוסיקה קלאסית ורוק, אבל בהחלט ידוע לי על שילוב של זו עם מטאל.

וזה נקרא מטאל סימפוני או Symphonic Metal.

דוגמה ללהקות מהז'אנר:

Nightwish

Epica

Within Temptation (אני די שונא אותם..)

פורסם

תודה זה קרוב אבל לא בדיוק מה שחיפשתי(אבל גם זה לא רע. הייתי אוהב את זה יותר אם הייתי באמת אוהב מטאל). מישהו בכל זאת מכיר את השם של שילוב של רוק(כולל תת ז'אנרים) וקלאסית? אני חושב שיש לזה מילה :kopfpatsch:.

מוסף עוד שאלה: האם מישהו מכיר להקה/ות שמנגנת רוק משולב עם מוטיבים של מוזיקה אירית? זה נשמע לי משהו ממש מעולה.

פורסם

אהלן,

זה לא ממש זיהוי שיר אבל די קשור

אני צריך את המנגינה של השיר sway שמבוצע ע"י pussycatdolls , בלי המילים.

תודה.

פורסם

או קיי זה שיר כזה שהיה באיזה פירסומת אני לא זוכר ממש... זה כזה... "love is life love is good love is בלה בלה לוב איז לוב איז..." והשני זה כזה sing and dancing in the dance floor oh well... משה משהו its the משהו show..." מישהו יכול לזהות אותם? (לפחות אחד?)

פורסם

תודה זה קרוב אבל לא בדיוק מה שחיפשתי(אבל גם זה לא רע. הייתי אוהב את זה יותר אם הייתי באמת אוהב מטאל). מישהו בכל זאת מכיר את השם של שילוב של רוק(כולל תת ז'אנרים) וקלאסית? אני חושב שיש לזה מילה :kopfpatsch:.

מוסף עוד שאלה: האם מישהו מכיר להקה/ות שמנגנת רוק משולב עם מוטיבים של מוזיקה אירית? זה נשמע לי משהו ממש מעולה.

אירים זה התחום שלי.

שיר מצויין של נייטוויש.

Nightwish - Last Of The Wilds

לא ידוע לי על להקה שכל השירים שלהם בסגנון הזה,

מה שכן ידוע לי זה על להקה מדהימה בשם HEVIA

שכמובן התמחות שלהם זאת מוזיקה אירית, בשילוב גיטרות חשמליות. תענוג.

בנוגע לרוק בשילוב מוזיקה קלאסית, תצרך לתת לנו קצה חוט.

דוגמית מישהו משהו, אי אפשר לדעת על מה בכלל אתה מדבר.

תשמע מוצרט ו-King Diamond ביחד.

פורסם

מספיק לשמוע King diamond לבד.

הוא יהנה מספיק ;D

פורסם

או קיי זה שיר כזה שהיה באיזה פירסומת אני לא זוכר ממש... זה כזה... "love is life love is good love is בלה בלה לוב איז לוב איז..." והשני זה כזה sing and dancing in the dance floor oh well... משה משהו its the משהו show..." מישהו יכול לזהות אותם? (לפחות אחד?)

פורסם

זה Vivaldi's Four Seasons (מוזיקה קלאסית)

בביצוע רוקיסטי כלשהו, זה הזכיר לי את Vanessa Mae עם הכינור המגניב שלה (למרות שזה גיטרה)

אבל זה מן הסתם של אמן או הרכב אחר כלשהו.

נסה לחפש ביוטיוב "Four Seasons electric guitar" או משהו בסגנון ותעבור על הביצועים שתמצא.

פורסם

פורסם

תגידו

המנגינה במערכון של חמודי בארץ נהדרת

זה מנגינה במיוחד או שזה משיר\קטע אחר?

פורסם

בזמן האחרון מתנגן בגלגלצ שיר שדומה מאוד לסגנון של דפש מוד, קצב איטי ותופים כבדים

יש למישהו מושג מה שמו?

פורסם

מי הגבר-גבר שיזהה לי את השיר מהקליפ ?

פורסם

גי'קי צ'אן :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים