פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים שיר עם פזמון מין אופרה כזאת, נראה לי שהיא אומרת come find meeeeeeאו confide me קיצר זה שיר דיי ידוע ואין לי מושג איך קוראים לו
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים 2 בקשות. השיר בפרסומת של קינדר בואנו waking up your sences משהו כזה ואת השיר בפירסומת של קוקה קולה ששכחתי לגמרי אבל אני יודע שאהבתי אותו. תודה
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים היה את השיר בפרק האחרון בעונה השניה של "העשב של השכן"2 שורות שהיו מהשיר:Die mother fucking dieI want to see you cryהשיר הוא בלדה ורגוע כזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור, כי חיפוש שהרצתי בגוגל לא עזר ממש.
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים היה את השיר בפרק האחרון בעונה השניה של "העשב של השכן"2 שורות שהיו מהשיר:Die mother fucking dieI want to see you cryהשיר הוא בלדה ורגוע כזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור, כי חיפוש שהרצתי בגוגל לא עזר ממש.יש מצב זה?http://nz.youtube.com/watch?v=OIUojvT5yTo
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים Get Set Go - Die Motherfucker Dieיש אותו ביוטוב פשוט האינטנרט שלי לא זז אז אין לי כוח להכנס...
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים שלוםבימים האחרונים יש פרסומת חדשה של אינטרנט בבזק שמראים בחור משחק ברשת ובמציאות עם פיינט-בולמישהו יודע מה השם של שיר ?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים צריך עזרה בזיהוי שיר שנמצא בזמן 2:40 עד 3:37 הנה תודה Mobb Deep - Nothing Like Home זה שרצה את השיר מהפרסומת של בזק, כנראה שהשיר נכתב במיוחד לפרסומת כי לא מצאתי כלום.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים 2 בקשות. השיר בפרסומת של קינדר בואנו waking up your sences משהו כזה ואת השיר בפירסומת של קוקה קולה ששכחתי לגמרי אבל אני יודע שאהבתי אותו. תודה עד כמה שאני זוכר השיר של קינדר נכתב במיוחד לפרסומת. לגבי קוקה קולה -לא ראיתי תפרסומות.צטערת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.