פורסם 2008 באפריל 1417 שנים שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מעולה של EDIMAXומודם שהיה ראוטר לפני האדימקסלכן ריסתתי את המודם.העניין הוא שאני מנסה להגיע דרך פורט מסוים שפתחתי באדימקס ונאמר לי שהוא חסוםהפורט פתוח ידנית גם בפיירוול.לאחר כיבוי הפיירוול גם בווינדואס וגם באדימקס אני עדיין חסוםהשאלה היא האם המודם חוסם אותי?אם כן כיצד אני נכנס לממשק שלוכוון שהוא היה פעם 10.0.0.138והיום עם האדימקס זה הפך לאחר ה DHCP ל 192.168איך אני בודק את העניין???[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים כנס לממשק של אדימקס ותגדיר שם הפניית פורטים.הכתובת היא הdefault gateway שאתה מקבל אלא אם כן הגדרת כתובת ידנית.
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים מחבר הפור פורוורדינג פתוח על הפורט המבוקשנתתי לו את ה IP שאני מקבל במחשב 2.100והאדימקס הוא 2.1ועדיין לא עובד[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים מחבר :lol: התמונה ששמתי לא היתה הנכונה וזה שונה ל100 אבל עדיין אני חסום. אגב גם שהכל כבוי פיירוול בויסטה פיירוול באדימקס ו port forwarding on disable אני עדיין חסום... אתם חושבים שהבעיה באדימקס ולא במודם כי הרי האדי מקס לא עושה פילטרינג וכך גם מערכת ההפעלה... השאלה אם הבעיה במודם איך אני נכנס לממשק שלו
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים המודם עובד כ bridge כלומר הוא שקוף לגמרי בחיבור.תנסה להגדיר DMZ ותראה אם הבעיה נמשכת.
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים הפור פורוורדינג פתוח על הפורט המבוקש נתתי לו את ה IP שאני מקבל במחשב 2.100 והאדימקס הוא 2.1 ועדיין לא עובד אתה צריך להגדיר IP סטטטי בכרטיס הרשת שלך שהוא מעבר לטווח ה-DHCP (חשוב מאוד מאוד) שמוגדר בראוטר שלך אחרי זה בטבלה של ה-port forwarding אתה שם שם את ה-IP שהגדרת בכרטיס רשת שלך, תראה דוגמה - עם הטווח ה-DHCP בראוטר שלך הוא - 192.168.2.100 עד 192.168.2.199 אז תתן לו סטטאי למשל של - 192.168.2.200 איך אתה נכנס לחלון כדי לקבוע IP סטטי למקרה שאתה לא יודע אתה נכנס לחיבורי רשת/קליק ימני על ה-local area connection/בלשונית GENERAL(כללי)/יש שם את השורה (internet protocol(tcp/ip ולוחץ עליו דאבל קליק שם אתה שם את מה שהראתי לך בתמונה הראשונה.
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים מחבר אני אנסה להגדיר סטטי ואחזור עם תשובהעריכה:עשתי הכל!שניתי IP ל-200 נתתי DNS האינטרנט עובדאבל עדיין חסום"Wait...The port 32191 isn't open"[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים מחבר איזה מוזר לאחר נסיונות רבים והרבה ריסטיםפורט 32191 פתוח כאשר אני מוסיף פורט אחר שומר וריסר הוא לא מגיע אליו...איזה אני מגדיר את ה DMZ...???ותודה גדולה על העזרה
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים תגיד, אתה בודק את הפורט רק כשהתוכנה שאמורה להשתמש בו, פועלת ברקע ומאזינה לחיבורים, נכון?כי אם אין תוכנה שמאזינה על הפורט הזה בעת הבדיקה, לא משנה בכמה פירוולים איפשרת תעבורה חופשית לפורט הזה, ובכמה נתבים הפנית אותו נכון,הוא עדיין לא ייראה פתוח מהסיבה הפשוטה שאין כלום בפורט הזה שמחזיר תשובה.נ.ב.הגדרת "DMZ" בנתבים ביתיים איננה פתרון יעיל במיוחד, זה אולי חוסך לך להפנות פורטים למחשב שאותו הגדרת כ "DMZ" שלך,אבל מצד שני זה מחסל לך את האבטחה שהנתב מספק למחשב הזה.עדיף לרדת לשורש הבעיה (ואני לא אתפלא אם ספקית האינטרנט, במתכוון או שלא במתכוון, אחראית למקרים רבים דומים של "פורט חסום")מצד שני, אם אתה מגדיר "DMZ" וזה עובד לך, בעוד שבמקרים האחרים זה לא- ניתן להסיק 2 מסקנות אפשריות:- לא הגדרת את הפניית הפורטים בנתב בצורה נכונה.- מנגנון הפניית הפורטים בנתב פגום, ואולי שווה לבצע hard reset לנתב או אפילו לעדכן לו את הקושחה לעדכנית יותר.("DMZ" במרכאות כפולות מכיוון שנתבים ביתיים לא ממש יודעים לספק DMZ כפי שהוא מוגדר בתעשיה, אלא רק פיטצ'ר של העברת כל התקשורת שלא מופנית, למחשב X שאותו אתה בוחר, וזה לא DMZ, למרות שיצרנים רבים של נתבים ביתיים בחרו לקרוא לזה כך)
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים מחבר כמובן שהתוכנות פתוחות...פתחתי את הפורטים ב DMZויש עדכון:אימיול נותן לי אור ירוק שמראה שהוא פתוחוכך גם התוכנה לשליטה על המחשב של האיפון שנותנת לי גישהכשאני נכנס לעמודים לבדיקת פורטים הם אומרים לי שזה חסום מה הסיבה???
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים הוא מזהה גבוה באימיול (ירוק) ובבדיקת פורטים זה נכשל ?מאוד מוזר כי זה סותר אחד את השני.מזהה גבוה אומר שהפורטים פתוחיםאתה מצליח להוריד במהירות נורמלית באימיול ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.