עבור לתוכן

מתלבט בין HX520W או VX550W של קרוסייר, תקציב עד 600 ש"ח גג.

Featured Replies

פורסם

היי כולם

אני מחפש ספק כוח חדש שיחליף את הספק בן השנתיים וחצי שלי (במפרט)..

בעיקרון הבנתי שהוא פצצת זמן מתקתקת, עבר כמה וכמה הפסקות חשמל (למרות שיש לי אל-פסק)

וגם קראתי שאיכות הקבלים (Capacitors) שלו לא משהו.

אז חשבתי ללכת על אחד משני הספקים שצויינו בכותרת,

הבנתי שבעיקרון HX היא סידרה יותר איכותית מ-VX אבל שניהם פחות או יותר אותו מחיר למרות שה-VX בעל הספק טיפה יותר גדול..

מאחר ולשניהם יש כבלים מספיק ארוכים עבור הלוח אם שלי (בדקתי),

182603116-O.jpg

אז השאלה היא מי עדיף מבחינת איכות, נצילות והספק?

תודה..

פורסם

אם אתה צריך שיהיה מודולארי אז את ה 520, אם לא אז את ה 550, אין הבדל בינהים, ה VX נותן קצת יותר כוח.

ועכשיו כשאני רואה את התמונה, מה בדיוק הבעיה עם ה HDD, הכלוב למטה בידיוק מול המאוורר הקידמי, אין לך מאוורר או מה ?

ואני רואה שבכלוב העליון הם נכניסים בעמידה, אז איך יכול להיות שזה מפריע לכרטיס ?

פורסם
  • מחבר

הכלוב למטה מכיל מאוורר שאמור "לשאוב" את האוויר מהכיוון של הדיסקים הקשיחים לכיוון הספק והחוצה..

בכלוב העליון הם לא נכנסים בעמידה, פשוט חסר שם כלוב, כי הוצאתי אותו.

מה שאתה רואה שם אלה בעצם המסילות לכלוב.

בכלוב העליון עצמו אתה אמור לחבר את הדיסק הקשיח בצורה אופקית על מין תבנית כזו שנכנסת למסילות שיש בתוך הכלוב.

והכרטיס שלי מפריע למיקום הדיסק הקשיח אם אני ינסה לשים אותו בכלוב העליון.

פורסם

אהההההה, טוב הבנתי.

אבל לא הבנת אותי לגבי המאוורר, לא התכוונתי לזה שרואים בתמונה, אני מתכוון למאוורר מימין לכלוב, שאמור להיות שם - לא ? מאוורר רגיל מקידמת המארז כמו בכל מארז שמכניס אוויר... יש ?

אם אין לך שם ויש לך מול הכלוב העליון אז פשוט תעביר אותו ללמטה, ואפילו את המאוורר הכתום הזה גם תוסיף מקדימה, שמה הוא סתם לא עושה כלום.

פורסם
  • מחבר

אהההההה, טוב הבנתי.

אבל לא הבנת אותי לגבי המאוורר, לא התכוונתי לזה שרואים בתמונה, אני מתכוון למאוורר מימין לכלוב, שאמור להיות שם - לא ? מאוורר רגיל מקידמת המארז כמו בכל מארז שמכניס אוויר... יש ?

אם אין לך שם ויש לך מול הכלוב העליון אז פשוט תעביר אותו ללמטה, ואפילו את המאוורר הכתום הזה גם תוסיף מקדימה, שמה הוא סתם לא עושה כלום.

אז זהו שבכלוב התחתון מקדימה אין מקום לשים מאוורר, אני לא הבנתי את העיקרון של אנטק לשים סתם מאוורר מאחורי הכלוב כדי שישאב אויר

במקום לשים עוד אחת מקידמת הכלוב כמו בעליון שינשוף אוויר על הדיסקים.. :kopfpatsch:

פורסם

סדרת ה-HX לא איכותית יותר מסדרת ה-VX - שניהם משתמשים ברכיבים היקרים של החברה ועל כן ביצועייהם/נצילותם/נתוניהם דומים.

ה-HX מתומחרת גבוה יותר בשל היותה מודולרית (פחות כבלים מיותרים חוסמי איוורור במארז),

ה-VX מציעים קצת יותר כח - עניין שהוא כנראה נטו מרקטינג כדי למכור גם וגם.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. אז אם אני בוחר HX520W, הוא יחזיק לי בעתיד כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי עכשיו?

למשל.. במקרה הכי "גרוע" 9800GX2 :smile1: ? אני לא מתכנן SLI.

ובכלל, כל כמה זמן מומלץ להחליף ספק כוח? או שכדאי לקנות אחד חזק ביותר ולהישאר איתו?

פורסם

אם בחזק אתה מתכוון לVX, אז לא. הוא מציע סה"כ עוד 1A על מסילת ה12V שזה כלום.

+1 לHX520 ;D

פורסם
  • מחבר

אם בחזק אתה מתכוון לVX, אז לא. הוא מציע סה"כ עוד 1A על מסילת ה12V שזה כלום.

+1 לHX520 ;D

תודה! כבר הזמנתי והיום אני אקבל את ה-HX520W

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים