עבור לתוכן

התלבטות בין Crysis, Assassin's Creed ו-Bioshock

Featured Replies

פורסם

COD4 ללא ספק

אני עכשיו ב AC ומאוד נהנה אבל COD4 היה הכי טוב.

ואני רואה שאני לא היחיד שלא מתלהב מקרייסיס, סתם תגובות מוגזמות.

אתה יודע שזה עניין של טעם נכון? יש הרבה שלא התלהבו ויש הרבה שכן ... פשוט מאד

• תגובות 41
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה הולך על Bioshock כך בחשבון שלא כול אחד אוהב מישחקים בסיגנון שלו למשל אני מאוד מאוד אהבתי את המישחק

אבל חברים שלי ביכלל לא אהבו לדעתי מישחק מצוין אני אוהב את כול השטיויות האלה וגם קרייסיס היה בסדר רק עיצבן אותי שבישביל FPS גבוה

צריך להוריד את האיכות אצלי גבוה זה 50 +

פורסם

שאלה לפותח הת'רד, את חבילת ORANGE BOX קנית?

פורסם

אני אתחיל את התגובה שלי ב"הכל ענין של טעם". סיימתי את קרייסיס,ביושוק,אססין קריד,THE WITCHER,COD4.את כולם עם רמה גראפית גבוהה (חוץ מאולי קרייסיס שכשיצא היה צריך מחשב על בשביל להפעיל אותו ברמות הגבוהות באמת,אבל גם אותו יחקתי עם הגדרות לא נמוכות בכלל).

*נתחיל עם CRYSIS. הרבה אהבו אותו. הרבה התאכזבו ממנו.מעט באמת התאהבו בו. משחק מעולה, גם הסינגל פליי גם המולטי שמעתי לא רע בכלל (לא ניסיתי,לא אוהב MP) . יש איתו כמה בעיות- אחת הוא כבד רצח. שתיים כשתסיים אותו תרגיש כאילו חתכו לך פרק של "נמלטים" -רק שהפרק הבא יוקרן בעוד שנתיים. ממש חתכו באמצע-לי זה הביא טעם רע מאוד בפה. כמו כן יש את הקטע של החייזרים -השליש האחרון של המשחק-הרבה התלוננו עליו ששם מתבטל כל החופש שלך כשחקן ובעצם אחד הגימיקים העיקריים של המשחק (הSANDBOX-עשה זאת כפי רצונך) -פשוט פוספס בשלבים האחרונים. אני אהבתי את המשחק בעיקר בגלל הגראפיקה. לא מצאתי בו משהו מעבר לגראפיקה שהשאיר אותי פעור פה. FARCRY משופר (מאוד) .

*ASSASSINS CREED-חיכיתי למשחק הזה לא מעט. בהחלט חוויה, החופש לטפס על כל דבר בהחלט יגרום לך לפעמים סתם לשוט בעיר ולנסות לטפס על בניינים גבוהים בלי סיבה מיוחדת רק כי אתה יכול. מערכת הקרב פשוט תאווה לעיניים, לפעמים בשיא מחול החרבות קשה לך להאמין שבאמת אתה אמרת לו לעשות את זה כי התנועות נראות שם ממש טוב מבלי שתהיה איזה שחקן ליגה א'. העלילה לא רעה, ולמרות שגם למשחק הזה צפויים המשכים ויש לו סוף פתוח-פה (בניגוד לקרייסיס) יש הרגשה של סיום פרק ולא שזרקו אותך באמצע לכותרות סיום. הגראפיקה נראית מעולה. האנימציות ובכלל המשחק נראה כמשהו שלא נעשה עדיין. אבל שוב רואים הרבה סממנים של אותו בית מפתח של POP-רק שבמקרה הזה זה נראה כתועלת ולא כחיסרון (אם אתה חסיד של POP אתה תרגיש בבית, אבל עדיין תרגיש שזה משחק חדש ולא איזה מוד סופר מתקדם של האב הרוחני).קח בחשבון שגם כאן המשחק די כבד, אבל אמרת גם שלא אכפת לך להתפשר בגראפיקה אז סבבה. חסרון די מעיק שלו שאכן בשלב מסויים המשימות ממש מתחילות לחזור על עצמם ובעצם מרגישות כמו "משחקונים" כדי למלאות עוד כמה שעות של משחק.

*COD4-סרט אקשן-מהסרטי אקשן שראית כבר אלף פעם - אבל (והאבל הזה הפך את המשחק לבחירת השנה ברוב אתרי הביקורות)- הפעם עשו אותו בדיוק בדיוק בדיוק כמו שסרט אקשן איכותי צריך להיות. כלומר, אין משהו חדשני במשחק, אבל כל הדברים שהמשחק כן עושה פשוט נוגעים בשלמות. חוויה. הבעיה היא שהיתרון הוא גם החסרון, מרוב שהמשחק סוחף אתה צפוי לסיים את הסינגל תוך ישיבה אחת או 2 עליו. 1.כי הוא מאוד סוחף אותך פנימה.2.כי הסינגל מאוד מאוד קצר (אבל סופר איכותי). בניגוד לקודמים כאן יש ערך מוסף של MP מאוד איכותי שיביא לך עוד חודשים על גבי חודשים של הנאה. אבל אמרת שMP לא מעניין אותך אז נשארת רק עם הסינגל שלמרות שהוא מעולה-אלה עדיין 6 שעות שיגמרו מהר מאוד...עוד יתרון ששכחתי- הוא נראה מעולה וגם בעל דרישות סבירות,משמע הוא יראה מעולה גם אצלך.

*THE WITCHER - מישהו פה הציע לך את המשחק הזה. אם אתה מחפש משחק של להתיישב עליו מדי פעם לשעה שעתיים- וייקח לך מלא מלא זמן לסיים אותו אז זה המשחק. RPG עשוי היטב, עלילה ממש מוצלחת ובוגרת. גראפיקה לא רעה בכלל (לא עומדת ברמה של שאר המשחקים המדוברים כאן-אבל בכל זאת עם כל הפיצ'פקעס הטכנולוגיים המתקדמים,בקיצור נראה טוב). חסרון,בזמנו כששיחקתי לא היה בשל- היו הרבה קריסות וכאלה שטויות, היום אני מאמין שיש כבר פאטצ'ים שסידרו את רוב הבעיות. קח בחשבון שזה סגנון משחק שונה בתכלית מהשאר- זה RPG , הוא איטי יותר, הרבה פחות אינטנסיבי-בקיצור לא כל אחד אוהב RPG.

*BIOSHOCK- הרבה אהבו אותו. אך היו גם לא מעט שלא התחברו אליו-אבל,רוב אלה שאהבו אותו גם התאהבו בו. מבחינתי זאת יצירת אומנות מבחינת אלף ואחד אפקטים שונים שהוא מצטיין בהם. מבחינת אווירה,פסקול,גראפיקה,עלילה,הקפדה על הפרטים הקטנים ביותר בתפאורה. זה משחק שכדי באמת להעריך אותו צריך ממש להכנס אליו ולאווירה שהוא מנסה להעביר, לקרוא כל שלט, לשמוע כל הקלטת שמע, ורצוי הכל עם אוזניות ובווליום כמה שיותר גבוה :) . זאת גם הבעיה שלו, לא מעט אוהבי SHOOTERים לא התחברו אליו כי הם פיספסו או התעלמו מכל הדקויות. מכל המשחקים המתוארים כאן זה המשחק היחידי (טוב נו גם COD4) שאני שומר וחוזר אליהם פעם בכמה זמן רק כדי לחוות את זה שוב. קשה להמליץ באפן חד משמעי עליו כי כאן הטעם משחק תפקיד מכריע, אבל בוא נגיד ככה: שמי שאהב את ביושוק אהב אותו הרבה יותר ממי שאהב את קרייסיס לדוגמה (משפט קצת מוזר,אני יודע,תנסה להבין את הכוונה:)-חסרון שלו , מתחיל להיות מחזורי בשלבכלשהו, רק שהגדולה שלו לדעתי שדווקא אז יש לך בחירה לעשות דברים בדרך אחרת קצת כדי להוסיף לך קצת גיוון (כל נושא הפלאסמידים, נכון אפשר לסיים את המשחק עם 3 פלאסמידים קבועים , אבל למה לעשות את זה כשאפשר לנסות בשיטות אחרות?)

הממ-נקודות אחרונות : *אססין קריד וקרייסיס-בשניהם ממש רואים את המשחקים הקודמים של החברה (POP או FARCRY בהתאמה-בראשון זה טוב בשני זה סתם נראה לא מקורי). *COD4 וביושוק לדעתי הם המשחקים המצטיינים בכל הקשור ל"להכניס אותך לאווירה-לסרט".THE WITCHER ייקח לך הכי הרבה זמן לסיים, אבל הסיכון שלו הואשאם אתה לא אוהב RPG אז יש מצב גם שלא תסיים אותו לעולם והוא סתם יהיה זרוק על המדף. ביושוק ואססין קריד- סובלים מהרגשה של מחזוריות בשלב מסוים-לי אישית זה לא כל כך הפריע, יש לא מעט שזה כן הפריע להם.

בסה"כ כל המשחקים המדוברים כאן הם AAA וכולם יעבירו לך כמה שעות של הנאה :)

זאת הייתה החפירה היומית שלי מקווה שהצלחתי לענות ולא לבלבל, תתחדש.:)

*עריכה*- אם לא שיחקת בHL2 ותוספותיו- ORANGE BOX כפי שהציע הבחור מעליי תהיה עוד אופציה מעולה למימוש מיטבי של כספך.

פורסם
  • מחבר

שאלה לפותח הת'רד, את חבילת ORANGE BOX קנית?

ברור. :)

קניתי בסוף את ביושוק. אחרי שאסיים אותו אולי אמשיך לאחרים.

פורסם

תכין קנקן קפה שחור, כי אתה עומד לשרוף הרבה לילות. ועוד משהו חשוב! אל תתעצל לשים אוזניות.

פורסם

לא רוצה לבאס אבל אני פשוט חייב להגיד

אני שיחקתי את bioshock על הגדרות מקסימליות אחלה FPS ואם אוזניות HD555 (שלא תגידו :silly:)

אני עשיתי את כל המאמץ שאני יכול כדי להכנס לאווירה כל יומן אודיו הקשבתי חקרתי טוב טוב את כל הסביבה אפילו בצורה אובססבית

ועשיתי הכי הרבה מאמץ כדי להנות מהמשחק

אבל פשוט אן במשחק עומק זה משחק טפשי ורדוד במסווה של משהוא מתוחכם אז אוקיי רעיון מקורי עיר מתחת למים אני מאוד אוהב רעיונות

מקוריים אבל זה פשוא לא מיוסם כמו שצריך אני מאוד חיקתי למשחק הזה ומאוד התאכזבתי

ולסיום אופטימי משחקים ממש אבל ממש טובים שבכלל לא מאוחר לשחק בהם אלא משחקים שאני הכי אוהב ואני חושב שכל אחד צריך לשחק בהם כי זאת פשוט החוויות הכי טובות שאפשר למצוא במשחק מחשב:

rayman 2 ,psychonauts,byond good and evil

ולא לשכוח את ריימן 3 ,ואתם תיהיו בשוק שתראו אך ריימן 2 משחק מ99 נראה כל כך עדכני יחסית להיום

:xyxthumbs:

עריכה: bioshock הוא לא משחק מטומטם יחסית למשיקים אחרים אלא פשוט מאוד סטנדרתי ורחוק מאוד מאוד ממה שבדרך כלל אומרים עליו

:)

פורסם

המלצה...

כדי להנות מזה יותר.

כבה את האור.

תפעיל את הרמקולים \ אוזניות שלך.

ותתחיל לשחק :P

ואל תשחק יותר מידי שעות ביום מכמה סיבות:

אתה תסיים את המשחק מהר מאוד [לקח לי אולי 6 שעות לסיים אותו =\]

וכשתלך לישון ותעצום את העיניים אתה תיראה אנשים עם מסיכות ארנב קופצות עליך ותשמע את הליצן המפחיד הזה.

תהנה :hi:

פורסם

אני לא ישקר לך עם יש לך מחשב תותח כך את AC המשחק פשוט ניראה פצצה בגרפיקה מלאה ורזולוציה גבוה אפילו יותר יפה מי CRYSIS ןתאמין לי שזה ככה אני משחק על הכי גבוה וזה פשוט ניראה כל כך טוב ששום משחק ברפיקה וביופי לא עומד ליידו אז קח בקיצור את הAC ותאמין לי אתה לא תיצטער אין שהם רשת אבל המשחק עצמו מחפר על זה אבל עם אתה רוצה משהו שונה אני מציע משחק בסיגנון אחר תיקח את KANE & LYNCH זה באמת משחק טוב יפה הרבה אקשן פשוט משחק טוב וגם היוצרים שלו זה היוצרים של כל סידרת HITMAN אז עם אהבת את HITMAN זה המשחק בשבילך :xyxthumbs:

פורסם

אני לא ישקר לך עם יש לך מחשב תותח כך את AC המשחק פשוט ניראה פצצה בגרפיקה מלאה ורזולוציה גבוה אפילו יותר יפה מי CRYSIS ןתאמין לי שזה ככה אני משחק על הכי גבוה וזה פשוט ניראה כל כך טוב ששום משחק ברפיקה וביופי לא עומד ליידו אז קח בקיצור את הAC ותאמין לי אתה לא תיצטער אין שהם רשת אבל המשחק עצמו מחפר על זה אבל עם אתה רוצה משהו שונה אני מציע משחק בסיגנון אחר תיקח את KANE & LYNCH זה באמת משחק טוב יפה הרבה אקשן פשוט משחק טוב וגם היוצרים שלו זה היוצרים של כל סידרת HITMAN אז עם אהבת את HITMAN זה המשחק בשבילך :xyxthumbs:

אחי אתה קצת בדיליי ,הוא קנה כבר BIOSHOCK :lol:

פורסם

החלטה מצויינת.. מכל המשחקים שהועלו פה ה-SP שלו הכי טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים