עבור לתוכן

התלבטות בין Crysis, Assassin's Creed ו-Bioshock

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תוריד גירסאות demo אם יש, ותקנה מה שהכי אהבת.

שיחקתי בדמואים של Crysis וBioshock (ל-Assassin's Creed אין לצערי).

פשוט רציתי עוד חוות דעת :)

והמחשב שלי יוכל לאכול את Crysis (מעבד AMD 4200 וכרטיס מסך 8600), אני לא זונת גרפיקה שחייב הכל על High.

תודה רבה לכולם!

• תגובות 41
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה אוהב את הסגנון של הנסיך הפרסי, אז לך על AC באמת שילוב של הנסיך הפרסי+ספלינטר-סל.

ממליץ לך על פד של XBOX למחשב, אני לא הסתדרתי עם המקלדת ב-AC נראה לי שאני ירכוש פד עבורו.

פורסם

שיחקתי בדמואים של Crysis וBioshock (ל-Assassin's Creed אין לצערי).

פשוט רציתי עוד חוות דעת :)

והמחשב שלי יוכל לאכול את Crysis (מעבד AMD 4200 וכרטיס מסך 8600), אני לא זונת גרפיקה שחייב הכל על High.

תודה רבה לכולם!

אני הייתי על קרייסיס עם כרטיס כזה [עדיין איתו] והוא די מהווה בעיה.. יש מצבים שרואים מצוין, אין תקיעות אין כלום וFPS גבוה, אבל יש מצבים פשוט הFPS על 10 +/- וזה מטמטם.... עם כרטיס אחר הייתי ממליץ בחום, אהבתי...

לגבי ביושוק לא אהבתי במיוחד, וAC אני מתכנן גם כן לנסות... שמעתי עליו רק טוב....

בקשר לCOD4, הוא משחק פצצה אבל הוא ביאס אותי מאוד באורך שלו... ישבתי עליו שעתיים בשישי בערב פלוס 3 שעות בשבת וסיימתי אותו... ציפיתי להרבה יותר שעות משחק....

לסיכום: רק לא ביושוק!!!

פורסם
  • מחבר

ממליץ לך על פד של XBOX למחשב, אני לא הסתדרתי עם המקלדת ב-AC נראה לי שאני ירכוש פד עבורו.

ניסיתי לשחק פעם Far cry על xbox.... לא סבלתי את הפד. הרבה יותר נוחה לי מקלדת.

לזה שמעליי - COD4 שואב את אורך החיים שלו ממשחק רשת, למיטב הבנתי.

פורסם

ניסיתי לשחק פעם Far cry על xbox.... לא סבלתי את הפד. הרבה יותר נוחה לי מקלדת.

AC הוא גוף שלישי, ככה שתפור עליו פד במיוחד עם כל צירופי הפרופילים.

פורסם

המשחקים שהכי הייתי ממליץ לך הם ביושוק וCall Of Duty 4...

אלה משחקים שנהנתי מכל רגע.

ואת COD 4 אני משחק שוב בסינגל, ויש לו מולטי מצויין.

לעומת זאת קרייסיס היה משחק מעצבן כזה היו בו שלבים ממש דפוקים כמו שאתה שוחה במן מקום כזה לא ברור ומנסה להגיע לתעלות כדי לצאת החוצה.

אבל הוא היה כיף [=

אבל בכל זאת COD4 וביושוק יותר כיפיים [=

פורסם

COD4 חוויה,

אבל הסינגל קצר מאוד ורוב המשחק האמיתי זה במולטי..אני אומר לך מעכשיו סינגל 6 שעות אז אם אתה לא בראש של מולטי עדיף יהיה לך לקנות משחק אחר.

ביושוק ההפך,אין מולטי,סינגל גאוני ברמות מבחינת התפתחות העלילה. המשחק עצמו טיפה קל ולפעמים קצת ממחזר אבל העלילה מגניבה.

קרייסיס פשוט משחק טוב,השלבים האחרונים דיי מעצבנים ומוציאים את הכיף,אבל חוץ מזה הוא מגניב וזורם.

AC פשוט חוויה אחרת,חוץ מכל מה שציינו פה עם החקירות שחוזרות על עצמן וכו',הקטע של הפארקור אתה מרגיש בשליטה..לא יודע יש בזה משהו אדיר והמערכת קרבות פשוט סוסה,ד"א אני גם פאן של POP והמשחק הזה דיי נותן בראש!

פורסם

הסיבה העיקרית ששיחקתי AC זה בגלל שידעתי מה יש ב2 שלבים האחרונים... אוי זה היה כיף

פורסם

לפי דעתי, קרייסיס סתם over-rated, לא אהבתי בכלל.

COD4 היה מצויין, אפילו שלא שיחקתי במולטי בכלל.

ביושוק כל הזמן נתקע לי, ואין לי כוח לסדר את זה, אבל בשעתיים ומשהו ששיחקתי הוא היה מצויין.

ב-AC אני משחק עכשיו ובינתיים הוא מדהים, אבל דיי חוזר על עצמו.

אבל ההמלצה שלי, היא שתלך על המשחק שנקרא The Witcher, משחק תפקידים מעולה, עם סינגל של 40 שעות+-....פשוט מדהים.

תוריד דמו שלו ותראה אם אתה אוהב.

פורסם

assassins creed לא רק דומה לנסיך הפרסי, אלא זה ממש מאותם מפתחים עצמם. אז אם אהבת את הנסיך הפרסי לך על זה.

פורסם

אז ככה:

קרייסיס - אחלה משחק, מעבר לגרפיקה לא הרגשתי שום חדש. מאד נהניתי אבל אם אתה מצפה לחוויה מיוחדת לא תמצא אותה כאן. ברמת ה-Sandbox אכן מדובר בעולם מדהים שאתה יכול להסתובב בו, להחליט מאיפה אתה מגיע לנקודה מסויימת (הולך על שביל, שוחה בים, מטפס בין ההרים). יש לי חבר שסיים אותו 5 פעמים, הוא מאד נהנה לשחק עם הפיזיקה, לנסות כל מיני התקפות מגוונות על חיילי האוייב לדוגמה: לקפוץ מג'יפ נוסע ולפוצץ לו את המיכל דלק, להרוג חיילים רק תוך שימוש ב-Stealth כשכל פעם הוא מוריד את החייל האחורי ונשאר מוסתר ועוד. אני אישית חושב שהוא משועמם :silly:

הערה: כאן אתה יכול למצוא קליפים של כל מיני דברים שאפשר לעשות עם הפיזיקה של Crysys

COD4 - הסינגל מאד קצר (4-5 שעות) אלא אם אתה משחק על רמת הקושי הכי גבוהה ואז תמות 60 פעם בדקה :) משחק מהוקצע ברמות, כל מה שאתה מכיר מ-fps נעשה כאן בצורה הטובה ביותר אבל לא מחדש כלום.

ביושוק - ללא ספק משחק מדהים, עם המון אווירה. לא שיחקתי את כולו ככה שקשה לי לתת חוות דעת. אני כן יודע שהרבה אנשים לא מרוצים מה-1/3 האחרון של המשחק במחינה עלילתית וגם אחד מאנשי המפתח שיצרו את המשחק אמר שזה מה שהוא היה משנה אם הוא היה יכול. מבחינת רמת קושי, יצא Patch רשמי שמאפשר בין היתר לבטל את תאי ה-Vitea ואז המשחק נהיה יותר קשה.

AC - משחק מדהים רעיונית. היכולת לטפס על כל מקום היא מדהימה והתחושה של העולם הפתוח היא מגניבה (למרות שאין ממש סיבה להסתובב סתם). בניגוד לנסיך הפרסי כאן מרגישים את המחזוריות כי המשחק מעין מבוסס מטרות , וכשהדרך לכל מטרה בנויה מאותן משימות אז קשה שלא להרגיש את החזרתיות. בכללי רוב התגובות של אנשים היא אכזבה. המשחק לגמרי מרגיש כמו משחק שקודם פיתחו לו את היכולות הטכניות של המנוע ורק אחר כך חשבו איך להשתמש בזה בסיפור. מצד שני זה רק החלק הראשון בטרילוגיה ולכן אני מאד מקווה שהמשחקים הבאים כבר יפצו עם סיפור וגיוון.

על מה הייתי ממליץ מבין כולם למטרת סינגל? ביושוק, אין ספק בעניין.

פורסם

דעתי האישית היא ללא ספק crysis בלי שום קשר לחוזק הכרטיס(כל עוד הוא מצליח להריץ את המשחק על מינימום ב FPS נורמאלי)

אני משחק בקרייסיס במחשב נייד של אחי על ההגדרות הכי נמוכות של המשחק על רזולוציה של 800X600 ורואים דיי אחלה וזה לא פוגע בכלל בחווית המשחק

אם יש לך כרטיס חזק יותר שיכול להריץ על הגדרות גבוהות יותר?!אז הרווחת

לדעתי חוזק הכרטיס מסך לא צריך להוות פקטור בקניית משחק כזה או אחר גם אם מדובר בקרייסיס,בשורה התחתונה המשחק כיף בכל מצב גרפיקה

פורסם

crysis הוא משחק טוב יותר מCOD4 ולמרות שכולם הולכים לקפוץ אלי עכשיו זה פשוט נכון (אן לי כח לפרט עכשיו כי זה פשוט היה ארוך :silly:)

לעומת זאת ראיתי מישהוא שאמר שתקנה TW זה גם נכון :xyxthumbs:

אבל מהאופציות שנתת crysis

נ.ב

סיימתי את TW את crysis את bioshock ואת cod4 ועוד מעת את AC

פורסם

אישית אהבתי מאוד את ארבעת המשחקים שהוצעו פה,

הכי קליל ולא נמרח זה COD4 .

CRYSIS אמנם היה פריצת דרך בגראפיקה אבל אני אישית לא ממש התחברתי למשחק ,יש לו משימות קצת הזויות מידי,

BIOSHOCK מאוד אהבתי את הגראפיקה הציורית והמיוחדת שלו ,נותן אווירה ותחושה שונה באמת מ99% מהמשחקים שיצאו עד היום.

אבל הגראנד פינלה הוא AC שלמרות שיש מצבים שחוזר על עצמו הוא נותן כל כך הרבה מעצמו, אתה מרגיש שאתה ממש נמצא שם מרוב שאתה יכול להתעסק עם כל קיר ולהגיע בכל דרך אפשרי ע"H טיפוס וכו' וכו' ,

לדעתי תלך על AC

נ.ב

סיימתי את TW את crysis את bioshock ואת cod4 ועוד מעת את AC

**מעט

פורסם

COD4 ללא ספק

אני עכשיו ב AC ומאוד נהנה אבל COD4 היה הכי טוב.

ואני רואה שאני לא היחיד שלא מתלהב מקרייסיס, סתם תגובות מוגזמות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים