פורסם 2008 באפריל 1417 שנים אני שוקל לקנות אחד המשחקים הנ"ל.אשמח אם תמליצו לי על משחק מנסיונכם (או אולי על משחק אחר בסגנון?)מבחינת משחקים מהסגנונות האלה, מאוד אהבתי סדרות Half Life ו-Prince of Persia (לפי מה שנראה, Assassin's Creed די דומה לו...)תודה!
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים קריסיס או ביושוק.AC חוזר על עצמו. אני לא הייתי קונה.. אין גם רשת.קריסיס - יש אנשים שלא הכי אהבו את הסוף (שלושה שלבים אחרונים) אבל עדיין משחק טוב. עם רשת מעולה.ביושוק - משחק ממש טוב, אין רשת.תרשה לי להוסיף:COD4- משחק אדיר! עם רשת אדיר! משחק השנה בגיים ספוט. שווה כל אגורה.
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים . תרשה לי להוסיף: COD4- משחק אדיר! עם רשת אדיר! משחק השנה בגיים ספוט. שווה כל אגורה. אם עוד לא שיחקת בCOD4 תלך עליו
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים COD4 אם שכחתלקרייסיס יש רשת אבל רק אם המחשב שלך יכול לשרוד....ביושוק הוא משחק סינגל מעולהאססינס גם טוב אבל לא כולם אוהבים אותו וגם בו אין רשת
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים מחבר טוב, הרחבה:רשת פחות חשוב לי (אין לי הרבה זמן לשחק, וכל פעם אני משחק יחסית מעט).מאוד אהבתי את סדרת Prince of Persia, אז לפי מה שאני מבין אני אוהב גם את Assassin's Creed (הוא יותר מחזורי מ-prince?)שיחקתי בדמו של COD4 ולא התלהבתי... לא יודע למה. אני אנסה שוב ואראה.חוץ מזה, משהו מוזר - אני רואה המון פרסומות ב-steam לקניית המשחקים האלה, אבל כשאני מחפש אותם ב-steam אני לא מוצא כלום. יכול להיות שאי אפשר לקנות אותם בארץ או משהו כזה?
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים תשמע לי אל תקשיב לכולםאם אהבת את הנסיך הפרסי אתה תשגע על assassins creedסוף כל סוף משחק חדשני ומיוחדגרפיקה מדהימהARTWORK הכי מדהים שראיתי BIOSHOCK עוד משחק FPS CALL OF DUTY 4 משחק מצויין אבל שוב כמו כל FPSוכנל על קרייסיס
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים ס'ה לא קשור. האמת היא שהדירוג הוא דירוג של גיימפליי. אני באמת מתלבט למי יש גיימפליי יותר טוב, לAC או לקרייסיס. AC יותר מיוחד בגישה שלו למשחקיות וגם השליטה הרבה יותר מעניינת, והוא גם די חדשני; אבל הוא מתחיל להיות חופר באיזשהו שלב והוא לא כל כך מקורי משאר הבחינות. קרייסיס לעומתו כבד, אבל יש לו גם גיימפלי טוב והוא גם sandbox אמיתי. התלבטות קשה בין שניהם.
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים למרות החופש של קרייסיס הרגשתי הרבה יותר חופשי באססינסהקרב היה יותר כיף באססינס (רובים זה בע)למרות שזה באמת קצת חוזר (החקירה) אפשר לסבול את זה (ועוד מדבר מישהו שלא מסיים משחקים שהם לא טובים+)
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים AC>כל משחק אחר P: קרייסיס אחד המשעממים, ביושוק פשוט לא התחברתי.. לפי דעתי קרייסיס וביושוק וכל שאר משחקי הFPS, פשוט חוזרים על עצמם וזה מתחיל להיות משעמם משלב מסויים, חוץ מCOD4 שהיה מדהים (ואל תגידו לי שקרייסיס שיעמם אותי כי הגראפיקה הייתה נמוכה ושיט כזה, הגראפיקה הייתה על הכי גבוה וזה עדיין זבל של משחק לפי דעתי) הקיצר, אני מת על סגנון של הנסיך הפרסי וAC עושה אותו טוב כמו שציפיתי אם לא יותר. עזוב אותך חוזר על עצמו, אין יותר כיף מלעשות קומבואים על שמונה שומרים שעלייך ואז לקפוץ מהview point לתוך ערימת חציר כדי להתחבא D: אחד המשחקים ללא ספק... אשכרה על כל דבר אפשר לטפס
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים החופשיות של AC היא אמיתית בגלל הדרך שבה המשחק מחליט את אתה יכול לטפס או לאבמקום מפות מבוססות "אזורים" (אזור שבו אתה יכול לעשות רק XYZ) המשחק בעצם מחליט האם אתה יכול לטפס לפי הטקסטורה בשימוש והמרחק בין נקודות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.