פורסם 2008 באפריל 1117 שנים משחקים ששיחקתם ונהנתם. אני בדיוק קניתי כרטיס מסך חדש (לא 9800GTX), רוצה להשלים פערים. סיימתי את קמפיין כדור הארץ בSUPREME COMMANDER, את קרייסיס ואת COD4.
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים הנה כמה מומלציםSins of a Solar Empire אסטרטגיה Unreal Tournament 3Oblivion אני יודע שביקשתה בלי RPG אבל זה משחק מסטassassin creedcompany of heroes
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים ממליץ בחום על Oblivion ! משחק מצוין פשוט. כמו כן Half Life 2 + Half Life 2 Episode 1 + 2 - הנאה צרופה תוכל לנסות את Splinter Cell Double Agent למרות שאני לא ממש אוהב את הסגנון... אותו דבר לגביי Hitman Blood Money תהנה !
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים מחבר גם אני שונא את הסגנון. לא רוצה משחקי התגנבות. שיחקתי בכל הHL כבר קודם.האם אובליביון ממש כיף? במחשב הקודם שיחקתי קצת באולדבליביון זה לא היה כזה שוס, אמנם זה היה נחמד, אבל לא הבנתי מה המטרה בכלל.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אחי אם אתה יותר בעניין של אקשן -Resevoir DogsJust CauseShadow Ops Red MercuryTotal Overdoasהמשחקים הנ"ל הם פשוט משחקים מצויינים,סמוך עליי אחי זה אחלה של משחקים.[br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 11:48:41תנסה גם את Dead To Rightsזה משחק פעולה, עם טוויסטים מטורפים.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים OBLIVION מצויין, אבל תתקין עליו אחד מה-MOD שהופכים אותו ליותר "סביל". אחרת הוא קשה מדי וקצת משעמם. יש מספיק כאלה ברשת
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים איזה מוד אתה ממליץ כי אני שחקתי במשחק בלי שום מוד והוא היה קל ומשעמם קצת (ממש קל)
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אני לא זוכר באיזה שנה יצא מקס פיין 2 אבל נראה לי שב2005.הוא מעולהassassin's creedc&c 3: kane's wrathbioshockthe settlers 2: aniversarycall of duty 4
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אם הוא היה לך קל זה אומר שיחקת על הדרגה הכי קלה, החל מדרגה אמצע (לפי מה שזכור לי) כל "מפלצת" זה סיפור לא פשוט...ואגב, בדוגרי, CALL OF DUTY 4 ו-MEDAL OF HONOR AIRBORNE היו ממש כיפיים אם עוד לא שיחקת בהם.ובקשר ל-MOD, ואללה, לא זוכר, סיימתי את המשחק לפני איזה שנה, יש המווווןןןן
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אם הוא היה לך קל זה אומר שיחקת על הדרגה הכי קלה, החל מדרגה אמצע (לפי מה שזכור לי) כל "מפלצת" זה סיפור לא פשוט...ואגב, בדוגרי, CALL OF DUTY 4 ו-MEDAL OF HONOR AIRBORNE היו ממש כיפיים אם עוד לא שיחקת בהם.ובקשר ל-MOD, ואללה, לא זוכר, סיימתי את המשחק לפני איזה שנה, יש המווווןןןןגם אני שחקתי במשחק לפני איזה שנהאני הייתי בין ההרדקור של מורווינד ואני ממש הכרתי שם הכככל וממש חיכיתי ל אובליויאן וכשהו יצא שחקתי וסימתי את המשחק ברמה הכי כשה (הטריק הוא לדעת לנצל את הבגים לתובטחה)והוא די ביאס אותי כי המשחק לא עמוק ומפותח מבחינת משחק תפקידים כמו מורווינד
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים מחבר האם ניתן לומר שאובליביון דומה לביושוק?איזה מוד בדיוק, אני צריך לדעת. בקשר למקס פיין 2- באמת. נראה לך לא שיחקתי? גם שנתיים האחרונות.
פורסם 2008 באפריל 1717 שנים שחק rainbow 6 vegas וranbow 6 vegas 2 הייתי ממליץ לך גם על cod2 ועל kane & lynch : dead men
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.