עבור לתוכן

הורדה איטית בביטורנט בנטוויז'ן - קרה למישהו ?

Featured Replies

פורסם

שלום.

בשבוע האחרון התחלתי להרגיש שדרך הביטורנט אני מוריד ממש ממש לאט. גלישה הורדה וכל השאר נשארו בסדר גמור.

חבר שלי אמר לי שיש מצב שנטוויז'ן במכוון הורידו לי את המהירות דרך הביטורנט.

יש מצב כזה ? קרה למישהו ?

אני מחובר בחיבור כבלים. הוט עם נטוויז'ן.

ואם זה לא נטוויז'ן אז איך תסבירו שהכל עובד טוב באינטרנט פרט לביטורנט ? מה אני צריך לעשות ?

תודה רבה

פורסם

ממש אין קשר אליהם, ביטורנט זו תוכנה שלא חייבת לאף אחד כלום והיא תלויה בכל כך הרבה שרתים שלא שייכים לה.

וכל פעם זה נע ומשתנה ,גם לי זה קורה שלפעמים אני מוריד שם על 150-180 ואחרי שעה אני לא מוריד כלום בכלל.

נטוויז'ן? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אז מאה אחוז אין מצב שזה קשור למשהו שנטוויז'ן ?

ולמה הפרצוף הזה על נטוויז'ן ?

מה לא טוב?

פורסם

כי אלא אם אתה מנוי עסקי, הם זבל של חברה וחוסמים פורטים (שמתקשרים אליהם בטענה שהם חוסמים פורטים הם אומרים לך להריץ פינג דרך פורט 80, ולראות שהם "לא חוסמים")

אני גם מנוי של נטויז'ן, אבל במנוי עסקי. גם דרך הכבלים, ורק הבוקר הורדתי פרק חדש של סדרה מסוימת שאני עוקב אחריה (לפני שמישהו יקפוץ "לא חוקי", מדובר בהפצה חופשית)

ירד על 250-300 כל הזמן, אין שום בעיה איתם :\

פורסם

הסיבה לפרצוף היא שאני גם בנטוויז'ן ואין לי איתם בעיות.

פורסם

נראה כאילו באמת הם מורידים לפעמים את מהירות ההורדה בשיתוף קבצים.

יכול להיות רק כשיש להם עומס גדול.

פורסם
  • מחבר

כי אלא אם אתה מנוי עסקי, הם זבל של חברה וחוסמים פורטים (שמתקשרים אליהם בטענה שהם חוסמים פורטים הם אומרים לך להריץ פינג דרך פורט 80, ולראות שהם "לא חוסמים")

אני גם מנוי של נטויז'ן, אבל במנוי עסקי. גם דרך הכבלים, ורק הבוקר הורדתי פרק חדש של סדרה מסוימת שאני עוקב אחריה (לפני שמישהו יקפוץ "לא חוקי", מדובר בהפצה חופשית)

ירד על 250-300 כל הזמן, אין שום בעיה איתם :\

איזה חברה אתה ממליץ לי כלקוח פרטי ולא עסקי?

למרות שאני לא מסכים איתך במאה אחוז...

הסיבה לפרצוף היא שאני גם בנטוויז'ן ואין לי איתם בעיות.

לא הבנתי עדיין.

אם אין לך בעיות איתם אז למה הפרצוף ?

דווקא במקרה כזה אמור להיות פרצוף טוב.

פורסם

לא הבנתי עדיין.

אם אין לך בעיות איתם אז למה הפרצוף ?

דווקא במקרה כזה אמור להיות פרצוף טוב.

עשיתי פרצוף מופתע אם לא שמת לב, כי אני מופתע מזה שחשבת שזה נטוויז'ן..יש? :kopfpatsch:

פורסם

ממש אין קשר אליהם, ביטורנט זו תוכנה שלא חייבת לאף אחד כלום והיא תלויה בכל כך הרבה שרתים שלא שייכים לה.

וכל פעם זה נע ומשתנה ,גם לי זה קורה שלפעמים אני מוריד שם על 150-180 ואחרי שעה אני לא מוריד כלום בכלל.

נטוויז'ן? :nixweiss:

אני מבין שלא היית כאן או בכלל בארץ, כשיצא ה"אקספוזה" שלנו בנושא חסימות והגבלות על שיתוף,

שככל הנראה קרו בעבר / אולי עדיין קורות, בחברה המאוחדת נטויז'ן-013-ברק, ואולי אפילו בעוד / כל הספקיות הישראליות, שלא לדבר על בחו"ל.

תתפלא, אבל העובדה שביטורנט היא רשת מבוזרת, לא הופכת את תעבורת התקשורת הזו ל"בלתי ניתנת לחסימה"

לא רק שיש כ"כ הרבה דרכים לזהות ולחסום תעבורת P2P כמו רשת הביטורנט, האימיול ועוד רשתות P2P שונות ומגוונות,

ראינו גם שמועות על טריקים מלוכלכים יותר מצד הספקיות, שכוללות זיוף מידע שנשלח לטראקרים, כביכול מהיוזר,

ועל ידי כך סילוק יוזרים מטראקרים פרטיים.

מה שבסופו של דבר מנקה את הקווים מעומס ה P2P (יוזרים כבדים) שהספקיות סובלות ממנו בשנים האחרונות.

אז תשלים קצת מידע:

הדיון הראשי שעסק בנושא בזמנו - כולל 59 עמודים של כיף, עם תלונות של משתמשים מהספקית בדיון.

הכתבה באתר שלנו,

שיצאה גם ל YNET

דיון בנושא זיוף אפשרי של ספקית שגרם לעשרות/מאות משתמשים כבדים לאבד את החשבונות שלהם בטראקרים סגורים.

פורסם

אני שמח שנפתחו 12938012983091280 דיונים, אני בנטוויז'ן ולא קרה לי מעולם.

פורסם

הפואנטה לא הייתה כמות הדיונים שנפתחו, אלא להראות בדיוק שמצבים של "לי זה לא קרה" לא אומרים שזה לא קורה לאחרים.

נסה בכל זאת לקרוא חלק מהקישורים שהבאתי, מה אתה אומר?

בנוסף, אני מציין בפניך משהו שהוא עובדתי - ספקיות אינטרנט יכולות לחסום, ואכן חוסמות בפועל תעבורת P2P (כן, גם ביטורנט)

שנוגד את ההנחה שלך, שציינת כאילו היא עובדה, מבלי להתבסס על העובדות בשטח או על ידע מקצועי כלשהו,

אלא רק על הידע של "לי זה לא קרה מעולם, אז זה בטח לא יכול להיות" - אף פעם לא טוב להסתמך על כאלה דברים, זו נקודת מבט מצומצמת מדי.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

גם לפה הגיע המשפט "לי זה לא יקרה" ? :)

זה משפט של בטיחות.

בכל מקרה , קודם כל תודה רבה על הקישורים והמידע Kidney_stonE. אבל על השאלה החשובה שלי לא עניתם.

בהנחה שאני רוצה להוריד והרבה , לאיזה ספק אינטרנט כדאי לי להתחבר?

תודה.

אגב , הרצון שלי הוא כנראה לעשות חבילה של 3MB ו 256KB אפלואד

אשמח להמלצות

תודה

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה - האם אני יכול להתקשר ולנטוויז'ן ולהגיד להם שיש לי בעיה בהורדת מטורנטליץ' לדוגמה?

או שפשוט אני אבוד בשיחה מולם בגלל שזה לא חוקי ?

וכמובן אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה הראשונה שלי - אם אני עוזב את נטוויז'ן - לאיזו חברה הכי כדאי לי לפנות ?

תודה רבה

פורסם

יש לי עוד שאלה - האם אני יכול להתקשר ולנטוויז'ן ולהגיד להם שיש לי בעיה בהורדת מטורנטליץ' לדוגמה?

או שפשוט אני אבוד בשיחה מולם בגלל שזה לא חוקי ?

וכמובן אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה הראשונה שלי - אם אני עוזב את נטוויז'ן - לאיזו חברה הכי כדאי לי לפנות ?

תודה רבה

טוב, אז אחרי שקראתי כמה מאמרים לפי המלצת מנהל הפורום הבנתי שקצת לא היתי מודע וטעיתי כי "לי זה לא קרה" אז מסתבר שאכן הם חוסמים,

פועל יוצא מכך הוא שתחליף ספקית אם ההורדות חשובות לך ,המלצה שלי וגם אני היתי עובר אם היה לי כח לשנות את כל התשתי כי אני בהוט ,זה 014 מאוד מומלצים בהרבה מקומות .

זה מה שאני יודע בכל אופן אולי מישהו יתקן אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים