עבור לתוכן

כמה כסף עולה מחשב מבחינת חשמל וכו'?

Featured Replies

פורסם

כמה כסף, נגיד לשעה, עולה מחשב מבחינת חשמל?

נגיד ספק 300W ומסך 17/19 " (הסטנדרט)...

פורסם

מחשב דולק כל החודש 35 עד 40 ש"ח

פורסם

בתכלס צריכה של המחשב נמוכה מאוד כי הרוב זה אלקטרוניקה שפועלת על מתח נמוך ורק המנועים המכניים (מאווררים והמנועים של הCD והHD )צורכים טיפה יותר מתח

הצרכן הכי "עצבני" במערכת זה המסך

פורסם

אי אפשר לתת על זה תשובה מדויקת

זה עולה פחות ממזגן שפועל כל החודש, זה בטוח ;D ;D ;D

פורסם

כמה כסף, נגיד לשעה, עולה מחשב מבחינת חשמל?

נגיד ספק 300W ומסך 17/19 " (הסטנדרט)...

לא כולל המסך, פחות ממקרר שפועל 24 שעות (ומקררים בימנו כוללים טרמוסטט, ועושים הפסקות...)

קראתי את זה פעם, איפשהו.. ;)

פורסם

בכל מקרה אני לא מאמין שמישהו משאיר את המסך פועל כל הזמן. אפשר גם לכבות רכיבים חיצוניים אחרים כמו מדפסת וסורק ולחסוך עוד כמה גרושים.

פורסם

אין נוסחאת חישוב לפי מכשירים פועלים ? או חלקים פועלים במחשב ?

::)

פורסם

החישוב הוא כזה!

הספק המכשיר כפול 3600

---------------------------- כפול מחיר של קילוואט שעה (בערך 35 אגורות) = עלות צריכת החשמל של המכשיר למשך שעה אחת!

3600000

אם ניקח משב שצורך 300 W הצריכה שלו תהיה 0.3KWH (קילוואט שעה) במשך שעה אם תכפיל את זה ב 24 כפול 30

תקבל 216 קילוואט שעה את זה תכפיל במחיר של קילוואט שעה ותקבל את העלות לחודש! (שזה בערך 70 ש"ח)

אז תחשב לבד כמה זה לחודש.....בקשר למסך..צריך לראות מה ההספק שלו (הספק נמדד בוואטים W)

פורסם

שיט זה לא מעט כסף ! לא פלא שהחשבון חשמל אצלינו לא יורד מתחת ל-400 ש"ח כשהמחשב שלי כבר כמה שנים דולק 24 ש' ביממה :D

פורסם

אני לא רוצה לומר כמה יוצא לנו חשבון חשמל טלפון וסלולארי ...גרררררררררר

מזל שאבא שלי משלם...400 שקל זה כסף קטן!

פורסם

החישוב הוא כזה!

הספק המכשיר כפול 3600

---------------------------- כפול מחיר של קילוואט שעה (בערך 35 אגורות) = עלות צריכת החשמל של המכשיר למשך שעה אחת!

3600000

אם ניקח משב שצורך 300 W הצריכה שלו תהיה 0.3KWH (קילוואט שעה) במשך שעה אם תכפיל את זה ב 24 כפול 30

תקבל 216 קילוואט שעה את זה תכפיל במחיר של קילוואט שעה ותקבל את העלות לחודש! (שזה בערך 70 ש"ח)

אז תחשב לבד כמה זה לחודש.....בקשר למסך..צריך לראות מה ההספק שלו (הספק נמדד בוואטים W)

גם כשהמחשב עוב 24 שעות זה לא אומר שהוא צורך 300W כל הזמן.

300W הכוונה ומקסימום שהספק כח יכול לספק, המחשב יצרוך 300W רק במצב שכל החודש כל ההתקנים במחשב פועלים(הרדיסקים, סידירומים, מעבד, כרטיס מסך וכו').

העלות היא לא יותר מ-70-80ש"ח לחודשיים.

פורסם

נכון ש 300W זה המקסימום.....

השאלה היא אם אתה יודע מה הממוצע...

כמו כן עכשיו כשאני חושב על זה...300W זה ה OUTPUT

אתה יודע מה הנצילות של הספק????

אני משער שלא...ולכן לפי דעתי לא ניתן לחשב בידיוק

אלא אם כן תחבר אמפרמטר ותראה כמה זרם נכנס!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים