עבור לתוכן

איזה משחק מבין הארבעה עדיף?

Featured Replies

פורסם

ווגאס משחק ממש טוב, אתה חייב לשחק בו.

• תגובות 45
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שיש לך משחקים מאותה סדרה שאפילו לא התקנת על המחשב שלך? אז למה בכלל אתה רוצה לקנות משחק חדש ועוד מהסדרות האילו?

רוב המשחקים שצינת הם FPS ואחד משחק מירוצים. אולי אתה צריך להחליף ג'אנר או לקנות משחקי online ולא כלכך להתמקד על סדרות האילו. אם אתה אוהב אלימות חסרת טעם ומירוצי מכוניות אולי כדאי לך לנסות את GTA (אני לא אוהב אבל מכיר את המשחק) . אני חושב שהם שיחררו אחד או שניים להיות freeware . אם אתה אוהב כלכך הרבה ג'אנרים אולי תחפש משחקים קצת שונים מהmainstream (אני בכלל לא משחק FPS או RTS :lol: ) . יש גם ים של משחקים ישנים טובים שאם לא אכפת לך מהגרפיקה שווה לנסות אותם.

אם יש לך כרטיס אשראי בינלאומי תבדוק מה שיש בebay . לרוב זה המקום הכי טוב להשיג מבחר גדול של משחקי PC עם מחיר + משלוח טוב. יש גם חנויות בחו"ל ששולחות לישראל אבל לPC לרוב אין להם הרבה מבחר ויש להם בעיקר משחקי קונסולות.

::)התקנתי את כולם,ואפילו שיחקתי קצת. עכשיו אני פשוט מתמקד בשני משחקים..ואני בסך הכל קונה משהו בבאג אז אציתי לקנות משחק במאה שק'ל,מה סיבכת אותי עם ONLINE ומשלוחים בחו"ל...

פורסם

אתה תקוע עם זיכוי שלהם?

אני מחפש שם לפעמים משחקים זולים אבל המבחר שלהם לא משהו. בדקתי הרגע את האתר שלהם והמבחר שם על הפנים . וחוץ מזה הם גם יחסית יקרים.

פורסם
  • מחבר

אתה תקוע עם זיכוי שלהם?

אני מחפש שם לפעמים משחקים זולים אבל המבחר שלהם לא משהו. בדקתי הרגע את האתר שלהם והמבחר שם על הפנים . וחוץ מזה הם גם יחסית יקרים.

לא תקוע עם שום זיכוי,יש לי מאה שקל ואני רוצה לקנות משחק. ארבעת המשחקים שאמרתי נמצאים שם [וחלק בטאוור רקורדס] ושאלתי סה"כ מה עדיף. באתר אין את המבחר האמיתי שלהם..טוב,נראה לי אני הולך על וגאס אבל אני אשמח לשמוע עוד דעות

פורסם

אגב אם ה R6V עולה שם רק 100 שקל זה זול כי לא מצאתי אותו בפחות מ160 שקל בארץ.

פורסם
  • מחבר

לא רוצה לחכות,לא רוצה לחסוך,רק רוצה לדעת מה יותר טוב :'(

בקיצור,R6V ?

פורסם

כן, אין לך בכלל מה לחשוב, זה שלא שיחקת בו עד עכשיו זה חטא.

פורסם

אם לא לשחק R6V זה חטא, לא לשחק היטמן יזכה אותך במכת ברק מהשמיים מיידית....

פורסם
  • מחבר

היטמן 2 יותר טוב מBLOOD MONEY לא ? רק חבל שכאב לי הענייים מהגרפיקה ...

פורסם

לדעתי בלאד מאני לוקח את כולם...

פורסם

מבין ארבעת המשחקים בסדרה הוא אכן לוקח, אבל לא בין ארבעת במשחקים שהוא מתלבט....

פורסם

אני צריך להיזהר לא לצאת מהבית?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה לקנןות :( רוצה וגאס אבל חלק אומרים פה שעדיף היטמן,ספלינטר סל ואפילו מישהו אמר לי NFS ..מה לעשות?

פורסם

אם אתה אוהב אקשן ולא יותר מדי טקטיקה אז ווגאס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים