עבור לתוכן

מחפש מארז בתקציב של עד 550 שקל..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה אתה ממליץ לו בכלל על ה TEMPEST הזה... הוא מאוורר בצורה גרועה ביותר חיכוי עלוב של ה NINE HUNDRED שיש לו פתחי איוורר שאחרי יומיים אתה צריך לקחת את המחשב לשטיפה וניקוי יבש....

שאתה ממליץ למשהו על מארז שואלים אותו מה הוא רוצה? מארז שקט? איכות בנייה? ממה עשוי וכדומה.. אל תזרוק לו סתם מארזים...

אתה יודע איזה רועש ה TEMPEST הזה? כמו רכבת בחדר. ולא רק זה שהמארז אין לו רשתות הוא מתמלא באבק .

בכל מיקרה אם אתה מחפש שקט ואיכות בנייה טובה ומארז שיש לו סריקולציה טובה אז קח את ה CM 690 (שמומלץ פה) או את ה- AURORA 3D שעולה 550-600 שקל ולא את גירסאת ה 570 (אגב היתרון שלו שהוא מארז בעל סריקולציה ממש טובה, 2xמאווררים מאחור 120MM ואחד מקדימה 120MM, יש לו הכנה לקירור מים, עשוי מאלומיניום, מראה מצויין, יש לו רשת בצד המארז שאתה יכול להחליף אותה לפרספקט וע"י מודינג אתה יכול להכניס מאוורר בחלון, מארז גדול FULL TOWER,יש לך בפנים המארז קליפרים מאחורי הלוח אם ובכלל במארז בצדדים שיש לך אפשרות להשים את החוטים וככה לסדר את המארז שגם הסירקולציה תיהיה יותר טובה וגם שיהיה יותר נגיש ושלא יציק לעיין, בעל דלת שאפשר לנעול אותה ע"י מפתח... וכל מיני פיצר'ים חמודים).

ואל תתפתה למארזים שיש להם אפשרות להשים כל כך הרבה מאווררים הכל תלוי בסירקולציה של המארז ( האם האוויר שנכנס מתשפט במארז ויוצא או שהוא נישאר ויוצר מערבולת שכל האוויר החם נשאר במארז...

איפה אתה רואה את הAURORA במחיר כזה?? אז מה בכל זאת עדיף הוא או ה690 ?

ראיתי שלAURORA יש שני דגמים.. ביותר יקר הדלת צד שקופה כמעט לגמרי.. זה ההבדל היחיד ביניהם? באיזה מחירים הכי זולים אפשר להשיג כל אחד מהם?

תודה..

פורסם

איפה אתה רואה את הAURORA במחיר כזה?? אז מה בכל זאת עדיף הוא או ה690 ?

ראיתי שלAURORA יש שני דגמים.. ביותר יקר הדלת צד שקופה כמעט לגמרי.. זה ההבדל היחיד ביניהם? באיזה מחירים הכי זולים אפשר להשיג כל אחד מהם?

תודה..

http://skypc.co.il/sg_product~40705~6~0.htm

ההבדל כמו שאתה רואה זה המראה.גם ב 570 אתה מקבל גם רשת וגם חלון שקוף. וגם ה 570 זה FULL TOWER והרגיל ניראה לי זה MID - לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

אם יש הבדל גם בMID לFULL TOWER אז זה לא רק היופי :-)

לפי מה שחיפשתי כמעט כולם מוכרים את הגירסה היותר זולה..

פורסם

על מי מהם? אני משאר שעל ה 3D Aurora אתה מתכוון, ואם כן תערוך חיפוש בגוגל "3D Aurora" אני מבטיח לך שתמצא, גם אם תרצה יש לך סירטון שלו ב YOUTUBE.

וגם תערוך פה חיפוש בפורום ותראה מה רשמו....

התכוונתי לTEMPEST הרבה ממליצים עליו פה אבל אין עליו שום ביקורות.

פורסם
  • מחבר

אפשר בכל זאת תגובה על הAURORA איזה מהדגמים הנ"ל מומלץ יותר ומה הבדלי הגדלים?

כולם FULL TOWER או שלא?

תודה..

פורסם

אפשר בכל זאת תגובה על הAURORA איזה מהדגמים הנ"ל מומלץ יותר ומה הבדלי הגדלים?

כולם FULL TOWER או שלא?

תודה..

ניראה לי שבעצם כולם FULL.. ואם בזאפ זה נכון אז כל המארזים של GB הם FULL.

לגבי נתונים על המארז - יש המון סקירות של המארזים האלו, בין אם זה סקירות בכתב חפש בגוגל או סקירת וידוא ביוטיוב של GAMEMAN.

אבל שוב בין ה AUROAR ל CM690 כך את ה CM690.

פורסם
  • מחבר

איפה בעצם היתרון של הCM690 על האוררה??

פורסם

איפה בעצם היתרון של הCM690 על האוררה??

יותר מאוורר, הרבה יותר זול, עיצוב פנימי טוב יותר - הספק למטה, אפשרות להעביר חוטים מאחורי הלוח, התקנה קלה ללא כלים.

יופי עינין של טעם אבל בפני עצמו יש לו מראה טוב.

יש המון דיונים על המארז הזה, המון המלצות אליו. אתה רוצה לדעת אליו עוד פרטים אז תעשה חיפוש ותקרא.

פורסם
  • מחבר

טוב השתכנעתי נקנה אותו..

יש מקום זול ומומלץ במקרה?

וכמה באמת קשה/קלה ההתקנה שלו?

פורסם

יותר מאוורר, הרבה יותר זול, עיצוב פנימי טוב יותר - הספק למטה, אפשרות להעביר חוטים מאחורי הלוח, התקנה קלה ללא כלים.

יופי עינין של טעם אבל בפני עצמו יש לו מראה טוב.

יש המון דיונים על המארז הזה, המון המלצות אליו. אתה רוצה לדעת אליו עוד פרטים אז תעשה חיפוש ותקרא.

בוא שתבין משהו שאתה משווה מארז למארז תיקח את היתרונות והחסרונות של המארז השני ורק אז תרשום את היתרונות שלו על גבי השני....

לגבי מה שאמרת, מאוורר טוב יותר? אולי זה נכון אולי זה לא אבל כמו שציינתי לא תמיד המאווררים הם אלה שקובעים אלה הסירקולציה של האוויר במארז.

דבר שני, הרבה יותר זול? הרי ידוע שכל אחד שקונה את ה CM690 שיש לו אפשרות לחיבור עוד 4 מאווררים קונה עוד מאווררים? בסופו של דבר יוצא לך אותו דבר כמו האוררה.

דבר שלישי בדקת בכלל שבאוררה אפשר להעביר חוטים מאחורי הלוח אם ובמארז עצמו? אז בוא אני יגיד לך משהו, יש קליפרים ששם החוטים עוברים.

בוא לא נגיע לויכוח וניתן לבחור להחליט בשבילו מה הוא חושב שהכי טוב לו לעשות.

תהנה.

פורסם
  • מחבר

מי מהמארזים יותר גדול??

פורסם

בוא שתבין משהו שאתה משווה מארז למארז תיקח את היתרונות והחסרונות של המארז השני ורק אז תרשום את היתרונות שלו על גבי השני....

לגבי מה שאמרת, מאוורר טוב יותר? אולי זה נכון אולי זה לא אבל כמו שציינתי לא תמיד המאווררים הם אלה שקובעים אלה הסירקולציה של האוויר במארז.

דבר שני, הרבה יותר זול? הרי ידוע שכל אחד שקונה את ה CM690 שיש לו אפשרות לחיבור עוד 4 מאווררים קונה עוד מאווררים? בסופו של דבר יוצא לך אותו דבר כמו האוררה.

דבר שלישי בדקת בכלל שבאוררה אפשר להעביר חוטים מאחורי הלוח אם ובמארז עצמו? אז בוא אני יגיד לך משהו, יש קליפרים ששם החוטים עוברים.

בוא לא נגיע לויכוח וניתן לבחור להחליט בשבילו מה הוא חושב שהכי טוב לו לעשות.

תהנה.

דבר ראשון, ברור שלא נריב אני סך הכל ממליץ לו, שימצא כבר משהו מתאים בשבילו אם כל השאלות שלו.

עכשיו לגבי כל מה שאמרת - אממממ... כליפסים יש גם ב CM , אבל זה פחות שווה מלהעביר מאחורי הלוח. יכול להיות שבאורורה יש את זה גם, לא יודע. המאווררים שמוסיפים ל CM בכלל לא יקרים, אני לקחתי 2 120 LED בקניה עם המארז ב 60 ש"ח. ככה שהכל יוצא בארך 500 ש"ח לאומת שה אורורה הרגיל בחנות שמוכרת אותו הכי בזול זה 580 ש"ח בשאר החנויות הוא מגיע גם ל 700. האורורה ה 570 מגיע גם ל 850 ש"ח.

ברור שלא רק המאווררים קובעים את מידת האיוורור של המארז, ב CM זה גם ככה וגם ככה, יש לו גם אפשרות להרבה מאווררים והוא גם מאוורר טוב בלי הרבה מאווררים כי יש לו הרבה פתחי איוורור.[br]פורסם בתאריך: 7.04.2008 בשעה 08:32:13

מי מהמארזים יותר גדול??

אחי כמה שאלות יש לך....

כבר הסברתי לך על כל דבר שיש בכל מארז :P

שאלות שאתה שואל אתה יכול לבדוק בקלות אם פשוט תעשה חיפוס קטן. כנס לאתר יצרן תבדוק מידות.

ה CM690 נחשב לגדול מהרגיל. ה AURORA הוא FULL TOWER אז ברור שהוא יהיה גדול. מי יותר תבדוק לבד...

פורסם

מי שאמר שאין פילטרים ב - NZXT TEMPEST מדבר שטויות יש לפחות פילטר לכל מאוורר INTAKE מקדימה.

וגם CM 690 עם תוספת מאווררים יוצא פחות או יותר אותו המחיר כמו NZXT TEMPEST.

אני אישית קונה מחשב בזמן הקרוב ולוקח אותו...

לפי הביקורות הוא נחמד לחלוטין, והוא לא כזה עושה רעש.

מקסימום תחבר את המאווררים לבקר ותוריד את ה - RPM.

יבגני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים