עבור לתוכן

מחפש מארז בתקציב של עד 550 שקל..

Featured Replies

פורסם

אין צורך שיגיע עם ספק או מאורר כי יש הכול..

הדרישות העיקריות הם : יופי ושיהיה המון מקום כי זה מחשב צפוף עם הרבה כוננים וכרטיסים..

כמו-כן שיהיה בצבע שחור :-)

פורסם
  • מחבר

ומתוך כולם בכל זאת 1 או 2 נבחרים?

פורסם

כך או את ה CM 690 או את ה 3D AURORA.

פורסם

ומתוך כולם בכל זאת 1 או 2 נבחרים?

כולם מצוינים וכולם מתאימים לצרכים שלך (אמרת רק שצריך להיות גדול), אז תבחר אתה, או שתגיד עוד דברים שאתה צריך ואני אמליץ על משהו יותר ספיציפי.

פורסם

השני מבית השתים בכלל לא משהו וצריך לעלות בכלל 400 ש"ח.. לא הבנתי בכלל איזה דגם זה והתמונה זה בכלל של ה DX.

הראשון עוד מלה, אבל במחיר הזה עדיף או את ה NZXT TEMPEST או CM690 .

פורסם
  • מחבר

למה כולם ממליצים על ה690 הזה? הוא לא נראה כזה יפה הוא נראה שחור ורגיל לחלוטין...

פורסם

למה כולם ממליצים על ה690 הזה? הוא לא נראה כזה יפה הוא נראה שחור ורגיל לחלוטין...

כן גם אני חשבתי פעם ככה, וכלם המליצו לי אליו ולא הבנתי. אז דבר ראשון הוא כן יפה, בחלק מהתמונות הוא ניראה חרה, אבל במציאות יש לו צבע שחור יפה חלק ומבריק. דבר שני זה מארז מצוין מבחינת ביצועים - מאוורר ברמות, נוח לשימוש - כל הכלים של התקנת חומרה ללא כלים, העברת חותים של הפסק מאחורי הלוח.

וכל זה במחיר כזה - זה פשוט פצצה - וזה אחד הדברים הכי חזקים שלו שבשביל מארז ברמה כזאת הוא מש זול.

ולא סתם, להרבה אנשים יש אותו היום, תיראה גם סרטונים ביוטיוב איך הוא נריאה באמת.

אם אתה רוצה משהו קצת יותר יפה וקצת יותר מאוורר כך את ה TEMPES של NZXT - עיצוב קצת יותר בולט לעין, חלון יפה, יותר מאווררים.

קיצר תבחר.

ושוב, תגיד מה אתה צריך במארז ואני אמליץ לך על יותר ספיציפים בשבילך.

פורסם
  • מחבר

ואיך הוא מבחינת הגודל? אני לא ירגיש בו צפוף? הוא מספיק מרווח?

ראיתי שהוא MID TOWER.. אם יש לי עכשיו גם MID TOWER זה לא אומר שהם באותו הגודל?

פורסם

למה אתה ממליץ לו בכלל על ה TEMPEST הזה... הוא מאוורר בצורה גרועה ביותר חיכוי עלוב של ה NINE HUNDRED שיש לו פתחי איוורר שאחרי יומיים אתה צריך לקחת את המחשב לשטיפה וניקוי יבש....

שאתה ממליץ למשהו על מארז שואלים אותו מה הוא רוצה? מארז שקט? איכות בנייה? ממה עשוי וכדומה.. אל תזרוק לו סתם מארזים...

אתה יודע איזה רועש ה TEMPEST הזה? כמו רכבת בחדר. ולא רק זה שהמארז אין לו רשתות הוא מתמלא באבק .

בכל מיקרה אם אתה מחפש שקט ואיכות בנייה טובה ומארז שיש לו סריקולציה טובה אז קח את ה CM 690 (שמומלץ פה) או את ה- AURORA 3D שעולה 550-600 שקל ולא את גירסאת ה 570 (אגב היתרון שלו שהוא מארז בעל סריקולציה ממש טובה, 2xמאווררים מאחור 120MM ואחד מקדימה 120MM, יש לו הכנה לקירור מים, עשוי מאלומיניום, מראה מצויין, יש לו רשת בצד המארז שאתה יכול להחליף אותה לפרספקט וע"י מודינג אתה יכול להכניס מאוורר בחלון, מארז גדול FULL TOWER,יש לך בפנים המארז קליפרים מאחורי הלוח אם ובכלל במארז בצדדים שיש לך אפשרות להשים את החוטים וככה לסדר את המארז שגם הסירקולציה תיהיה יותר טובה וגם שיהיה יותר נגיש ושלא יציק לעיין, בעל דלת שאפשר לנעול אותה ע"י מפתח... וכל מיני פיצר'ים חמודים).

ואל תתפתה למארזים שיש להם אפשרות להשים כל כך הרבה מאווררים הכל תלוי בסירקולציה של המארז ( האם האוויר שנכנס מתשפט במארז ויוצא או שהוא נישאר ויוצר מערבולת שכל האוויר החם נשאר במארז...

פורסם

למה אתה ממליץ לו בכלל על ה TEMPEST הזה... הוא מאוורר בצורה גרועה ביותר חיכוי עלוב של ה NINE HUNDRED שיש לו פתחי איוורר שאחרי יומיים אתה צריך לקחת את המחשב לשטיפה וניקוי יבש....

שאתה ממליץ למשהו על מארז שואלים אותו מה הוא רוצה? מארז שקט? איכות בנייה? ממה עשוי וכדומה.. אל תזרוק לו סתם מארזים...

אתה יודע איזה רועש ה TEMPEST הזה? כמו רכבת בחדר. ולא רק זה שהמארז אין לו רשתות הוא מתמלא באבק .

בכל מיקרה אם אתה מחפש שקט ואיכות בנייה טובה ומארז שיש לו סריקולציה טובה אז קח את ה CM 690 (שמומלץ פה) או את ה- AURORA 3D שעולה 550-600 שקל ולא את גירסאת ה 570 (אגב היתרון שלו שהוא מארז בעל סריקולציה ממש טובה, 2xמאווררים מאחור 120MM ואחד מקדימה 120MM, יש לו הכנה לקירור מים, עשוי מאלומיניום, מראה מצויין, יש לו רשת בצד המארז שאתה יכול להחליף אותה לפרספקט וע"י מודינג אתה יכול להכניס מאוורר בחלון, מארז גדול FULL TOWER,יש לך בפנים המארז קליפרים מאחורי הלוח אם ובכלל במארז בצדדים שיש לך אפשרות להשים את החוטים וככה לסדר את המארז שגם הסירקולציה תיהיה יותר טובה וגם שיהיה יותר נגיש ושלא יציק לעיין, בעל דלת שאפשר לנעול אותה ע"י מפתח... וכל מיני פיצר'ים חמודים).

ואל תתפתה למארזים שיש להם אפשרות להשים כל כך הרבה מאווררים הכל תלוי בסירקולציה של המארז ( האם האוויר שנכנס מתשפט במארז ויוצא או שהוא נישאר ויוצר מערבולת שכל האוויר החם נשאר במארז...

אתה יכול להביא ביקורת עליו?

חפשתי מלא ולא מצאתי

פורסם

על מי מהם? אני משאר שעל ה 3D Aurora אתה מתכוון, ואם כן תערוך חיפוש בגוגל "3D Aurora" אני מבטיח לך שתמצא, גם אם תרצה יש לך סירטון שלו ב YOUTUBE.

וגם תערוך פה חיפוש בפורום ותראה מה רשמו....

פורסם

ואיך הוא מבחינת הגודל? אני לא ירגיש בו צפוף? הוא מספיק מרווח?

ראיתי שהוא MID TOWER.. אם יש לי עכשיו גם MID TOWER זה לא אומר שהם באותו הגודל?

לא "אתה" לא תרגיש צפוף, יש שם מספיק מקום לסים מיטה ואפילו טלויזיה !!!

מה זה השטויות האלה למה כמה זמן אתה הולך להתעסק בפנים המארז, אתה מקבל תמחשב וזהו... פעם ב.. תפתח לנקות.

לגבי השאלה, המארז הוא גדול ומרווח מאוד, זה שהספק נמצא למטה נותן הרגשה של עוד מקום.

וגם מארזי MID TOWER יש הרבה גדלים.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 15:13:56

ולמה אתה אומר שהוא עושה רעש ומאוורר חרא ? ואיך הוא בכלל דומה 900 ?

למה אתה ראית אותה במציאות ? קראת אליו ביקורת ? אם כן סבבה, אבל אם לא אז על דבר סתם.

לפי דעתי הוא אמור להיות שקט - 2 מאווררי 140 למעלה כבר בטוח יותר שקטנים מכל מאוורר 120.

ושאר מאווררי ה 120 צריכים להיות איכותים ושקטים, סך הכל NZXT חברה טובה ואיכותית ולא מוכרת סתם זבל.

ולגבי זה שיש לו רבה רשתות - גם ה CM690 עשוי כולו מרשתות ויש לו סך הכל פילטר אחד מקדימה (ואוחד אחד למטה אם סמים מאוורר) אז מה שונה בינהם ? (גם לגבי ה 900 שאומרים שהוא מושך אבק ? מה הקטע - שוב ה CM 690 בעצמו רשת אחת גדולה אבל כעבור חודשים של שימוש בוא פתחתי אותו לניקוי ראשון ולא היתה תיפת אבק על שום חלק בתוך המארז, כל הצלעות קירור היו מבריקים כמו חדשים והמאוורר של הטוניק בכלל כמו חדש, נכון היה הרבה אבק על הפילטר :) וטיפ טיפה על המאווררים שמוציאאים אוויר))[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 15:18:13

על מי מהם? אני משאר שעל ה 3D Aurora אתה מתכוון, ואם כן תערוך חיפוש בגוגל "3D Aurora" אני מבטיח לך שתמצא, גם אם תרצה יש לך סירטון שלו ב YOUTUBE.

וגם תערוך פה חיפוש בפורום ותראה מה רשמו....

הוא בטח התכוון ל TEMPEST אם הוא אומר שהוא לא מצה.

נכון אין עדיין ביקורות על המארז, יש רק אתה מה שהבאתי לך בעמוד הראשון שזה בספרדית :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים