עבור לתוכן

בעית איטיות במחשב (מההתחלה לא עבד חלק)

Featured Replies

פורסם

שלום,

הרכבתי מחשב חדש, ומהרגע שהפעלתי אותו הוא מסרב לעבוד חלק - הוא עובד מקוטע (אבל לא קופא לגמרי). אפילו הויזואליזציות (לא יודע איך קוראים לזה בעברית..) בווינדוס מדיה פלייר עובדות מקוטע.

בכמה דקות הראשונות אחרי שמפעילים אותו, הוא עובד חלק, אבל אח"כ מתחיל לזחול...

ניסיתי לפרק אותו ולהרכיב מההתחלה, כדי לוודא ששום חלק לא מורכב לא טוב, ניסיתי לפרמט ולהתקין את הדרייברים מההתחלה (גם הגרסאות מהאינטרנט וגם אלו שמקבלים עם החלקים), וניסיתי לנתק את כרטיס המסך, את אחד ההארד דיסקים ואת ה-DVD כדי להקל על המערכת (המפרט בצד ימין). רק אחרי שניתקתי את החלקים אפשר היה להרגיש בשיפור קל, אבל לא משהו דרסטי...

הטמפ' של המעבד באיזור ה-50 מעלות, ושל המארז - 37, אם זה יעזור לכם.

אם יש למישהו רעיונות מה גורם לבעיה, אשמח לשמוע.

תודה מראש ושבוע טוב=)

עריכה: יכול להיות שהספק לא מספיק חזק (430W)? גם כשקניתי את המחשב אמרו לי שיכול להיות שהוא יא יסחוב, למרות שכרגע מחוברים רק הארד דיסק אחד, סטיק זיכרון אחד (והלוח והמעבד מן הסתם)...

אני ממש נואש לעזרה, נגמרו לי הרעיונות מה זה יכול להיות, זה לא הזכרונות, לא הכרטיס מסך ולא ה-HDD, למישהו יש עוד הצעות?

תודה מראש...

פורסם

ברוף הבא לפורום :xyxthumbs:

הרכבת לבד את המחשב ?

מרחת טוב את המשחה הטרמית כי 50 מעלות במנוחה זה קצת גבוה

איזה גוף קירור יש לך ?

עשית OC ?

אם אתה יכול תצלם תמונה של הטמפרטורות ותעלה לפה

פורסם
  • מחבר

ברוך הנמצא =)

הרכבתי אותו לבד, מרחתי את הגריז טוב אני חושב (כל המעבד מרוח). גם ככה המאוורר הזה די זמני, אני אחליף אותו מתישהו השבוע.

אם זה יעזור לך, גוף הקירור והמאוורר הגיעו ביחד (של Evercool, דגם NK810A-825EA)

אין אוברקלוקינג, קודם שיסחוב רגיל =(

מצורפת תמונה מ-EVEREST, זה מה שכתב לי תחת "חיישן". את הטמפ' של המעבד עצמו הבאתי דרך הביוס (ניסיתי להשתמש ב-MBM, אבל כותב על הטמפ' של המעבד שהיא 0)

http://img182.imageshack.us/my.php?image=tempil6.jpg

פורסם

טוב תבדוק את מרחת את המשחה כמו שמדריך

http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/

כי אם מרחת הרבה מדי זה לא טוב ואם מרחת קצת מידי זה גם לא טוב המשחה אמורה להיות מרוחה בצורה אחידה

זה די חשוד שהמאוורר מסתובב במהירות כזאת אצלי יש קירור גם של EVERCOOL והמאוורר לא עובר את ה1500

תוריד את התוכנה HWMonitor ותצלם אותה להרבה אנשים התוכנהEVEREST עושה בעיות ולא מראה נכון גם לי היו בעיות אם התוכנה הזאת היא תמיד הראתה לי שהמאוורר מסתובב 8000 ומשהו סיבובים לדקה

דרך אגב לאיזה גוף קירור אתה מתכוון להחליף?

פורסם
  • מחבר

UP =(

לאף אחד אין הצעות מה זה עלול להיות?...

פורסם

איזה משחה טרמית מרחת?חברת את הגוף קירור טוב ואת החשמל שלו ללוח?

ותבדוק כל פעם את המחשב עם סטיק אחד של זיכרון RAM לפעמים זה משפיע יכול להיות שזכרונות יש בעיה

פורסם
  • מחבר

החלפתי אותה אתמול לאחת של זלמן, הוריד את הטמפ' באיזה 5 מעלות, ואפשר היה להרגיש קצת שיפור. אני די בטוח שזה התחממות, מרגע שמפעילים את המחשב (43-45 מעלות) עד לשלב שהוא מגיע ל-48+ מעלות, הוא עובד די חלק. אחרי שהוא מגיע ל-48 מעלות הוא מתחיל להתקע, וכמה שיותר מעמיסים עליו הוא נתקע יותר ובמקביל עולה הטמפ'. בדקתי כל סטיק לחוד בשני התאים על הלוח, לא היה הבדל, אז או ששניהם דפוקים או שזה לא הם...

ד"א, איזה מאווררים מומלצים למעבד הזה?..

פורסם

תלוי כמה אתה מוכן להשקיע.

פורסם

מנסיון של אתמול-נסה לחזק כמה שיותר את החיבור של המאורר הקיים ללוח ולמעבד

פורסם
  • מחבר

מנסיון של אתמול-נסה לחזק כמה שיותר את החיבור של המאורר הקיים ללוח ולמעבד

גם אני נוכחתי לגלות אתמול שאפשר לחזק את זה יותר ממה שנראה... זה מה שהביא להכי הרבה שיפור בינתיים, אבל עדיין לא מספיק...

תלוי כמה אתה מוכן להשקיע.

באיזור ה-140-160 עם אפשרות לחרוג...

פורסם

תחזק את זה ממש ממש חזק עם מברג

פורסם

רק תזהר לא לשבור את הלוח.

קח את הפריזר 64 של AC.

פורסם
  • מחבר

אוקי, הטמפ' עכשיו 30-40 מעלות...

תודה רבה לכל מי שעזר =)

פורסם

במידה והבעיה לא נפתרה... אמרת שמדובר בספק 430W, אבל איזה ספק זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים