עבור לתוכן

HTPC חדש ישן - מפרט חלקי בכ-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום ברשותי חלקים ממחשב ישן ואני רוצה להפוך אותו למערכת מדיה סנטר אלו החלקים שנשארו לי:

abit an-8 ultra

amd 3200

2 giga kit

ati x800 gto

חשבתי להשקיע עד 2000 שקל בחלקים החדשים שצריכים לכלול מארז ספק שלט הארד דיסק כרטיס רשת ומקלדת אלחוטית וצורב כשיש לי מספר התלבטיות ושאלות:

1) המארז- האם לקחת מארז גדול או ללכת על המארז הקטן כגון האנטק nsk2400 שמגיע גם עם ספק אבל יש צורך בלוח חדש כנראה מהסדרה החדשה של amd 780 ואז השאלה היא האם אפשר להשיאר את המעבד או שיש צורך בחדש?

2) הכרטיס מסך- האם הכרטיס שברשותי יספיק או שיש צורך בבכרטיס חדש תומך hd כגון HD2400 והאם הוא יספיק?

אין צורך בכרטיס טלוויזה כי יש יס מקס.

תודה לכל מי שקורא ועוזר

פורסם

תוכל להתקין את הציוד הנוכחי שברשותך במארז דו-מצבי (המותאם להתקנה אופקית או אנכית) כגון ה-NZXT Duet (כ-400ש"ח),

ולהוסיף את כל השאר :

ספק-כוח שקט-יחסית כגון ה-FSP 350-PNR (כ-130ש"ח),

כרטיס-תצוגה התומך בהאצת-פענוח סרטים בחדות-גבוהה כגון מבוססי ה-AMD-ATi Radeon HD 3450 (כ-200ש"ח),

וכוננים (כ-350ש"ח לכונן-קשיח בנפח 320GB ובממשק S-ATA, וכ-150ש"ח לכונן-תקליטורים מסוג DVD RW ובממשק S-ATA).

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה אבל זה אמור להיות מחשב סלוני אז חשבתי שאולי הוא גדול מדי

ולא מספיק אסטטי

והשאלה האם הוא יספיק מבחינת הכוח לתכנים חדשים

פורסם

אם תתקין בו כרטיס-תצוגה המסוגל להאיץ פענוח של סרטים בחדות-גבוהה, אז לא צפויה להיות כל בעיה.

פורסם
  • מחבר

יש המלצות לכרטיס כזה

והאם מישהו מכיר את הdeut מכיר הגודל העיצוב שלו

פורסם

NZXT Duet : http://www.nzxt.com/products/duet/

כרטיס-תצוגה התומך בהאצת-פענוח סרטים בחדות-גבוהה כגון מבוססי ה-AMD-ATi Radeon HD 3450 (כ-200ש"ח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים