עבור לתוכן

נתב עם 8 פורטים - המלצות

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר נתב בעל 8 פורטים שעושה את העבודה כמו שצריך ?

הוא צריך גם אלחוטי ומומלץ שכבר יהיה עם תמיכה ב 1GBps למרות שזה לא חובה.

פורסם

נתבים ביתיים מגיעים לרוב עם 4 כניסות. אם אתה מעוניין להוסיף עוד אפשר לשלב סוויטצ' בנוסף לנתב.

ראיתי כבר נתבים שתומכים בג'יגהביט אטרנט אבל אין לי מושג לגבי מחירים.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע נתב וסוויטץ אבל התחילו כבר לגמגם.

אני רוצה להביא מוצר אחד טוב במקום שניהם, לגבי המחיר זה לא חייב להיות זול.

פורסם

מוצרי INTEGRATED תמיד יהיו פחות טובים ממוצרים רגילים. עד כמה שידוע לי אין ראוטר שעם 8 פורטים כרגע, לא לשוק הביתי. תקנה ראוטר טוב של לינקסיס וסוויץ' 1GBIT אתרנט וסגור עניין...

פורסם

יש לי כרגע נתב וסוויטץ אבל התחילו כבר לגמגם.

אני רוצה להביא מוצר אחד טוב במקום שניהם, לגבי המחיר זה לא חייב להיות זול.

הסוויצ' הוא לא זה שגורם לגמגום. באמת ההמלצה של Meir787 היא כנראה הנכונה. יש גם נתבים אלחוטיים Draft-N משולבים עם Gigabit 4 פורטים, אבל סביר להניח שאין צורך בזה, כל עוד הסוויצ' הוא גיגהביט.

פורסם

לא קיים מוצר כזה עד כמה שידוע לי.

כמו שנאמר, עדיף כבר לקנות נתב אלחוטי שקר כלשהו ומתג ג'יגה ביט עם 8 פורטים, או אם הנתב שלך בסדר אז רק מתג.

את המחשבים והנתב את מחבר למתג בלבד. צריך לזכור לבמצב כזה אתה משתמש בפורט אחד במתג אז יש לך רק 7 כניסות שאפשר לחבר למחשבים קיוות, אם אתה צריך יותר אז אתה יכול לקנות נתב עם 4 פורטים בממשק ג'יגה ביט, כמו הExtreme N של D-LINK, ככה תקבל 10 פורטים חופשיים.

פורסם

היות ורוב הראוטרים לשוק הביתי הם integrated routers (סוויץ', AP וראוטר בחבילה אחת) - שלא כמו המוצרים לשוק הגבוה יותר , אני לא חושב שתהיה לו בעיה עם הפורטים - הוא יקבל סה"כ 12 פחות 2 שאליהים יחובר הראוטר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז על שילוב של אילו 2 מוצרים אתם ממליצים ?

עדיף לתת דגמים ספציפיים שאתם יודעים שלא עושים בעיות מיוחדות.

תודה

פורסם

תראה אני יכול להמליץ לך על סוויץ' וראוטר של 5K דולר כל אחד... אתה חייב להגדיר תקציב ושימושים.

פורסם
  • מחבר

לא צריך להגזים, בגדול השימושים הם ביתיים של העברת קבצים גדולים, אינטרנט חוטי ואלחוטי.

התקציב יכל להגיע עד ל 1K ש"ח לשניהם אבל זה לא אומר שחייבים לנצל את כולו :)

פורסם
  • מחבר

המרחקים לא ממש גדולים אבל בנתב רשום שהוא 10/100, לא תומך ב 1G

פורסם

הנתב לא, אתה מחבר את הנתב למתג והוא רק נותן את החיבור לאינטרנט.

אם אתה רוצה שגם הנתב יהיה ג'יגה ביט אז רק הוא לבד יעלה לך 900 שקל (הנתבים היחידים שאני מכיר עם ממשק ג'יגה הם הWRT350N של לינקסיס והDIR-655 של D-LINK).

כמה מחשבים אתה רוצה חבר קווית?

פורסם
  • מחבר

4 מחשבים קבועים על רשת + 2 מזדמנים. על האלחוטי עוד 2

פורסם

הנתב לא, אתה מחבר את הנתב למתג והוא רק נותן את החיבור לאינטרנט.

אם אתה רוצה שגם הנתב יהיה ג'יגה ביט אז רק הוא לבד יעלה לך 900 שקל (הנתבים היחידים שאני מכיר עם ממשק ג'יגה הם הWRT350N של לינקסיס והDIR-655 של D-LINK).

כמה מחשבים אתה רוצה חבר קווית?

בידיוק, אתה לא צריך תעבורה פנימית של 1 ג'יגהביט בתוך הראוטר בשביל האינטרנט,

ה switch עושה את העבודה של הטיפול בהעברת קבצים. (ב 1 גי'גהביט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים