עבור לתוכן

הip שלי שאלה

Featured Replies

פורסם

ליליה טוב לכולם..!

אני רוצה לדעת מה האייפי הקבוע של המחשב שלי מה אני צריך לעשות בשביל לדעת מה הוא..?

תודה מראש לעוזרים..!

פורסם

אין לך IP קבוע (סטטי).

אם יש לך ראוטר, אתה יכול להגדיר IP סטטי, אבל הוא משמש רק לרשת הפנימית שלך (המחשבים שמחוברים לראוטר בלבד) - כדי לגלוש אתה משתמש בכתובת חיצונית, דינאמית, שאתה מקבל מהספק שלך.

פורסם

בטוח שיש לו ראוטר?

פורסם

גם ללא ראוטר, אין בד"כ IP סטטי.

ע"מ לקבל IP קבוע צריך לפנות לספק האינטרנט שלך ולברר אצלהם כי הם אלו שמקצים לך את הIP.

פורסם

הדרך הכי פשוטה זה לפתוח חלון DOS (התחל > הפעל > CMD) ולהפעיל את הפקודה IPCONFIG.

פורסם

ipconfig בסדר גמור למי שיודע להבדיל בין הכתובת הפנימית לחיצונית ולמי שאין נתב.

הדרך הפשוטה ביותר היא לבדוק באתר בדיקה למשל

http://www.whatismyip.com/

פורסם

כל התשובות הנ"ל עדיין לא נותנות לו IP קבוע, זה מה שאני מנסה להסביר.

ניתן לקבל IP קבוע ברשת פנימית (עם ראוטר) ע"י הגדרה שלו בכרטיס הרשת, אבל כדי לקבל IP קבוע מול ספק האינטרנט צריך לפנות אל הספק ולדרוש את זה, ואני מאמין שמדובר פה בבירוקרטיה לא קטנה...

פורסם

ניתן לקבל IP קבוע ברשת פנימית (עם ראוטר) ע"י הגדרה שלו בכרטיס הרשת, אבל כדי לקבל IP קבוע מול ספק האינטרנט צריך לפנות אל הספק ולדרוש את זה, ואני מאמין שמדובר פה בבירוקרטיה לא קטנה...

מחזק,

זה לא עיניין של מה בכך לשנות כתובת IP לקבועה, להתקשר ולסדר.

פורסם
  • מחבר
הדרך הכי פשוטה זה לפתוח חלון DOS (התחל > הפעל > CMD) ולהפעיל את הפקודה IPCONFIG.

לפני שלוש ימים התקשרתי לספק האינטרנט שלי כי היה לי בעייה בחייגן והם אמרו לי לעשות אותו דבר ולאגיד להם מה הip שלי ניראה לי שזה האייפי הקבוע

פורסם

JonyPony

השלב כאן הוא לנסות לעזור לו להבין איך בודקים מה ה IP שלו.

מהתשובות שלו אפשר להבין שהוא לא כל כך מבין מה הוא מבקש,

לדעתי אתה רק מבלבל אותו והוא לא יודע להבדיל בין IP "אמיתי" קבוע ל IP קבוע ברשת הפנימית.

פורסם

nikf, אני חושב שההסבר שלי די ברור, אבל הבחור צריך לענות ולהסביר מה הוא רוצה ולמה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים