פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים אני רואה בפורומים הרבה אנשים עם יכולות OC מעולים אבל הקטע זה שהם לא מכירים את HWBOTוזה מאוד קשה לי להסביר לאנשים ולגייס אותם, גייסתי כמה,אבל אין דרך לפרסם את זה בצורה קצת יותר טובה או משהו?
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים אוקיי,שאלה קטנה...אני יכול להעלות את תוצאות ה SUPER_PI רק מוינדוס או שאני יכול שזה יהיה ה SUPER_PI של לינוקס?
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים תראה, הסוד הוא בעצם לא מי יותר חזק אלא מי יותר OC ב%ולמערכת ישנה זה עוד יותר טוב, אני מניח שממש לא יזיק לקבוצה שלנו אם תפרסם את התוצאות של המערכת שלך בHWBOT
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים תראה, לHWBOT ממש לא אכפת אם הOC שלך יציב או לא, כל עוד העלת תמונה שאכן עשית את זה אז מבחינתם זה נחשב
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אפילו 1% זה כבר שיפור מסויים, לא משמעותי, אבל שיפור.OC בסביבות 50% סבבה לגמרי, אבל בסביבות ה-70% כמו אצלי, זה כבר שיפור דרסטי ומשמעותי, ואני עדיין חושב איך להעלות את השיפור הזה.באם זה לקנות מערכת קירור מים או לקנות מעבד+לוח אם חדשים.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים בכל אופן זה נחמד שאתה עושה את כל השיפורים האלה...אבל העלת את התוצאות של המעבד שלך לפחות לHWBOT?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.