עבור לתוכן

אני זקוק דחוף להמלצה על משקפי מציאות מדומה

Featured Replies

פורסם

ביום רביעי הקרוב ההורים שלי טסים לגרמניה ל18 ימים ואני רוצה שהם יקנו לי משקפי תלת מימד טובים אז אני ממש זקוק בטירוף למידע על דגמים שונים מחירים בערך, והאם הם יעבדו על המחשב שלי והכרטיס מסך בבקשה לינק או מידע יתקבלו בברכה בבקשה!!!

פורסם
  • מחבר

please guys i need help!!!

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך

וחוץ מזה אני חושב שאם הם לא הגיעו עם הכרטיס שלך אז הוא אין לו כניסה למשקפיים אז לא תוכל לקנות

פורסם

אני לא חושב שאפשר לקנות את זה בנפרד...

חוצמזה, בתור אחד שהיו לו כאלה משקפיים, אני חייב לומר לך שזה ממש דרעק חולף, תוך שבועיים לכל היותר כבר יימאס לך והם ישבו בצד ויעלו אבק, תאמין לי, בהתחלה זה מדהים ואתה מתלהב ומביא את כולם לראות איזה יופי, אח"כ מתחילות לכאוב העיניים ואז פשוט נמאס כל העסק.

פורסם
  • מחבר

יש לי פנטיום 4 1500 ו256 rdram הos שלי זה me והכרטיס מסך שלי הוא geforce 2 mx200 שעבר אוברלוק ע'י כמה תוכנות והוא עובד יותר מהר מmx 400 (זה בדוק) אז תגידו לי פשוט קצת מידע על המשקפיים איך הם מתחברים ולאן בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:'(

פורסם

של איזה חברה הכרטיס מסך?

וסמוך עליי הוא לא עובר את הmx400 שלי שגם הgpu שלו וגם הזיכרון ב250........

פורסם
  • מחבר

הוא של הרקולס

פורסם

המשקפיים ישמשו כצעצוע נחמד לזמן קצר, ולאחר מכן ישבו במגירה ויצברו אבק - האמן לי.

בקש משהו יותר יעיל כמו צורב, DVD, כרטיס מסך, מיני-דיסק, כרטיס קול מתקדם...

תהיה הרבה יותר מאושר ;)

פורסם
  • מחבר

תקשיב לי צורב יש לי dvd יש לי בסלון ואני רוצה משקפיים אז אפשר בבקשה לינק אם מידע והאם הם יעבדו על הכרטיס שלי בבקשה זה כל מה שאני רוצה PLEASE?

פורסם

אני חושב ש-ELSA מוכרים את המשקפיים שלהם בנפרד..

והדרייברים של nVidia תומכים בהן, כך שלא צריכה להיות בעיה..

פעם פלונטר מכרו אותם, עכשיו אני לא מוצא..

פורסם
  • מחבר

אז המשקפיים האלה יעבדו לי אם הכרטיס מסך אפילו שלא קיבלתי משקפיים איתו והאם שווה לי לקנות אולי לקנות הגה למחשב.

פורסם

אם אתה משחק הרבה בסימולטורים של מכוניות תקנה

אני ממליץ על ה- microsoft sidewinder force feedback wheel

יש לו גירסה יחסית חדשה על USB

אם אתה לא הכי חולה על מרוצים וכאלה...

קח ג'ויסטיק רוטט גם כאן אפשרי הסייד ווינדר

בעיקרון, לי יש הגה כבר כמה שנים, ובהתחלה השתמשתי בו המון

אחר כך פחות ועכשיו ממש כמעט בכלל לא.....

פורסם
  • מחבר

תודה אבל מה בקשר לכרטיס מסך והמשקפיים השונות?

פורסם
  • מחבר

בבקשה אני חייב לדעת האם יש משקפיםם שיעבדו אם הכרטיס שלי ויש עליהם לינק או מידע בבקשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים