עבור לתוכן

האם נכון הדבר ? שאלה בקשר למעבד {חדשה בפורום }

Featured Replies

פורסם

קונה מחשב בקרוב .

כל חברי אומרים לי לא לקנות עכשיו מחשב מאחר ובסוף חודש אפריל מחירי המעבדים ירדו.כדאי לחכות ?

האם נכון הדבר ? אני רוצה מעבד בעל 4 ליבות של אינטל ועדיין לא יודעת איזה מהם ? 6700 Q או סידרה 9xxx

איזה מעבד הייתם קונים ?

שימושים שאני עושה במחשב הם גרפיקה ועיבוד תמונות.

אודה לתשובתכם.

אופיר.

פורסם

ברוך הבא לפורום

ב-20 באפריל מחיר ה-Q6700 יהיה במחיר של ה-Q6600 ושל המעבד Q9300 , אני הייתי הולך על ה-Q6700 , או המעבד Q9450 שיעלה קצת יותר בסביבות 1700 ש"ח

פורסם
  • מחבר

האם הדבר בטוח ? ומהיכן המידע הזה מבוסס ?

אני שואלת מאחר ומצד אחד אני רוצה מחשב עכשיו ומצד שני {אם הדבר אכן נכון } אני לא רוצה לפספס את הורדת המחיר.

פורסם

שלום לך אופיר,

אם המטרות של המחשב הם בעיקר לפוטושופ וגרפיקה וקטורית, אז מספיק יהיה מעבד כפול ליבה.

מעבד מרובע ליבות עדיין לא מנוצל בשימוש התוכנות הנ"ל, ונוצר מצב שברוב המקרים מעבד ליבה כפולה יהיה מהיר יותר:

http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=1096&model2=871&chart=437

פורסם

אני כן הייתי הולך על מרובע ליבות.

לדעתי תלכי על הQ9300 או על הQ9450

שניהים יעלו בסביבות ה1300-1600 ויאפשרו ביצועים מעולים, ותמיכה בדברים חדשים שקודמיהים לא תמכו כמו SSE 4.1, כמו FSB של 1333 וכו'

בכול מקרה, לפני שקונה מחשב תתייעצי ואנשים פה יעזרו לך להרכיב את המחשב הטוב ביותר בהתחשב בתקציב :)

פורסם

אני כן הייתי הולך על מרובע ליבות.

לדעתי תלכי על הQ9300 או על הQ9450

שניהים יעלו בסביבות ה1300-1600 ויאפשרו ביצועים מעולים, ותמיכה בדברים חדשים שקודמיהים לא תמכו כמו SSE 4.1, כמו FSB של 1333 וכו'

בכול מקרה, לפני שקונה מחשב תתייעצי ואנשים פה יעזרו לך להרכיב את המחשב הטוב ביותר בהתחשב בתקציב :)

E8400 תומך גם.

פורסם
  • מחבר

היום אחי שלח לי אי-מייל ומסר לי שגם מעבד E8500 מחירו יהיה {בסוף אפריל} כ-Q 6700

עם כל הנתונים שאני מקבלת אני מבולבלת מאד.........................!

לא יודעת אם כדאי בכלל לחכות עד שהמחיר יירד אם בכלל{לא קראתי אף מאמר הרומז שכך יהיה}

והגרוע מכל אני בסופו של דבר לא יודעת איזה מעבד לקנות ..!!!!!

אנא,עיזרו לי..............

פורסם

היום אחי שלח לי אי-מייל ומסר לי שגם מעבד E8500 מחירו יהיה {בסוף אפריל} כ-Q 6700

עם כל הנתונים שאני מקבלת אני מבולבלת מאד.........................!

לא יודעת אם כדאי בכלל לחכות עד שהמחיר יירד אם בכלל{לא קראתי אף מאמר הרומז שכך יהיה}

והגרוע מכל אני בסופו של דבר לא יודעת איזה מעבד לקנות ..!!!!!

אנא,עיזרו לי..............

לשימושים שלך במיוחד בפוטושופ, מעבד E8400 טוב יותר ממרובע ליבות.

שימי-לב:

http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=1096&model2=871&chart=437

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים