עבור לתוכן

הגיע ה Q9450 והוא ממש משתלם למי שמרכיב מחשב חדש!

Featured Replies

פורסם

קודם כול אני לא עושה פרסומת לשום חנות או אתר, זה פשוט הלינק של החנות הראשונה שמצאתי שהביאה אותו לארץ

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3394&category_id=2a2408a93538dcf6881554c4da8a606d&

ולשם השוואה הQ9300 שפחות מהיר, ומכיל רק 6 מגה זכרון במקום 12, עולה סה"כ 80 שקל פחות! (אפשר להגיד אפסי)

לעומת זאת

הQ9550 עולה כבר 1000 יותר ורק משפר במהירות עוד איזה 100 מגה הרץ זניחים (במיוחד שעושים OVERCLOCKING)

גם לפי מה שקראתי בחול וגם מה שאני רואה על הנייר, מדובר במעבד הכי משתלם היום בארץ

אז מה אתם אומרים על זה?

נ.ב.

מקווה שפתחתי במקום הנכון את השרשור, אם לא - אין לי בעיה שמנהלים יעבירו למחלקת מעבדים, אך לדעתי זאתי ידיעה שתעניין מאוד אנשים שבונים מחשב חדש.

• תגובות 51
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מתאים למעבדים לוחות אם וזכרונות...

נחכה קצת נקנה אותו ונעשה לו איזה אוברקלוק רציני

פורסם

קצת יקר לא??

לא עדיף בהרבה פחות לקנות את הQ6600? מה היתרונות של המעבד הזה על פניו?

פורסם
  • מחבר

למה יקר?

הוא עולה כמעט כמו הQ6600, אולי עוד איזה 200-300 שקל יותר סה"כ, לא נראה לי כזאתי הגזמה בשביל השיפורים שאתה מקבל כמו יותר מהירות, SSE 4.1, FSB של 1333 ומזעור של 45 שמאפשר OVERCLOCKING הרבה יותר רציני (המעבד לפי בדיקות פולט מעט מאוד חום וצורך מעט אנרגיה)

פורסם

חוצמזה שלפי מה שהבנתי הוא 4 לי בות "אמיתי" "ולא מודבק"

פורסם

זה לא משנה אמיתי או מודבק .... ובכלל ה-Q9450 הכי טוב מבין הפיינרין , כי ל-9550 יש רק עוד קצת multipiler זה הכל ... ברור שה-Q9450 יותר טוב מה-6600 , נחכה קצת שירדו המחירים, מתי ה-9450 אמור להגיע ל-1300 ככה ???

פורסם

חוצמזה שלפי מה שהבנתי הוא 4 לי בות "אמיתי" "ולא מודבק"

הוא גם "מודבק" אבל כבר ראינו מ AMD שזה לא כזה פקטור משמעותי.

פורסם

ברור שרוצים תמיד את החדש אבל כלכלית שווה לקחת Q6600 ואת ההפרש להשקיע בכרטיס המסך

מנסיון ראיתי ש-Q6600 יחד עם 8800GTS לא עובר 30% במשחקים

ככה שעוד CPU לא מוסיף כלום

פורסם

ד"א החנות הזאת שיש שמה את ה-9450 אמינה ??? טובה ??? המלצות מישהו ?

פורסם

חצי מהביקורות עליהם בזאפ אפשר לתקצר ל " הזמנתי שילמתי לא קיבלתי כלום...."

שיהיה בהצלחה

אני יחכה שיגיע בעוד מקומות מה גם שהמעבדים חלקם שם רק הוכרזו אתמול אין מצב שיש להם כבר.

פורסם

חצי מהביקורות עליהם בזאפ אפשר לתקצר ל " הזמנתי שילמתי לא קיבלתי כלום...."

שיהיה בהצלחה

אני יחכה שיגיע בעוד מקומות מה גם שהמעבדים חלקם שם רק הוכרזו אתמול אין מצב שיש להם כבר.

:S באסה ........ מתי אמור לצאת ה-9450 בעוד מקומות ?

פורסם

אני עם לוח evga 680i sli (שנקנה ב-1500ש"ח), יש לי חבר עם asus striker extreme (נקנה ב-2000ש"ח),

אף אחד מאיתנו לא יכול לרכוש את ה-quad החדשים 45nm בגלל אי תאימות :kopfpatsch: (אומנם יש תמיכה בדואל החדשים)

לוחות ה-high-end של אתמול כבר לא עומדים בקצב :pissed: , אפילו שמדובר באותה התושבת... איזה ביאוס.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שלא יכולים?

אין עדכון BIOS או משהו?

מוזר מאוד

פורסם

למה יקר?

הוא עולה כמעט כמו הQ6600, אולי עוד איזה 200-300 שקל יותר סה"כ, לא נראה לי כזאתי הגזמה בשביל השיפורים שאתה מקבל כמו יותר מהירות, SSE 4.1, FSB של 1333 ומזעור של 45 שמאפשר OVERCLOCKING הרבה יותר רציני (המעבד לפי בדיקות פולט מעט מאוד חום וצורך מעט אנרגיה)

הQ6600 עולה 1200 או פחות.

כמו שהבנתי הQ9450 הוא פקטור לא משהו לאוברקלוק בגלל המכפלה הנמוכה שלו.

נראה שבאובר קלוק לשניהם עדיף כבר את הQ6600.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים