עבור לתוכן

(שאלה)חיבור שני מחשבים עם שני חיגנים

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי תשתית של adsl ויש לי כרגע ראטור אך הוא איננו טוב לי ואני מעונין ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט אבל כל אחד עם חיגן שונה שכל משתמש במחשב יבחר מתי להתחבר ולהתנתק.

מצאתי מדריך פה אבל אני לא בטוח בו :

http://hwzone.co.il/guides/ICS/

האם זה מה שאני צריך לעשות על מנת שיהיה חיגן מחשב אחד יהיה שרת והשני יהיה מחובר לשרת באמצעות כבל רשת? במחשב השני יהיה חיגן? וגם במחשב הראשון?

מקווה שהבנתם ותודה למי שיעזור ויסביר...

פורסם

אני לא מבין למה אנשים אוהבים לסך דברים פשוטים..

תחבר את שניהם לנתב ופשוט תהפוך כרטיס רשת ללא זמין כל פעם שאתה רוצה להיות מנותק וזהו.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה חיגן שיהיה בכל מחשב כדאי שכל אחד יכול להתנתק ולשנות ip לא רוצה דריכים אחרות האם הדרך הזאת שלמעלה תעשה לי שני חיגנים בכל מחשב שכל אחד יבחר מתי להתנתק ומתי להתחבר?

פורסם

במקרה הזה אתה צריך שתי קוים על התשתית ושתי חשבונות אצל ספק אינטרנט.

פורסם
  • מחבר

מה ניתן לעשות על מנת שיהיה בשני המחשבים אינטרנט אלב שלשניהם יהיה ip שונה וכל אחד יכול לבחור מתי להתנתק ולהתחבר על מנת לשנות ip.

אם אפשר לקבל פתרון יעיל וטוב לא כמו לנתק את הראטור מהחשמל או להפוך את כרטיס הרשת ללא זמין ואחר כך לזמין..

פורסם

מה ניתן לעשות על מנת שיהיה בשני המחשבים אינטרנט אלב שלשניהם יהיה ip שונה וכל אחד יכול לבחור מתי להתנתק ולהתחבר על מנת לשנות ip.

אם אפשר לקבל פתרון יעיל וטוב לא כמו לנתק את הראטור מהחשמל או להפוך את כרטיס הרשת ללא זמין ואחר כך לזמין..

כמו שאמרו, עשה עוד מנוי אינטרנט.

או נסה לחבר אותם למודם דרך מתג (לא בטוח שזה יעבוד, וגם לא בטוח שהספק מאפשר שתי התחברויות על אותו שם משתמש).

פורסם
  • מחבר

מה זה מתג?

פורסם
  • מחבר

יש לי adsl אין לי שום פתרון?

פורסם

להזמין עוד קו (היום זה פשוט עם naked ADSL ) ולפתוח עוד חשבון משתמש אצל הספק.

פורסם

אולי תסביר למה אתה רוצה לשנות IP ואז אולי יהיה פתרון אחר :s05:

פורסם

אין שום סיבה הגיונית לרצות לעשות את זה אלא אם הוא מנסה "לדלג" על ההגבלות של אתרים כמו RAPIDSHARE...

הסידור הזה מיותר, חסר היגיון ולדעתי האישית גם ביזבוז מוחלט של ת'רד...

לפותח הת'רד, למה בשם כל השדים אתה רוצה לעשות דבר כזה?! :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים