עבור לתוכן

בושה לAthlon XP 1900+

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ומשהו אחרון ששכחתי:

"מה יהיה בעוד שנה? שנתיים? את מי זה מעניין?"

זה מעניין מי שקונה מערכת מחשב חזקה כי הוא לא מתכוון לקנות מחשב ב3 שנים הבאות ורוצה לשמור על ביצועים טובים גם בעוד שנתיים. לא כולם כל שני וחמישי פותחים את המחשב ומחליפים חלקים.

פורסם

בקשר לבאס של AMD שאמרת שהם חייבים לעלות כל פעם ב67MHz, זאת בעיה שלהם ולא של אף אחד אחר. אז שתיציאו מעבד 1.7 משהו... אבל הם מתקדמים מאוד לאט בקצב שעון ובסופו של דבר הם מפסידים.

מי שקונה מערכת חזקה כזאת לא קונה אותה לשנה. קונים אותה להרבה זמן. אז היום הוא עוקף את AMD רק ב10 פריימים לשניה. ומה ייקרה במשחקים הכבדים של עוד שנתיים ? אז ה10-15 פריימים האלה יהיו משמעותיים. (תחשבו קדימה)

אתחיל בהערה השניה, למעט המשחק הישן q3 לא ראיתי בשום בנצמרק אפילו משחק אחד שבו P4 2G מהיר יותר מ-athlon 1900 כך שעובדתית הנצב הפוך!.

שנית, כיום AMD מהירים יותר כמעט בכל בנצמרק שקיים, ולכן הם לא צריכים להוציא מעבדים מהירים יותר.צריך לשמור קלפים מנצחים גם להמשך.

פורסם
  • מחבר

"אתחיל בהערה השניה, למעט המשחק הישן q3 לא ראיתי בשום בנצמרק אפילו משחק אחד שבו P4 2G מהיר יותר מ-athlon 1900 כך שעובדתית הנצב הפוך!."

תראה לי בנצמרק על משחק אחר שבו את'לון מנצח את פנטיום 4. האמת זה יכול להיות, אבל בהשוואה המקיפה הזאת אתה תוכל לראות שזה כל כך לא נכון, זה עצוב לראות כמה שאת'לון מפגר אחרי הפנטיום 4 :

http://www.gamepc.com/reviews/hardware_review.asp?review=xeonvsamp2&page=1&mscssid=&tp=

"שנית, כיום AMD מהירים יותר כמעט בכל בנצמרק שקיים, ולכן הם לא צריכים להוציא מעבדים מהירים יותר.צריך לשמור קלפים מנצחים גם להמשך."

אחרי שתקרא את הבנצמרקים מההשוואה שנתתי לך תדבר על בנצמרקים, OK?

פורסם

המנוע של Q3 הוא מנוע שדורש רוחב פס!

הוא תמיד, אבל תמיד, ירוץ טוב יותר עם פנטיום 4 כי לפנטיום 4 יש יותר רוחב פס!!!

ולגבי המשחקים:

ברזולוציות גבוהות, הדבר היחידי שקובע את קצב הפריימים הוא כרטיס המסך.

גם אם יהיה לך מעבד 5Ghz עם כרטיס וודו 3 אתה תקבל ביצועים חרא, וגם ההפך.

נ.ב. תגובה מפורטת יותר, מיד אחרי "רק בישראל"

פורסם

אחלה תוכנית, עכשיו יש את הראיון של לימור עם עראפת :lol:

פורסם
  • מחבר

"המנוע של Q3 הוא מנוע שדורש רוחב פס!

הוא תמיד, אבל תמיד, ירוץ טוב יותר עם פנטיום 4 כי לפנטיום 4 יש יותר רוחב פס!!!

ולגבי המשחקים:

ברזולוציות גבוהות, הדבר היחידי שקובע את קצב הפריימים הוא כרטיס המסך.

גם אם יהיה לך מעבד 5Ghz עם כרטיס וודו 3 אתה תקבל ביצועים חרא, וגם ההפך."

אמרתי כבר שזה לא תירוץ. תקרא את ההודעות הקודמות שלי גם אם הן ארוכות ורק אז תגיד. ואם אין לך כח לקרוא אותן אז אל תגיב כי כבר כתבתי את זה קודם. זה לא תירוץ שהמנוע של Q3 דורש רוחב פס כי גם כל מנוע של משחק חדש היום דורש רוחב פס ואפילו יותר מQ3 בהתחשב בעובדה שQ3 כבר יחסית ישן אז תחשוב שהמשחקים החדשים ובעתיד ייצטרכו עוד רוחב פס כמו Q3 ואפילו יותר. אז בעצם תמיד פנטיום 4 ינצח במשחקים. אולי פנטיום 4 באמת יותר טוב לגיימרים....... (אני מדבר רק על הגירסאות הכי מהירות שלו, 2GHz ו1.9GHz כי בגירסאות האחרות הנמוכות יותר AMD מנצחת ברוב המקרים)

תודה שהזכרת לי לראות רק בישראל.........

אבל תגובה מפורטת שלי כבר לא תראו היום.

להת' מחר

פורסם

"אתחיל בהערה השניה, למעט המשחק הישן q3 לא ראיתי בשום בנצמרק אפילו משחק אחד שבו P4 2G מהיר יותר מ-athlon 1900  כך שעובדתית הנצב הפוך!."

תראה לי בנצמרק על משחק אחר שבו את'לון מנצח את פנטיום 4. האמת זה יכול להיות, אבל בהשוואה המקיפה הזאת אתה תוכל לראות שזה כל כך לא נכון, זה עצוב לראות כמה שאת'לון מפגר אחרי הפנטיום 4 :

http://www.gamepc.com/reviews/hardware_review.asp?review=xeonvsamp2&page=1&mscssid=&tp=

"שנית, כיום AMD מהירים יותר כמעט בכל בנצמרק שקיים, ולכן הם לא צריכים להוציא מעבדים מהירים יותר.צריך לשמור קלפים מנצחים גם להמשך."

אחרי שתקרא את הבנצמרקים מההשוואה שנתתי לך תדבר על בנצמרקים, OK?

בטח, הם לא משתמשים ב-KT266A אלא ב-760 MP ציפסט שכמשתמש ביתי מן הסתם לעולם לא תרכוש(אפשר גם להשתמש בintel 845 -למען ההוגנות, לא?). אולי תבדוק בכמה השוואות אמיתיות לפני שאתה מנפח את השכל בשטויות ובהודעות ארוכות ומשעממות.כמו שזה נראה מישהו בנה את הכתבה נגד AMD :

גם ציפס'ט לא אופטימילי וגם בנצמרקים מוגבלים שבהם לפנטיום יש יתרון.במיוחד בשבילך:

image009.gif

ובפעם הבאה לפני שאתה קופץ תבדוק על איזה מערכת הריצו את הבנצמרק.

פורסם

אני מתחיל לחשוב שאתה לא מצטט כמו בן אדם כי אתה בכוונה רוצה שההודעות שלך לא יהיו מובנות...

anyway, גם אני לא יכול להגיב עכשיו (חוץ מ: חחח) בגלל שיש רק בישראל..

פורסם

אתה כנראה חתיכת אידיוט..........................................

amd xp 1900 אוכל כל פנטיום!!!!!

כולל פנטיום 4 2.2 ghz ועד שזה יצא יצא כבר amd xp 2100

פורסם

מאיפה לעזאזל הבאת ש"כל המשחקים החדשים דורשים רוחב פס"??

כל המשחקים מבוססים Q3??

רק, ואני חוזר, רק המנוע של Q3 דורש רוחב פס כמו שיש לפנטיום 4.

כל משחק אחר, לא!

קח לדוגמא את 3DMark2001, מבוסס על Max-FX (המנוע של מקס פיין). הוא ישן? ממש לא, הרבה יותר חדש מQ3!

אז איך תסביר שXP1600+ גומר את ה2Ghz של אינטל?

אתה לא יכול!

ולמה?

כי זה לא מבוסס על מנוע של Q3!

ואם אתה רוצה שאני אחזור שוב שהמנוע של Q3 (ושל Q3 בלבד) הוא מנוע שאוהב פס רחב בכמויות, רק תגיד!

עריכה: תהיה מותק, תקרא את הכתבה של טום ותחסוך לכולנו את המאמץ של ללחוץ על כפתור התגובה עוד כמה פעמים

http://www6.tomshardware.com/cpu/01q4/011031/index.html

הלוגו של הכתבה אומר הכל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים