עבור לתוכן

בעיה בPOWER VCD

Featured Replies

פורסם

כל פעם שפותחים את התוכנה אחרי כמה שניות היא נתקעת, היא אפילו לא מסיימת לטעון את עצמה...ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לסגור את כל התוכניות שרצות ברקע, לא עזר. מערכת הפעלה WIN2000 pro

מה עושים?

תודה!

• תגובות 34
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל המלצה על תוכנה אחרת שתקליט ישר מהכרטיס טלויזיה (flyvideo2000) 45 דקות ברצף?

(זה דיי דחוף אני צריכה את זה עד היום ב6...תודה!)

פורסם
  • מחבר

טוב הורדתי תוכנה אחרת, Inter video winDVR היא עולה, אפשר לראות טלויזיה והכל טוב, אבל ברגע שלוחצים REC היא נתקעת... :-/

יש תוכנות אחרות או שאני יכולה לההכנס לפאניקה רשמית? (יש היום ב6 זינה ואני צריכה להקליט!)

פורסם

קודם כל צר לי לומר לך אבל זה כרטיס טלויזיה גרוע.

דבר שני-אין הרבה תוכנות (בטח לא בחינם) שמאפשרות הקלטה בפורמט MPG ועובדות על חלונות 2000 או XP.

כרטיסי הטלויזיה (ובעיקר ה-AIW) הם הפתרון הכי טוב שיש כיום להפיכת המחשב לוידאו דיגיטלי ומאז שיש לי אחד כזה, הוידאו יצא לפנסיה.

את יכולה לנסות לחפש תוכנה שנקראת WINVCR או בשם החדש שלה Ravinset-CinePlayer DVR אבל גם היא לא תומכת באופן

רישמי בחלונות 2000 וצריך איכשהו לאלץ אותה לפעול אבל זה כבר סיפור ארוך שקשור ל-SP2 של חלונות 2000.

פורסם

מה לגבי כניסת הוידאו של כרטיסי הדלוקס של ASUS? שווה משהו?

פורסם

מה לגבי כניסת הוידאו של כרטיסי הדלוקס של ASUS? שווה משהו?

כשהיה לי כרטיס כזה הוא עבד יפה בחלונות 9x ונורא ואיום ב-2000 ו-XP. אם מאז עבדו חזק על הדרייברים ושיפרו את תוכנת

ה - ASUS Digital VCR אז אני מאמין שזה עובד לא רע גם עבור משתמשי חלונות 2000 ו-XP.

עדיין ATI מנצחים בקטע הזה ;D

פורסם

דרך אגב, EVIL-יש לך בעיה בתוכנה שנקראת POWER VCR אם כבר, ולא POWER VCD (לא הבנתי בהתחלה למה את מתכוונת ). נסי לחפש בקאזה/מורפיוס אם עוד אפשר להוריד משם את POWER VCR II כולל SERIAL NUMBER או CRACK מתאים. היא אמורה לעבוד לך עם הכרטיס טלויזיה הזה. (אלא אם זה בדיוק מה שכבר יש לך ואז זה לא יפתור את הבעיה :-/ ).

פורסם
  • מחבר

כתבתי VCD? התכוונתי לVCR...סליחה...אמרתי לאבא שלי שלא יקנה את הכרטיס הזה אבל כל מה שהוא רצה זה שיעבוד על WIN2000 ובמחיר של 200 ש"ח זאת הייתה הבחירה שלו... :-/

אבל הכרטיס סביר.

אני מחפשת עכשיו את התוכנה, אם יש לי SP2 זה יעבוד?

תודה!

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, EVIL-יש לך בעיה בתוכנה שנקראת POWER VCR אם כבר, ולא POWER VCD (לא הבנתי בהתחלה למה את מתכוונת ). נסי לחפש בקאזה/מורפיוס אם עוד אפשר להוריד משם את POWER VCR II כולל SERIAL NUMBER או CRACK מתאים. היא אמורה לעבוד לך עם הכרטיס טלויזיה הזה. (אלא אם זה בדיוק מה שכבר יש לך ואז זה לא יפתור את הבעיה :-/ ).

כן, זה בדיוק מה שיש לי...

פורסם

כתבתי VCD? התכוונתי לVCR...סליחה...אמרתי לאבא שלי שלא יקנה את הכרטיס הזה אבל כל מה שהוא רצה זה שיעבוד על WIN2000 ובמחיר של 200 ש"ח זאת הייתה הבחירה שלו... :-/

אבל הכרטיס סביר.

אני מחפשת עכשיו את התוכנה, אם יש לי SP2 זה יעבוד?

תודה!

בחלונות 2000 כשמתקינים SP2 זה מוסיף את האופציה של COMPATIBILITY MODE. במצב כזה אפשר להכריח תוכנה לפעול בסביבת עבודה שדומה למערכות הפעלה שקדמו ל-2000 (למשל-חלונות 95). הבעיה שכל זה לא מותקן באופן אוטומטי אחרי ההתקנה של SP2 ויש צורך להקליד איזושהי שורה די ארוכה ב-COMMAND ולאתחל את המחשב כדי שזה יעבוד. אם מישהו יודע איך עושים את זה שיכתוב פה בפורום גם בשביל EVIL ובכלל בשביל כל מי שעוד משתמש בחלונות 2000. אם אני אצליח למצוא את המאמר שבו יש את הפקודה הזו אני אצרף לינק לכאן. (ואני יודע שהתוכנית שרצית להקליט היא ב-6 בערב ;) ).

בחלונות אקס פי לעומת זאת, ה-COMPATIBILITY MODE הזה כבר בנוי לתוך המערכת ואכן הצלחתי לגרום לתוכנה שנקראת CINEPLAYER DVR לפעול אפילו שהיא רק לחלונות 9X.

(בחלונות אקס פי בכלל יש פחות בעיות עם כרטיסי טלויזיה ולכידת וידאו אבל זה כבר עניין אחר.. )

פורסם
  • מחבר

"בחלונות 2000 כשמתקינים SP2 זה מוסיף את האופציה של COMPATIBILITY MODE. במצב כזה אפשר להכריח תוכנה לפעול בסביבת עבודה שדומה למערכות הפעלה שקדמו ל-2000 (למשל-חלונות 95). הבעיה שכל זה לא מותקן באופן אוטומטי אחרי ההתקנה של SP2 ויש צורך להקליד איזושהי שורה די ארוכה ב-COMMAND ולאתחל את המחשב כדי שזה יעבוד. אם מישהו יודע איך עושים את זה שיכתוב פה בפורום גם בשביל EVIL ובכלל בשביל כל מי שעוד משתמש בחלונות 2000. אם אני אצליח למצוא את המאמר שבו יש את הפקודה הזו אני אצרף לינק לכאן. (ואני יודע שהתוכנית שרצית להקליט היא ב-6 בערב ).

בחלונות אקס פי לעומת זאת, ה-COMPATIBILITY MODE הזה כבר בנוי לתוך המערכת ואכן הצלחתי לגרום לתוכנה שנקראת CINEPLAYER DVR לפעול אפילו שהיא רק לחלונות 9X.

(בחלונות אקס פי בכלל יש פחות בעיות עם כרטיסי טלויזיה ולכידת וידאו אבל זה כבר עניין אחר.. )"

כן שמעתי על האפשרות הזאת כשרציתי לשחק פיינל פנטסי אבל לא מצאתי איך...

תודה רבה!

עוד משהו, כבר השתלטתי על המחשב של אח שלי שם יש WIN98 והתקנתי את POWERVCR2 אבל כל פעם שפותחים את התוכנה המחשב מאתחל את עצמו, אז ניסיתי את intervideo windvr , התוכנה עולה אבל לא מזהה כרטיס טלויזיה, הכרטיס אצלו הוא Flyvideo 98.

פורסם

אוי ויי כמה בעיות :kopfpatsch:

אולי עידכון דרייברים לכרטיס טלויזיה הזה יעזרו ? אולי DIRECTX הכי חדש שיש (גירסה 8.1) יעזור ?

תוכנה שמקליטה וידאו+אודיו משתמשת גם בכרטיס הטלויזיה וגם בכרטיס הקול (שלא לדבר על המעבד, הזיכרונות וכרטיס המסך שגם הוא חשוב ללכידת וידאו איכותית) אז מספיק שיש בעיה של תוכנה (דרייברים) או חומרה באחד מאלה ויהיו בעיות. התוכנה עצמה לא גורמת לקריסה של המחשב בתנאים נורמליים.

פורסם
  • מחבר

יש לו DIRECTX8.1 , הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס טלויזיה, לא חושבת בכלל שיש אצלו בעיות דרייברים כי המחשב מתפקד יופי עם משח כי המחשב שלו מתפקד יופי עם משחקים. הLIFE VIEW FLY VIDEO מזהה את הכרטיס טלויזיה אז למה הWINDVR לא? מעצבן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים