עבור לתוכן

מישהו מכיר אתר השוואות של מסכי מחשב שונים? אני מחפש מסך רחב "22 למשחקים כבדים...

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8800GTS 640 וברצוני לקנות מסך חדש.

שאלתי היא: מהם החסרונות שבמסך רחב בשביל משחקים?

האם כל המשחקים הכבדים היום מאפשרים שימוש ברזולוציה למסך רחב כך שהמשחק יראה רגיל ולא יהיה מתוח לרוחב?

והאם המשחקים כבדים ברזולוציה של מסך רחב (16X9) מכבידים יותר על כרטיס המסך ולכן איטיים יותר מאשר ברזולוציה של מסך רגיל (4X3) עם איכות זהה?

ובכלל אשמח להצעת מסך ספציפית המתאימה לגיימרים, לא עולה על 1800 ש"ח...

תודה רבה מראש.

פורסם

החסרונות הם כמובן המתיחה אם אין תמיכה (אם כי יש כאלו שזה נראה מספיק טוב גם ככה). מרבית המשחקים החדשים תומכים במסך רחב ואתה יכול לחפש באינטנרט יש אתרים שמאנדקסים את כל המשחקים שתומכים בצורה זו או אחרת במסך רחב.

השאלה מה זה איכות זהה, אבל אתה פשוט יכול לעשות את החשבון שרזולוציה של 16 על 9 או 10 זה כמות פיקסלים של 1680 על 1050 או 1400 על 900 במקום 1280 על 1024 או 1024 על 768 (כמות פיקסלים גדולה יותר = עומס גדול יותר על הכרטיס מסך).

בכלל עדיף היה לקנות איזה 8800GT עם 512 מגה זיכרון ועם החיסכון בכסף לקנות מסך נורמלי יותר מאשר ב 1800 ש"ח.

פורסם

אני מסכים איתך בקשר לעיוותים הגיאומטריים שמתקבלים, כאשר המסך הרחב תמיד מותח רזולוציות נמוכות ללא התחשבות ביחס התמונה. מסך רחב 24"-20" עם אפשרויות Scaling (אספקט, או מיפוי 1:1) נותן אפשרויות לכל המשחקים בשוק.

יש אתר שמפרט את מידת ההתאמה של המשחקים בשוק למסכים רחבים.

פורסם

כבר הרבה זמן עבר מאז שראיתי משחק בלי תמיכה במסך רחב.

כל המנועים הפופולריים (סורס, U3, CRY) תומכים במסכים רחבים, ולמעשה מקבלים יותר "שדה ראיה" במסך רחב (במשחקי FPS)

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת לי...

האם קיימים בשוק מסכים רחבים (16X9) עם אופצייה לפונקציה שתאבד את השוליים של המסך במטרה לקבל תמונה ביחס של מסך רגיל (4X3)?

זאת כמובן למצב המשחקים לא תומכים במסך רחב בצורה הטובה... כך שאין לי איך להפסיד בכל מצב...

אם אופציה זאת קיימת מאוד יעזוב לי לדעת אילו דגמי מסכים רחבים מאפשרים פעולה זו...

שוב תודה

פורסם

שאלה נוספת לי...

האם קיימים בשוק מסכים רחבים (16X9) עם אופצייה לפונקציה שתאבד את השוליים של המסך במטרה לקבל תמונה ביחס של מסך רגיל (4X3)?

זאת כמובן למצב המשחקים לא תומכים במסך רחב בצורה הטובה... כך שאין לי איך להפסיד בכל מצב...

אם אופציה זאת קיימת מאוד יעזוב לי לדעת אילו דגמי מסכים רחבים מאפשרים פעולה זו...

שוב תודה

המסכים הרחבים של DELL שאני מכיר תומכים באופציה הזו. ויש עוד מן הסתם, למרות שאני לא זוכר מי כן ומי לא.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה לכל המגיבים...

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מסך רחב (עדיף 22") בעל אופציה לאבד את הצדדים ועל ידי כך להביא ליחס רגיל של 3X4?

המסך אמור לשמש אותי למשחקים כבדים בעיקר...

תודה רבה...

פורסם

אם אתה מבקש המלצת רכישה, ערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

צריך המלצה למסך רחב "22 למשחקים הכולל אופצית ביטול שוליים כך שמתקבל יחס 3X4.

השאיפה שלא יהיה יקר...

מוכן להגיע עד 2000 שקל...

מישהו?

פורסם

תקרא פה:

http://hwzone.co.il/reviews/22inch/

כתוב שם לגבי כל מסך האם הוא תומך בהתאמת תמונה או לא.

מסתבר שדווקא ה-DELL 22" לא תומך, אבל רבים אחרים כן.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מה ההבדל בין מסכי "22 של Asus הבאים: MW222U ו-MW221C, מה עדיף ולמה?

המסך מיועד בעיקרון למשחקים... אם כך, מה עדיף?

תודה רבה!

פורסם

הם בעלי תמונה דומה מאוד... מניסיון

פורסם

זה ההבדל:

jhx0br6xxx0ie5n.jpg

פורסם

אי אפשר להסיק שום דבר מההשוואה הזו. יחס הניגודיות אינו ריאליסטי כי הוא דינמי. שניהם מבוססי TN והיחס לא יעבור את זה שנמדד עבור ה-MW221C בביקורת ההשוואתית של 22" לאתר. הדבר הכי בולט ב-MW221U הוא שאין לו ציפוי משתקף שקיים ב-C. שניהם יהיו טובים באותה מידה למשחקים בהנחה שגם ב-U יש אותו כיול של המנגנון לפיצוי זמן תגובה ב-C.

פורסם

ראשית תודה לכל המגיבים...

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מסך רחב (עדיף 22") בעל אופציה לאבד את הצדדים ועל ידי כך להביא ליחס רגיל של 3X4?

המסך אמור לשמש אותי למשחקים כבדים בעיקר...

תודה רבה...

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=692075

בבקשה!

יחס ניגדויות דינאמי של 1:10000 ו2MS

יש לו אפשרות הנקראת "IN WIDE 4:3" כמו שרצית - בעל אופציה לאבד את הצדדים.

ראיתי את המסך בבאג בתצוגה והאיכות שלו קצת יותר טובה מזו של 226BW (אם כי הם מאוד דומים באיכותם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים