פורסם 2008 במרץ 2117 שנים לפי מה שהבנתי ספק כוח (לא ג'נרי) של 400WT אמור להיות מספיק גם לכרטיסים "כבדים", כמו HD3870 או 8800GT.אבל באתר הרשמי של ATI רשום שהמינימום הוא 450WT.http://ati.amd.com/products/radeonhd3800/requirements.htmlמישהו יודע (עדיף מנסיון) אם ספק של 400WT (למשל HEC TRT כמו שיש לי) יספיק לכרטיס הזה?תודה
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר אוקי תודה.סתם מתוך סקרנות, נניח שמתקינים כרטיס מסך חזק שהספק כוח לא תומך בו, האם יכול להגרם בגלל כך נזק (ואם כן לאיזה רכיבים), או שפשוט הכרטיס לא יעבוד בצורה יעילה?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אם הספק לא חזק מספיק המחשב לא יעבוד בצורה יציבה והכרטיס מסך לא ינוצל במלואו. לי בבית יש מחשב שהספק שלו לא מחזיק, אפילו ה MEDIA PLAYER לא עובד טוב
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אם הספק לא חזק מספיק המחשב לא יעבוד בצורה יציבה והכרטיס מסך לא ינוצל במלואו. לי בבית יש מחשב שהספק שלו לא מחזיק, אפילו ה MEDIA PLAYER לא עובד טוב ולא חשבת לקנות ספק חלופי?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים זה AMD K7 למי יש כוח להוציא עליו כסף היה בו GEFORCE 2 והכל עבד טוב אבל לפני כמה חודשים הוספנו עוד דיקס קשיח והחלפנו את הכרטיס ל FX5200 ומאז הכל עובד לא טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.