פורסם 2008 במרץ 2117 שנים דיי חשוב לי השקט לא רוצה משהו מפחיד ברעש.וגם דיי חשוב לי החלון בצד..ראיתי כמה דברים ועל אחד מהם מאוד נדלקתי..NZXT LEXA אפשר לישון איתו בלילה ?עכשייו מה לגבי הHUSH ? שקט כמו השם שלו ?שווה את המחיר ?ואני דיי בדילמה בין שני מארזים סופיים..1.NZXT LEXA2.NZXT HUSHתעזרו לי לעשות את ההחלטה הסופית..מה שקט יותר (ידוע שהHUSH אבל האם הלקסה גם שקט ?)יופי שניהם יפים ושניהם אלגנטיים.מה לבחור ?
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אנטק סולו ללא כל ספק המארז השקט ביותר בתקציב הזה.במידה ולא יש לך את האורורה.אופציה אחרת לטעמי היא הHUSH, הלקסה לא ברמה בכלל של המארזים שהוזכרו.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר תשמע אני לא רוצה מחשב חרישי חרישי..כדי שאני יוכל להבחין עובד לא עובד..גם דיי רצוי יופי...HUSH גם שקט וגם יפה.שאתה אומר "הלקסה לא ברמה בכלל של המארזים שהוזכרו."למה הכוונה הוא יותר טוב או פחות טוב ?
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים הוא לא מגיע לרמה שלהם, מה שאומר שהוא לא טוב למחיר שלו.תראה את האנטק, אם תאהב - תרכוש. הוא חרישי.אם לא אז תרכוש את הHush, הייתה עליו ביקורת/חוות דעת של משתמש לאחרונה, אתה מוזמן לקרוא.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר האנטק לא כזה יפה..אבל הוא לפי ביקורות חרישי מאוד...הרבה אומרים שהHUSH שקט מאוד למחיר שלו וגם יפה..אם תוכל לתת לי קישור לביקורת ממש תודה..
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר כמה מאוררים צריך כדי שהוא יהיה שקט ואיזה כי ממש לא בא לי להשקיע על מאוררים (המארז עצמו לא מגיע עם מאוררים שקטים ?)אבל הHUSH גם נראה טוב יותר וגם אומרים שהוא שקט יותר זה נכון ?האם יכנס לי בHUSH או בCM690 9800GTX ?
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים כדי שהוא יהיה כמה שיותר שקט אתה צריך כמה שפחות מאווררים.בנוגע לשקט, אני יודע שהביקורות אומרות שהhush שקט יותר. ניסיון לא היה לי עם המארזים הללו.בCM690 ה9800GTX יכנס ללא שום בעיה, בHush גם אבל אולי תצטרך להוריד את הכלוב האמצעי.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים כמו שכתבתי בהודעה הקודמת - לא בטוח, אולי.ומדובר על הכלוב הקטן (מתחת לכלוב של הכוננים האופטיים).
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר אופיר אבל סתכל מה רשום באתר של NZXT 8800GTX compatibility: Dual NVIDIA 8800GTX in SLI may be installed with three 3.5" HDD space.יענו שגם 2 8800GTX נכנסים עם 3 HDD 3.5 אז זה אומר שגם 9800GTX יכנס בארוך לא ?ואמרו לי שהGTX יהיה באורך של GTS 512
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.