עבור לתוכן

פיצול דיסק קשיח 320 ג'יגה

Featured Replies

פורסם

במקרים מסוימים רק פורמט זה הפיתרון

ובלי קשר עם הזמן המערכת נעשת יותר איטית ובגלל המורכבות שלה וטיפול לא נכון היא לא עובדת בצורה טובה

אז כדאי לפרמט פעם בXXX זמן גם אם הכל בסדר

ובלי קשר אני לא ראיתי מחשב שהלך לעולמו אחרי כמה שנים עם אותה מערכת הפעלה שהתקינו עליו בחנות שקנו אותו ממנה

המחשב שלי הוא בן 6 והוא עדיין עם אותה מערכת הפעלה מההתקנה הראשונית. גם המחשב לפניו הגיע לגיל מופלג ללא התקנה מחדש....

• תגובות 41
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכי טוב לא לחלק

אצלי יש שני דיסקים, אחד 320 והשני 160

הראשון C והשני D

לא מאמין בפיצולים, גם אם היה לי אחד של 750 הייתי משאיר שלם.

פורסם

המחשב שלי הוא בן 6 והוא עדיין עם אותה מערכת הפעלה מההתקנה הראשונית. גם המחשב לפניו הגיע לגיל מופלג ללא התקנה מחדש....

6 שנים ואתה רוצה להגיד לי שהוא עובד מהר כמו בהתחלה ובלי בעיות?

טוב בכל מקרה אני כן מעדיף לפצל ואני גם מפרמט את המחשב אחת לכמה שנים גם אם הכל בסדר

פורסם

לזה שאמר על 6 שנים עם אותו ווינדוס.

אל תגזים!! וגם אם זה ככה אז כנראה שאתה לא מצפה לכלום ממחשב בן 6 שנים חוץ מאינטרנט אז זה לא נורא כל כך להסחב עם משהו איטי.

ובגדול לדעתי הויכוח ממששש מיותר ,כל אחד והשיקולים שלו.. נתתם את דעתכם בעיניין ,א דיי .פותח הדיון יחליט בעצמו.

אני מוחק , אנימפצל ,אני מפריד (לא מעניין). ביי שבוע טוב :xyxthumbs:

פורסם

אם יש לי דיסק של מקסימום 100 גיגה ואיתו עוד אחד של יותר אז ברור שאני לא יפצל!!

אבל אם מדובר על כמות גדולה למה לא לפצל???

פורסם

אם אתה נהנה לעבור מ-C ל-D ומשם ל-E והלאה לפי האלף בית אז קדימה תפצל.

הדיסקים ממילא מפוצלים לפי ספריות אז למה להקשות ולהוסיף גם אותיות?

פורסם

התקנתי בטעות ויסטה חדש על 320 גיגה ואני רוצה לפצל אותו ,

יש איזה טריק מלבד שימוש בתוכנות כמו PARTITION MAGIC ?

פורסם

בויסטה יש כלי מובנה לזה ;)

פורסם

כן, ראיתי אותו אך משום מה הוא מאפשר לי להקצות רק 90 גיגה לUNPARTITIONED SPACE , למרות שבדיסק יש 290 גיגה פנויים.....

הייתי מעדיף כבר לעשות ההפך - 100 גיגה למערכת ההפעלה, ו220 לשאר.

פורסם

אז למה שלא תנסה פרטישן מאג'יק?

פורסם

אני מציע לך לעשות כמוני, אם יש לך 320GB כמו לי, תקצה 20GB למערכת ההפעלה ולתוכנות

ואת שאר ה-300 שישארו למשחקים, שירים, גיבויים, פורנו.. :P

כך כשמערכת ההפעלה תקרוס אז תוכל לפרמט רק את כונן C ועדיין ישאר לך החומר על הכונן השני כגיבוי.

** את הפיצול עדיף שתעשה לפני התקנת מערכת ההפעלה ולא מתוך דיסק ההתקנה של XP כי היא לא מחלקת טוב

(משאירה שטח לא מפורמט אחרי 2 הכוננים שהגדרת), לשם כך, תוריד תוכנה שקיימת בכל אתר של יצרן כוננים קשיחים לפיצול הדיסק.

בהצלחה!

נ.ב.

תקנה (לא חובה) דיסק קשיח חיצוני זול לגיבוי החומר החשוב, כי דיסקים קשיחים פנימיים יכולים ליפול..

פורסם

semi-t,

ההתקנה של windows מחלקת נפלא את המחיצות, ולא משאירה שטח פנוי, אלא אם כן לא הקצת אליו שום דבר.

לעומת זאת, היא כן משאירה 8mb פנוים, אבל זה שמור ל windows.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים