עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי מארז וספק כוח והתיעצות לגבי קניית מארז בסכום של עד 600¤

Featured Replies

פורסם

אוקי שלום לכם.

אני תאמת עשיתי טעות וכבר קניתי את המחשב ביום חמישי אבל יש לי עוד אפשרות לשנות רציתי להתייעץ איתכם....

אני בהזמנה הזמנתי את המארז RAIDMAX SAGITTA 2 ולא יודע למה אני מעדיף לקחת מארז יותר איכותי ויותר טוב שישמש אותי גם למחשבים הבאים ...

כי בכל זאת מארז אין צורך לשנות כל הזמן ולקנות חדש ... עדיף להשקיע תעוד כסף ולא לשנות יותר..

הסגיטה עולה 360.... אני שם עוד 200 שקל ז"א יש לי 600 שקל לקנות מארז איכותי..

אגב קניתי את המחשב מ SKYPC אז אם אתם ממליצים לי אז שיהיה מהחנות הזאת ..

יש לציין שהמארז צריך להיות גדול וש TUNIQ TOWER יכנס בו.

אגב בחנות שביצעתי את ההזמנה הוא אמר לי המוכר שלא יכנס ב SAGITTA 2 הטוניק אז אמרתי לו שיוריד את המאורר..... בכל זאת אני רוצה לשנות למארז יותר איכותי.

לגבי ספק כוח:

כמה שאלות האם הוא יחזיק לי את המערכת הזאת והאם אני יוכל לעשות OC טוב? כי בכל זאת קניתי קירור ואני מתכוון לעשות OC טוב..... ככה שלא יגביל אותי... הנה המפרט:

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box

לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L

כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB

זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK

כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe

כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE

צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD

מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II ( אשמח אם תמליצו לי על מארז אחר בסכום של עד 600¤ )

תודה רבה...

ספק כח Enermax Liberty 400W

קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ BLUE LED FAN

פורסם

CM690.

פורסם
  • מחבר

אין ב SKYPC אותו.

פורסם

אז תקנה במקום אחר, לא ביג דיל.

אבל אם אתה עיקש ולא מעוניין בזה (ושוב פעם, חבל כי זה מארז מצויין במחיר מדהים) אז קח את הHUSH או את הפוסידון.

פורסם
  • מחבר

שגם אותם אין.... חחחחחח =]

אני אשמח מאוד אם תציע לי מארזים מ SKYPC כי אני כבר עשיתי עיסקה כל שנותר לי להגיד להם איזה מארז לקחת.

פורסם

חבל. ללא ספק עדיף לך לקנות מחנות אחרת מארז ולתת להם שירכיבו בתוכו, לקנות מארז אחר מהשלושה תיהיה ירידת מדרגה.

אבל אם בכל זאת, אם אתה מעדיף שקט מוחלט - קח את הסולו של אנטק. אם אתה מעדיף קרירות מרווח וגם שקט קח את האורוה של ג'יגהבייט.

פורסם

בטווח המקורי של המחירים שלך יש לך את Enermax chakra.

עד 600 ש"ח יש את LIAN LI PC-7S, את antec solo, את 3d aurora.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים