פורסם 2008 במרץ 1417 שנים או עד כמה קל? לפי מה שראיתי זה כמו להתקין עוד זיכרון. כדאי לעשות לבד או לא?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים זה בהחלט אחד הדברים היותר קלים להתקנה אפילו יותר מזיכרון כי שם יש לך לבחור סלוטים וכו'.פה זה רק להניח ולהדק בזהירות והוא יתאים לך רק לסלוט אחד.בכל מקרה אם אתה קונה מחנות ולא באינטרנט לא תהיה להם שום בעייה להתקין לך בעצמם זה חצי דקה
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר זה בהחלט אחד הדברים היותר קלים להתקנה אפילו יותר מזיכרון כי שם יש לך לבחור סלוטים וכו'.פה זה רק להניח ולהדק בזהירות והוא יתאים לך רק לסלוט אחד.בכל מקרה אם אתה קונה מחנות ולא באינטרנט לא תהיה להם שום בעייה להתקין לך בעצמם זה חצי דקהאני לא כל כך עדין ובפעם האחרונה שניסיתי להתקין ראם אני שרפתי ת'לוח אם. הטכנאי שלי אמר שהוא ייקח לי 50 שקל על התקנה, זה אמנם לא חינם, אבל עדיין זה מבטיח לי שאם משהו נדפק זה אחריותו.
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים אם אתה קונה בחנות ולא באינטרנט קח את המחשב איתך הם יתקינו לך חינם בטוח כדי לא להפסיד מכירה של 1000+ או כמה שאתה מתכוון להשקיע. זה באמת עניין של כמה שניות
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים באמת אם אתה לא רוצה לעשות את זה בעצמך, תקנה מחנות ותביא את המחשב איתך שיתיקנו לך אותו, אני עשיתי ככה והתקינו לי בחינם במחשב הקודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.