עבור לתוכן

Advice PRD750

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה. :P

הסיפור הזה מתחיל בזה שקניתי מחשב חדש (http://www.v00d00.co.il/pc). המחשב נמצא בחדר של אחותי (חדר מוגן), יש לנו פה בעיית חשמל איומה בבית, צריך לחתוך לחשמלאי את הידיים.

ברגע שאני מדליק את האור בחדר, המחשב נתקע. לפי ידע כללי שלי, אני בטוח שזה נובע מירידת\עליית מתחים של החשמל בחדר.

ולכן, החלטתי לפני איזה שבועיים לרכוש אל-פסק של חברת Advice מדגם PRD750 (Partner Digital), כאמור הסדרה היוקרתית, האיכותית והאמינה ביותר.

בהתחלה החלטתי לא לפתוח עוד את האריזה עד שאצלצל לחברה ואשאל אותם אם הוא בדיוק יספק לי את צרכיי.

לאל-פסק 2 יציאות, יציאה אחת ל"גיבוי המחשב בזמן הפסקת חשמל" ויציאה שניה "להגנה מעליות וירידות של מתחים בלבד".

הסוכן הטלפוני שלהם אמר לי שהיציאה של הגיבוי בין היתר מגנה מפני עליות וירידות של מתח, אז האמנתי במילה שלו ופתחתי מיד את האריזה.

חיברתי את האל פסק נכון, לפי ההוראות, התקנתי את התוכנה, בפעמים הראשונות שניסיתי לא היו לי בעיות כאשר הדלקתי את האור. לאחר מספר שעות שחזרתי הביתה והמחשב היה מחובר עדיין לאל-פסק, הדלקתי את האור והבעיה הופיעה שוב.

ניסיתי למרות זאת לחבר את האל-פסק אף ליציאה השניה שמטרתה היא להגן על עליות וירידות של מתח בלבד, והבעיה עדיין לא נפתרה.

יש לכם רעיון ?

בתודה,

דרור.

:-\

פורסם

או לקנות אל פסק מסוג און ליין שיבודד אותך מרשת החשמל לגמרי...(סיפור יקר) ...או לפנות אל שורש הבעיה ולסדר את בעיית החשמל בבית

פורסם
  • מחבר

או לקנות אל פסק מסוג און ליין שיבודד אותך מרשת החשמל לגמרי...(סיפור יקר) ...או לפנות אל שורש הבעיה ולסדר את בעיית החשמל בבית

כן רק עכשיו הבנתי שאל-פסק און-ליין מבודד לגמרי את המחשב מהחשמל, ככה חשבתי שזה עבד עד עכשיו.. טעות שלי. :kopfpatsch:

לבסוף נראה לי אני יחליף מנורה, נראה אולי זה יסתדר.

תודה בכל מקרה

:-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים