עבור לתוכן

פנטיום 4

Featured Replies

פורסם

אם שמתם לב, בפורומי החומרה בארץ הפנטיום 4 זכה לגינוי בצורה היקפית וגורפת מצד עורכי האתרים, מה שגרם לרבים מהמשתמשים לאמץ גישה זו...

אין לי משהו נגד AMD, להיפך : אני ממליץ לחברי על מעבד זה פשוט בגלל שהוא נותן יחס עלות\תועלת טובים יותר מהפנטיום 4, במיוחד בארצנו.

אבל, מי שמסתובב בפורומים בעולם , רואה תופעה מעניינת:

קיימים ויכוחים רבים על טיבו של הפנטיום 4 ,בזה אין ספק , אבל אין שום כינויים כמו זבל, חרא, גרואטה, המיוחסים לו, כמו פה בארץ.

ואנשים שמבקשים המלצה על לוח לפנטיום 4 באתרים החו"ל, לא מקבלים הודעה כמו: "זה גרוטאה :AR15:, קנה AMD!" כמו שמקבל מי ששואל זאת בארץ.

האם זה בגלל שה"פנטיום" שולט ללא עוררין בשוק הישראלי ובעלי האתרים מנסים נואשות לשנות זאת ולכן העבירו מעין "שטיפת מוח" בדבר

היותו של הפנטיום 4 complete crap?

אני לא מנסה להצתדק כאן, כי אני חושב שגם אני עברתי מעין שטיפה, והעברתי אותה לאחרים, רק שבזמן האחרון הפכתי מתון יותר בגישה.

קצת חומר למחשבה... ;)

פורסם

זה בגלל האופי הישראלי לנבל את הפה וכל מילה שנייה שיוצאת מהפה היא קללה עסיסית....

:lol: :lol: :lol:

כולנו יהודים(גם לא בטוח, אבל לפחות ישראלים) בכל מיני צבעים....!!!

פורסם

צודק.

זה כבר נעשה ממש מגעיל הדיונים האלו, על חשבונם של "הפראיירים" שקנו פנטיום 4, אל תשכחו שהפנטיום 4 בסופו של דבר הוא מעבד טוב, למרות שיש חברה מתחרה שלה מעבדים יותר זולים וטובים יותר, ואל תשכחו שבשוק ישנה עדיין תחרות בין שני החברות, למרות שאני עדיין רואה הודעות בפורום בסגנון"עליונותה הכלכלית של AMD",ואם כבר באים אנשים שקנו פנטיום 4 ומברכים אותם בסגנון "אתה לא מבין במחשבים אם קנית פנטיום 4"...

אז קדימה אנשים, נסו להוציא לנו מוניטין טוב!

פורסם

Fkl0ster צודק.

בפורומים בחו"ל פנטיום 4 הוא דבר מקובל בהחלט. אמנם ההעדפה שם היא מעבדים של AMD אבל אף אחד לא שונא את אינטל ויש שם הרבה אנשים שמשתמשים בפנטיום 4 ונהנים מזה.

אני מניח שהגינוי הגורף שלו הפנטיום 4 זוכה בארץ נובע מטבעם של הישראלים להגזים בכל דבר ולנסות להראות צודקים בכל מחיר.

פורסם

אני מסכים.

אפילו אנשים שהם מובילי קהילה כביכול כמו אינקודר נושאים באשמה

משום מה הוא נראה משוכנע שהפנטיום 4 זה מעבד "הרוס" וגרוע.

פורסם

בסדר...

אבל זה מה שאני הבנתי ממך...

ביטויים כמו "486 מסורס" בהחלט תרמו להבנה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים