עבור לתוכן

האם בתעשייה משתמשים במבני נתונים כגון מחסנית ורשימה?

Featured Replies

פורסם

האם בתעשייה משתמשים במבני נתונים כגון מחסנית ורשימה?

תודה.

פורסם

אני מניח שמשתמשים בטיפוסים דינאמיים אני ממש לא יודע במה הם אשכרה משתמשים

הדבר היחיד שאני אולי יודע זה על סוגי המשתנים שבשימוש בוורקראפט3 (מה לעשות שאתה בונה מפות...)

הכל בתכלס עושים ברשומות או בדברים דומים הקטע הוא זה איך המשחק מתרגם את זה

פורסם

ברור שמשתמשים בהם (זה מבנתי נתונים, לא טיפוסי נתונים), למה לא ?

פורסם
  • מחבר

מבחינת זיכרון זה קריטי לא להשתמש במערך אלא ברשימה/מחסנית?

מה ההבדלים הגדולים?

פורסם

ברור שמשתמשים ....לרוב במחסניות ומערכים ....

אפילו בכרטיסי מסך ....הקומפילרים .....במקלדת אפילו ....

הטלפון שלך....הכרטיס קול שלך ....זה מבנה נתונים מאוד חשוב ותעשיית האלקטרוניקה משתמשת בו תמיד .

פורסם

לכל מבנה נתונים יש את היתרונות והחסרונות שלו. לפעמים משתמשים במבנה נתונים מסוים בשביל לקבל ביצועים מסוימים, ולפעמים זה סתם נוח ולא כזה קריטי אם יתפוס קצת יותר זיכרון.

בכל מקרה המבנים האלה בסיסיים ומשתמשים בהם. בהחלט.

כמו כן יש שפות עיליות שנותנות כבר מבני נתונים מוכנים ומתוחכמים לשימוש המשתמש. למשל מערכים דינאמיים ב-PHP, או ArrayList ב-Java. ואז אולי זה חוסך לך את הצורך במבנים בסיסיים כמו רשימה מקושרת.

פורסם

כמובן שמשתמשים.

ברגע שיש מצבור של הרבה יחידות בזיכרון מאותו "סוג", משתמשים באיזשהו קונטיינר. זה יכול להיות ווקטור, רשימה, מערך, מחסנית או טבלת האש, תלוי בשימוש - אבל כולם שימושיים בסיטואציה כזאת או אחרת.

עריכה:

אחרי שכתבתי את זה זה גרם לי לתהות או יש שם בעברית לטבלת האש. כצפוי, יש שם, ועוד יותר כצפוי, הוא משעשע :)

תחפשו בויקי "טבלת גיבוב".

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה לכולם.

פורסם

עוד משהו שלא צוין כאן - רעיון המחסנית הוא חלק די אינטגרלי מהמעבד. תכנית שמשתמשת בפונקציות למעשה משתמשת במחסנית מאחורי הקלעים על מנת לעקוב אחר הקריאה לפונקציות והפרמטרים שלהן.

פורסם

אחרי שכתבתי את זה זה גרם לי לתהות או יש שם בעברית לטבלת האש. כצפוי, יש שם, ועוד יותר כצפוי, הוא משעשע :)

תחפשו בויקי "טבלת גיבוב".

אני מכיר את זה יותר בתור טבלת ערבול....

פחות משעשע, אך עדיין נחמד.

פורסם

אני עובד בתעשייה ובוודאי שמשתמשים , איזו מין שאלה זו?

פורסם

משתמשים ועוד איך!

אבל, בשונה מבית ספר, לא ממשים ממשק של תור, אלא משתמשים בקיימים כמו נניח התור הקיים בJAVA וכו' (רק לעיתים רחוקות יש צורך לממש ממשקים פשוטים כמו תור, במקרים מאוד מסויימים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים