עבור לתוכן

הדיון הראשי על פרוייקט Larrabee, מאיץ ה3D של Intel

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איזה מעבד ?

יש לך שמה שני מבחני CPU והכל אכן זוחל... מה השאלה החדשה שהעלית פה ???

• תגובות 436
  • צפיות 85.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

השאלה היא, היך המעבדים עם מאיץ ה3D יתפקדו במבחנים אלו?

האם התוצאה תהיה חדש משמעית וחלקה?

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא מבין מה זה מעבדים עם מאיץ ? אין כאלה כרגע. אתה מדבר על FUSION של AMD העתידי שנדחה ל2010 ?

פורסם
  • מחבר

לא נכון לקרוא לזה "מעבדים עם מאיץ". כל העניין שזה GPGPU שזה ליבה גרפית למטרות שונות, משמע מחד גיסא היא תצטיין בעיבוד גרפי בלבד ומאידך תצטיין בעיבוד פיזיקה,RAY TRACING וכל דבר אחר אשר היא תתוכנת לעבד. ב LARRABEE יהיו המון ליבות כאלו ומכאן כוחו המשוער.

עד שלא יוציאו PATCH ל 3DMARK אשר יתמוך בסדרת הכרטיסים הם ייתנו שמה תוצאות מזעריות.

פורסם

נניח אני מדבר על הטסט ב3DMARK06 של הפעולת המעבד ללא שימוש במאיץ.... מעניין איך זה ירוץ ;D

לא יודעה אם הבנתי את מה שאתה אומר נכון אבל , לדעתי ה larrabee לא יתן שיפור ביצועים בתוכנות כמו 3dmark בגלל שהן לא תומכות ב r.t וכך הם לא יכולות לנצל את כוח העיבוד שלו .

ובאמת חבל שהורידו מהסטיקי .

פורסם
  • מחבר

אלכס זה לא מדוייק:

1- מבחן הדגלים ב3DMARK VANTAGE כולו משתמש בPHYSX ויכולות פיזיקליות שב LARRABEE יהיו על גבי הכרטיס.

2- מבחן החלליות וחגורת האסטרואידים עשוי כולו על טהרת ה RAY TRACING ככה שעל LARRABEE זה אמור להיות טוב בערך פי כמה.

מסקנה ? עם PATCH (או 3DMARK 09 שייצא עד אז) ה LARRABEE יראה את כוחו. כעת זה ממש לא משנה כי הגרסה לשוק הביתי תצא ב2010.

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

1. סחתיין על העדכונים ידידי :xyxthumbs:

2. נראה שאינטל תעשה מ Dreamworks כר ניסויים של ה Larrabee.

בתעשיית התלת מימד יש מה שנקרא "חוק שרק" האומר שבכל סרט חדש יש פי 2 חישובים לבצע מאשר בסרט הקודם ולכן הפלטפורמה של אינטל תהיה ניסויי מעניין.

נחכה ונראה.

פורסם

כל עוד התוכנה הזאת תדע לנצל את העובדה שאין שם מעבד אחד, אלא שמונים ומשהו - הנבואה שלך תתגשם. יכול להיות שבעתיד, תפקיד של ליבה אחת יהיה לחלק את העבודה בין כל האחרות.

פורסם

1. סחתיין על העדכונים ידידי :xyxthumbs:

2. נראה שאינטל תעשה מ Dreamworks כר ניסויים של ה Larrabee.

בתעשיית התלת מימד יש מה שנקרא "חוק שרק" האומר שבכל סרט חדש יש פי 2 חישובים לבצע מאשר בסרט הקודם ולכן הפלטפורמה של אינטל תהיה ניסויי מעניין.

נחכה ונראה.

לרנדר סרט שונה מלרנדר משחק

השאלה הגדולה אם הכרטיס יצליח בשוק המשחקים ואני בספק

אבל אינטל הוציאה לא מזמן את ה4500HD שלה (כרטיס מסך OB ) ככה שיש לה גם כרטיסי מסך סטנדרטים לגמרי

והיא לא מהמרת על כל הקופה אם הLarrabee

חוץ מזה השוק עובר יותר ויותר למחשבים קטנים כמו ניידים \סלולרים חכמים וכו

ויש שאלה איך הLarrabee ישתלב בשוק הזה -לשילוב מוצלח חוץ מביצועים צריך לראות אם אפשר לעשות קרטיסים מוקטנים ואם צריכת אנרגיה נמוכה

פורסם

בודאי שאפשר - ה-GTX 285 חזק מה-GTX 280 ב-10%, חסכוני הרבה יותר בהספק, ועל הדרך אפילו יותר זול. אני בטוח שכמו שאינטל ממזערת את המעבדים שלה כל שנתיים, גם הלאראבי יעבור תהליך דומה.

פורסם

בודאי שאפשר - ה-GTX 285 חזק מה-GTX 280 ב-10%, חסכוני הרבה יותר בהספק, ועל הדרך אפילו יותר זול. אני בטוח שכמו שאינטל ממזערת את המעבדים שלה כל שנתיים, גם הלאראבי יעבור תהליך דומה.

הכרטיסים שהזכרתה לא מותאמים לנידים

הפליטת חום שלהם וצריכת החשמל גבוה מידי לנייד נורמלי וזה מה שרוב השוק מחפש היום

פורסם

http://il.youtube.com/watch?v=3FP-ZbF4euo

ריענון קל לנושא, ETQW RAY TRACED והשמנצ'יק שעומד מאחוריה....

אגב לאן פותח התארד נעלם???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים