עבור לתוכן

הדיון הראשי על פרוייקט Larrabee, מאיץ ה3D של Intel

Featured Replies

פורסם

מה חברות יקבל samples של LARRABEE השנה ?

• תגובות 436
  • צפיות 85.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

לא ידוע עדיין. המצב השתנה. כל החברות החלו לייצר את שני הכרטיסים כמעט ככה שאני מניח שהתחרות תהיה גדולה.

פורסם

אבל לרוב אינטל לא נותנת את שבביה היא משלבת אותם בלוח .

אבל עכשיו זה כרטיס מסך ניפרד אז מי ייצר את כל הכרטיס אינטל או חברות אחרות ?

אני כבר מדמיים larrabee של bfg או משהוא כזה .

פורסם

BFG, XFX ו-EVGA התחילו לייצר לוחות אם שמבוססים על X58 - אחרי זה, אני לא אתפלא אם ההשערה שלך נכונה :)

פורסם
  • מחבר

אינטל לא תייצר כרטיסים של עצמה. זאת הטעות בגינה נפלה 3DFX בזמנו. לכן NVIDIA שקנתה את 3DFX וATI לא מייצרות שבבים בעצמן.

פורסם

תנו לי להבין כמה דברים אני מבולבל.

הכרטיס מסך הזה, הוא יהייה 2.4 ג'יגה, כמה ג'יגה הכרטיס שלי? 8800GTS 512 G92 ?

מה יהייה הביט רייט שלו? שלי-256 ביט.

אם הוא PCI-E למה שמו כן תמונות של מעבדים?.

פורסם

אתה באתה קצת באיחור

התמונות של המעבדים זה היה ביגלל שדיברנו על תהליך יצור וכו...

אלוהים יודעה מה יהיה הביט רייט של הכרטיס אבל אני משער שיהיה שינוי מסוים בעיניין .

ויש לך 512 mb זיכרון בכרטיס .

פורסם
  • מחבר

תותח, כל המבנה של הכרטיס יהיה שונה.

אצלך יש ליבה אחת ? בכרטיס החלש מסדרת LARRABEE יהיו למשל 40 ליבות ובחזק 80. כל המבנה באופן כללי יהיה שונה ויעבוד בארכיטקטורה X86 כמו של מעבדי נטיום 1 הישנים שעברו התאמה לעיבוד GENERAL PURPOSE GPU ויוכלו לעבד הכל בערך, כמו ארכיטקטורת ה CUDA של NVIDIA.

זה כל זה נשמע מאוד מדהים וכדומה ולצערי חוץ מהעמוד הראשון שאותו תלך ותקרא שוב אין לי מה לחדש לך בשלב זה.

פורסם

תותח, כל המבנה של הכרטיס יהיה שונה.

אצלך יש ליבה אחת ? בכרטיס החלש מסדרת LARRABEE יהיו למשל 40 ליבות ובחזק 80. כל המבנה באופן כללי יהיה שונה ויעבוד בארכיטקטורה X86 כמו של מעבדי נטיום 1 הישנים שעברו התאמה לעיבוד GENERAL PURPOSE GPU ויוכלו לעבד הכל בערך, כמו ארכיטקטורת ה CUDA של NVIDIA.

זה כל זה נשמע מאוד מדהים וכדומה ולצערי חוץ מהעמוד הראשון שאותו תלך ותקרא שוב אין לי מה לחדש לך בשלב זה.

בגירסה החזקה זה יהיה 48 ליבות ולא 80.

והליבות מבוססות על ה-NetBurst כאשר הם שילבו לתוך הליבות הללו כמה מהפונקצינליות של ה gpu . זה לפחות לפי מה שאני קראתי (תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם
  • מחבר

יש לקחת בערבון מוגבל כל מה שמתפרסם כיום כי דבר ראשון מרבית החדשות מהאתר FUDZILLA שזה כמו אתר רכילויות רק בנושאי מחשבים וישכלפיו דעה של אתר שלפעמים מנפיץ ולפעמים מתבל קצת את החדשות שלו בפרטים שאינם תמיד אותנטיים.

דבר שני שום מידע באשר לחומרה אינה מגיעה כרגע מאינטל ישירות והכל בגדר טווחים. כמות ליבות תהיה בין X-X מגהרצים ומהירויות יהיו מX-X בקיצור אני מעדיף להתייחס לנתונים כאל תיאורטיים בלבד בשלב זה.

פורסם

לפי האתר הדגם החלש יכיל 8 ליבות

פורסם
  • מחבר

link please

פורסם
  • מחבר

זאת סתם דוגמה. אין שם ביצועים אמיתיים. אל תתייחס לזה :)

פורסם

בסדר אבל :)

אבל באותו עמוד היה רשום ש היתה או תהייה הדגמה ראשונה של הכרטיס והכרטיס הראשון יהיה 1ghz אבל כל שאר הכרטיסים שיהיו ביצור סידרתי יהיו בתדר גדול יותר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים