פורסם 2008 במרץ 817 שנים זה התוצאות שיש לי בTRACERT, דיברתי עם הנציג של בזק בנלאומי, והוא טען שאין שום קשר לשרתים שלהם מכיוון שבסוף הTRACERT אני מקבל פינג טוב. זה נכון?
פורסם 2008 במרץ 817 שנים מחבר כן, אני יודע שבודקים עם פינג.אבל במשחק שאני רוצה לשחק זה לא מראה לי את הפינג 86, אלא יותר בסביבות הפינג של השרתים של בזק.
פורסם 2008 במרץ 817 שנים אוכלים אותה קשות עם ה "שרת סינון" הזה של בזק, בשביל זה קיימת "חבילת הגיימרים" שלהם, שעוקפת את השרת הזה.זו הסיבה היחידה כרגע למה אני לא עובר לבזק.
פורסם 2008 במרץ 817 שנים אם אתה רוצה פינג טוב תעבור ל 012. אבל אם אתה משתמש בP2P אין סיכוי שיעבוד לפני 2AM כל יום...012 יש להם פינגים הכי טובים אגב.
פורסם 2008 במרץ 817 שנים מחבר זאת בעיה שחוזרת והולכת, לפעמים יש לי פינגים טובים ולפעמים לא, אה וכן וזה רק במשחק ספציפי.
פורסם 2008 במרץ 817 שנים אוכלים אותה קשות עם ה "שרת סינון" הזה של בזק, בשביל זה קיימת "חבילת הגיימרים" שלהם, שעוקפת את השרת הזה.זו הסיבה היחידה כרגע למה אני לא עובר לבזק.מצטרף לשאלה מה זה שרת הסינון הזה?האם כשהם הקימו אותו התחילה הבעיה עם הפינגים בבזק בינלאומי?
פורסם 2008 במרץ 917 שנים זה בסך הכל אומר שהשרתים מחזירים זמנים לא נכונים לבדיקה שאתה עושה, תעבורה תעבור דרכם מהר יותר.אם תעשה PING לשרת התוצאה תהיה נכונה ולא תבלבל אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.