פורסם 2002 בפברואר 123 שנים ובכן יש לי בעיה.אני לפני כמה חודשים התקנתי :Asus Detonator 21.88e שלינק אליו התפרסם פה.יש לי asus v7700 pure gforce2 gts .אני חושב שהיגיע הזמן לאדכן את הדרייבר. הבעיה היא שיש יותר מדי סוגי Detonators ואין לי מושג איזה מהם הוא שלי:The official Nvidia drivers :Detonator 4: 2x.xx Series (23.11)Detonator 3: 1x.xx Series 6.xx SeriesManufacturerAsus (6.xx)Leaked27.xxמה ההבדל בינם, איזה רצוי להתקין. ושאלה אחרונה מה יותר טוב ?נ.ב.המידע נילקח בחלקו מ-Guru3d ו-3dChipset.
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים כולם "יתאימו".. מדובר פה בסה"כ בגירסאות שונות של אותם דרייברים..מן הסתם תתקין את הדרייברים האחרונים (=החדשים ביותר), או את ה-23.11, הרישמיים ש-nVidia הוציאה, או את ה-27.xx שדלפו לרשת, והם לא רישמיים..
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים מחבר תודה האם יש הבדל בביצועים בדרברים של NVIDIA לדרברים של יצרנית הלוח ?
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים בעיקרון לא, אבל מן הסתם יש הבדלים בין הגירסאות השונות, ושים לב שהדרייברים של אסוס מבוססים על גירסה כלשהיא ספציפית.. (אגב, הם כבר הוציאו דרייברים שמבוססים על Detonator XP (4))אתה צריך את הדרייברים של אסוס רק אם אתה צריך אותם בשביל ה-VideoIN ו\או משקפי ה-3D..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.