עבור לתוכן

הפעלת ספק כוח ללא צורך בחיבור למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום , האם ניתן להפעיל ספק כוח בלי צורך לחברו למחשב ?

פורסם

כן ניתן, תעשה 'קצר' בין הכבל הירוק לבין אחד הכבלים השחורים (לא חשוב איזה מבינהם).

כמובן תוודא שהספק מחובר לחשמל.

פורסם
  • מחבר

קצר פירושו ? לחתוך את החוטים וליצור מגע ביניהם ? לא עדיף לעשות את החיבור ע"י מפסק ?

פורסם

קצר פירושו ? לחתוך את החוטים וליצור מגע ביניהם ? לא עדיף לעשות את החיבור ע"י מפסק ?

לפני שאתה הולך להרוס משהו! תגיד לנו מה אתה מנסה לעשות?

פורסם
  • מחבר

יש ברשותי ספק ישן שאין לי צורך בו .

אני רוצה להפעיל אותו על מנת לבדוק מאוררים ולא לפתוח כל פעם את המארז של המחשב .

פורסם

אל תעשה שום קצר

תקנה PSU Tester, רכיב שעולה 200 שקל בערך, יש עליו חיבור כמו של לוח אם, והוא יודע לתת לספק אות כאילו הדליקו מחשב.

פורסם
  • מחבר

למה להשקיע כסף ? יש לי ספק שאין בו צורך , מה הרעיון לקנות עכשיו עוד מוצר ? ???

פורסם

אתה מעדיף לסכן את עצמך?

שיהיה לך לבריאות.

פורסם

המתח הכי גבוה שהספק מוציא הוא 12V. אין ממש דרך להיפגע מזה. אין שום סיבה שהבחור יקנה מכשיר נוסף ב-200 ש"ח במקום לקצר בין 2 חוטים.

פורסם

המתח הכי גבוה שהספק מוציא הוא 12V. אין ממש דרך להיפגע מזה. אין שום סיבה שהבחור יקנה מכשיר נוסף ב-200 ש"ח במקום לקצר בין 2 חוטים.

ספק תקול יכול לגרום למוות! עם חשמל לא משחקים כי אין UNDO לחיים. :nono:

פורסם

המתח הכי גבוה שהספק מוציא הוא 12V. אין ממש דרך להיפגע מזה.

דבר איתי אחרי שתקבל 10 אמפר מ "רק 12 וולט" בבת אחת.

פורסם

זו הנקודה - לגוף שלך יש התנגדות - 12V לא יעבירו בגוף שלך זרם שיהיה קרוב אפילו להרוג אותך. דוגמא: סוללה של 9V יכולה לתת כמה מאות מיליאמפר. כמה עשרות מליאמפר מספיקים כדי להרוג אותך. חבר 2 סוללות 9V בטור ותיגע בהן, כל עוד זה לא עם הלשון או איבר רגיש אחר, לא תרגיש את זה אפילו.

פורסם

כל הדיון הזה היוצא מנקודת הנחה שאין מפסק ON/OFF בספק המדובר, נכון?

ולגבי קיצור החוטים, רמבו - אם יש לך ניסיון קודם בחשמל סבבה, אם לא, עדיף לתת למישהו שמבין, שלא תיצור לך סתם מלכודת מוות.

ו- qwerty1987, אני אוהב את הגישה שלך - מה מפרט המחשב שלך? אם יש משהו שווה אז בבקשה תרשום אותי בצוואה שלך.

פורסם

זו הנקודה - לגוף שלך יש התנגדות - 12V לא יעבירו בגוף שלך זרם שיהיה קרוב אפילו להרוג אותך. דוגמא: סוללה של 9V יכולה לתת כמה מאות מיליאמפר. כמה עשרות מליאמפר מספיקים כדי להרוג אותך. חבר 2 סוללות 9V בטור ותיגע בהן, כל עוד זה לא עם הלשון או איבר רגיש אחר, לא תרגיש את זה אפילו.

טיפת זיעה על היד שלך (ותמיד יש. תמיד.) מורידה את ההתנגדות עשרות מונים, ככה שגם כמה אמפרים ב 12 וולט יכולים לעשות לך שמות בקצב הלב..

לא משנה איזה שנאי יש באמצע, אם אין לך נסיון וכפפות טובות, לא מתעסקים בחוטי חשמל שמחוברים למקור מתח, אלא אם מדובר בסוללות.

פורסם

שטויות...

אם הוא מלחים בין שני החוטים ומצפה אותם בפלסטיק כלשהוא מה כבר יכול לקרות לו?

כמובן שבזמן ההלחמה זה לא יהייה מחובר לחשמל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים