עבור לתוכן

[עזרה] מציאת ראוטר עמיד בעומס הורדות.

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104WB ש012 הביאו לי.

אני מוריד די אינטנסיבי בUTORRENT ובאימיול וכאחד שמכיר את עולם ה P2P יודע שתוכנות אלו יוצרות עומס ייתר על המודם\ראוטר.

בגלל העומס שנוצר במהלך היום, הראוטר מגיע לשעה מסויימת(כול יום בשעה אחרת) שהוא פשוט "מת" , כלומר מפסיק לספק אינטרנט עד שאני מנתק אותו מהחשמל למספר דק' ומחזיר.

אני צריך המלצה לראוטר שיחזיק לי מספר קוננקשין רב (כרגע אני על 100) ומספר UPLOAD SLOT גדול. ושלא יקרוס ככה במהלך היום.

אני אשמח להשאר עם EDIMAX מכייון שהתפריט של הראוטר מאוד נוח לי ושימושי.

פורסם

לכל ראוטר ביתי שמוכרים כיום יש את הבעיה הזו. אין אף אחד שבאמת פועל טוב תחת עומס רציני של טורנטים.

גם אלו שלא מתים לגמרי מזה סובלים מהאטה משמעותית (בלי קשר לניצול ה-upload, פשוט בגלל הכמות הגדולה של החיבורים).

הפתרון הכי טוב לבעיה זה להשתמש ב-Firmware חלופי.

אני משתמש ותיק של DD-WRT, ומאוד מרוצה. אין את הבעיה הזו, ויש עוד המון פיצ'רים שאתה יכול רק לחלום עליהם בראוטר רגיל שאתה קונה בחנות (למשל QoS, שליטה על עוצמת שידור ה-WiFi, הקצאת כתובות ip לפי mac address ועוד הרבה).

אני לא חושב ש-DD-WRT תומך בראוטר שלך, אבל הוא תומך בהרבה אחרים.

אני משתמש בו על Linksys WRT54GL.

פורסם
  • מחבר

מצד אחד אתה אומר שאין ראוטר שאין לו תבעיה הזאת, ומצד שני אתה אומר שיש שידרוג Firmware שמתקן אותה?? לא הבנתי כול כך.

אני זוכר שבעבר עידכנתי לאיזה גרסאת תוכנה חדשה ולא זכור לי שזה באמת עזר. אם תוכל להגיד לי מאיפה אפשר להוריד אותה זה יעזור לי

פורסם

DD-WRT (ויש עוד רבים) הוא לא Firmware רשמי.

זה פרוייקט קוד פתוח, והוא תומך במגוון ראוטרים שונים.

http://www.dd-wrt.com/

אתה בטח עדכנת גרסא של ה-Firmware הרשמי... שכמובן לא שווה כלום, ולא מתקן את הבעיות האלו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, בדקתי והראוטר שלי לא נתמך בקשוחה הזאת (שום EDIMAX לא נתמך). אם אתה מכיר איזה קשוחה מחברה אחרת שאתה יודע שהיא לא פחות טובה אני אשמח לדעת

פורסם

אני לא מכיר שום קושחה צד שלישי ל-EDIMAX.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אז הפתרון הוא לקנות LinkSys WRT54GL ולעדכן תקשוחה שלו לקשוחה שנתנו כאן? אני צריך לדעת שזה יעזור לי בוודעות עם עיניין העומס על הראוטר

פורסם

אין בוודאות

זה יכול לעזור ולשפר

הבעיה שאתה מתאר כאן היא עקב אכילס של כל הראוטרים הבייתים וראוטרים שלא יפלו תחת עומס כזה יעלו הרבה ולא יתנו לך יותר מדיי בחזרה .

אתה יכול או לקחת ולנסות את המלצת הפורום או להתמודד עם הבעיה . שכולנו סובלים ממנה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים