פורסם 2008 במרץ 117 שנים אני רוצה לעשות בדיקה שתבדוק האם האימייל רשום במסד הנתוניםבמידה וכן אז שזה יציג ארור ולא יתן לי להרשם תודה
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מה זאת אומרת? ב-SQL?אם כן, אז אתה פשוט צריך לבצע שליפה מטבלת האימיילים אם תנאי על הכתובת, ולראות אם היא החזירה תוצאות... אם כן, אז האימייל קיים.אם לא, אז תסביר את עצמך יותר היטב.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מחבר אוקי אני אנסה לנסח את עצמי טוב יותריש לי מסד בשם MySiteובתוכו ישנה טבלה בשם users ובתוכה יש כל מיני שדות ואחד מהם הוא emailעכשיו לעמוד ההרשמהבעמוד ההרשמה יש לי TEXTBOXS 1/3/5TEXTBOX5 הוא השדה של האימיילוברגע שהמשתמש לוחץ על הBUTTON כל הנתונים הללו נכנסים למסדומה שאני רוצה זה שברגע שהמשתמש לוחץ על button בשביל להשלים את ההרשמה שתבוצע בדיקה האם הנתון הזה נמצא בתוך המערכת ואם הנתון קיים הוא יקבל הודעה שאני יביא ירשום מקווה שזה ברור תודה על העזרה
פורסם 2008 במרץ 117 שנים אז כמו שאמרתי - אתה צריך בצד השרת להריץ את השאילתה הבאה:"select 1 from users where email = " + what_the_user_entered(כמובן אני לא יודע באיזו שפת צד שרת אתה משתמש, אבל אני מקווה שאתה מבין את הכוונה שלי)אם היא החזירה תוצאות, זה אומר שיש כבר משתמש עם האימייל הזה.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מחבר מה זאת אומרת בצד השרתאני משתמש ב VB.NETולא הבנתי איפה אני צריך לשים את הפקודה שהבאת לי ?ומה שרשום כאןwhat_the_user_enteredזה צריך לבדוק את להתאים את ה TEXTBOX5אני משתמש ב SQL SERVER 2000
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.